Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 110
  • 422
  •   1
Отговори
# 405
Това е една детска шевна машина.

По онова време баща ми звънкаше на звънеца на входната врата и тичешком отиваше в другата стая и се правеше, че чете вестник.
А с брат ми учудени, че няма никой пред вратата бяхме очаровани от подаръците.

И няма да забравя тази шевна машина, с която години наред след това си играх.

# 406
Най-желаният подарък от мен като дете беше джип. Подари ми го Дядо Коледа. Тази година с изненада открих, че е прибран в един шкаф и сега моето момче играе с него. Е, не е от тези яките с дистанционно управление, ама и той е още малък за такава техника Smiley

# 407
Кукла Барби от дядо Коледа 🙂

# 408
Помня. Беше преди 55-56 години, кукла с дунапренена пелерина.

# 409
Всеки подарък ми е бил любим и ме е радвал. Малко бяха , но от сърце и с вного обич.

# 410
Помня-кукла и комплект масичка, столове и малки съдове за сервиране от моите родители .

# 411
Кукла и книги

# 412
Една прекрасна кукла и книжка от Дядо Коледа в детската градина. Няма да забравя как се прибирахме с майка ми от детска и на будката с вестници видях книжка/списание и казах, че това ще поискам от Дядо Коледа и вечерта с майка ми написахме писмо.

# 413
Най- емблематичния Коледен подарък за мен и брат ми (общ) беше, и все още съществува при майка ми, това е една стопанска ферма, с къщичка,  животни, хора,  и влакче ..
По идея на баща ми, оцветихме в зелено една стара картина от канава и там подредихме и залепихме почти всичко.
Стана като малко селце.🥰
И пускахме влакчето да обикаля около фермата 🥰
Това е нещото,  което с радост и гордост показвахме на приятели и роднини,  когато ни идваха на гости ❤️

# 414
  • до морето
Като всяко малко момиченце се зарадвах когато на Коледа ми се подариха кукла.🌲🌲🌲

# 415
  • Г. О.
Да, като малка дядо Коледа ми подари една полицейска кола с светлини и звуци. Много беше атрактивна за времето си. Голяма радост.

# 416
Най-милият ми Коледен подарък и все още си спомням ,че баба и дядо си дойдоха от Либия и ми донесоха много блестяща рокля и кутия със сладки десертчета,които тогава трудно се намираха в магазините.

# 417
  • Велико Търново
Една прекрасна кукла и къща за нея с миниатюрни мебели и вещи. Още я пазя Simple Smile

# 418
Плюшено мече.Получих го от приятелка.

# 419
  • София
Помня първото ми барби...
Баща ми работи една година в Русия и ми го донесе оттам.
За 90те години това беше тотален хит...
Впоследствие имах още много барбита, но това си ми остана най-любимо...

Общи условия

Активация на акаунт