Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 107
  • 422
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Когато бях дете получавахме подаръци на нова година. Бях много впечатлена от една руска говореща кукла, която беше висока почти колкото мен тогава. Подариха ми я родитлите.   

# 376
Много исках да получа за Коледа кукла Барби булка и точно този подарък ми донесе дядо Коледа в детската градина. Christmas Tree

# 377
Колело 😍

# 378
Най-любимият ми и запомнящ се коледен подарък е една кукла, която седеше на столче и пееше и танцуваше. Това беше подарък от моите родители в детската градина.

# 379
Помня и още как 🙂
Най-любимият ми и първи спомен за коледен подарък беше голяма плюшена играчка-панда (ама наистина голяма).
От родителите ми, като по онова време, вярвах, че е от дядо Коледа ☺️

# 380
Най-любимият ми коледен подарък беше кукла Барби със страхотно червено кожено палто.

# 381
  • София
Като повечето момичета - кукла. Simple Smile

# 382
  • EU
Най-любимият ми подарък беше пиано-детско пиано от дядо Мраз в детскатаградина. Мечтаех, като порастна да си купя истинко и да се науча да свиря на него.

# 383
Нямах много играчки когато бях малка. И като получих кукла която си движеше очите бях най- щастливото дете.Разбира се от моите родители

# 384
Голяма кукла, подарък от баба и дядо.

# 385
Помня една Коледа дядо Коледа дойде вкъщи и ми донесе една много яка бременна кукла Барби с комплект за бебе Барби
Коремът и се махаше и слагаше Simple Smile

# 386
За мен беше по-вълнуващо да хвана дядо Коледа "в крачка" Sweat Smile и най-забавната част беше как чаках до полунощ да го видя,мижейки с очи и правеща се на заспала. Joy И като чуех късната емисия на новините, как дядо Коледа идвал от Лапландия, ми се струваше толкова достоверно. Laughing
А за подаръците, тогава ми бяха интересни всичките играчки, които виждах по рекламите.Blush

# 387
Кукла Барби ,много красива ,от дядо Коледа 🙂

# 388
Най-любимият ми коледен подарък беше лекарски комплект с играчки, който ми беше подарен от родителите ми и си го пазя до днес.

# 389
  • София
Дядо Коледа ми подари пишеща машина.... Много се радвах, бях писателка и измислях приказки.

Общи условия

Активация на акаунт