Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 107
  • 422
  •   1
Отговори
# 390
Любимият ми коледен подарък беше като ми подариха огромен, опакован кашон в детската градина. Подари ми го Дядо Коледа, на сцената пред всички. Оказа се страхотна дървена люлка за кукли.

п.п. Дядо Коледа беше разконспириран от нас и се оказа една то готвачките Simple Smile

# 391
Един от любимите ми детски подаръци е една руска кукла, която казва "Мама".

# 392
Моя чинка ми подари едно барби, което обожавам и вече 30г си го пази сега моите деца си играят с него. Има сгъваеми гумени крака. И три плитки. Много е красива.

# 393
Плюшено слонче! Бях на 10г. Подари ми го баща ми! Сантиментален подарък,на следващата година той почина!

# 394
Помня най-любимия си коледен подарък. Бях в детската градина, не знам на колко години съм била тогава, но дядо Коледа ми подари едно плюшено куче, което можеше да ходи и лае. Толкова много му се радвах.

# 395
плюшена играчка

# 396
любимият подарък е първата ми кукла,

# 397
Руска ходеща кукла от Дядо Мраз (майка ми и баща ми).

# 398
  • до най-прекрасния мъж
Любимата ми играчка, която ми подари приятелка на мама, е една кукла, донесена от Румъния. По принцип беше коледен подарък в детската градина, но аз знам, че не я донесе Дядо Коледа. Вече бях голяма и познах куклата. Казваше се Мими. Днес дъщеря ми носи същото име Simple Smile и обожава да получава подаръци, като всяко дете.

# 399
Най любимият ми подарък за Коледа беше една голяма кукла която танцуваше и се въртеше.Подариха ми я родителите ми

# 400
  • София
Да, беше от мама преди повече от 20 години.
Пишещата машина на барби Simple Smile)

# 401
Любимият ми коледен подарък беше от Дядо Коледа, когато бях на 5-6 години. Подари ми мечтаната куклата "Червената шапчица,,

# 402
Разбира се - спяща кукла и апарат за прожектиране на детски филмчета.

# 403
Като дете си играех с колички и винаги се радвах на нови (тогава нямахме такива купища с играчки като сега).

# 404
  • София
Дядо Коледа ми подари пишеща машина.... Много се радвах, бях писателка и измислях приказки.

Общи условия

Активация на акаунт