6 съвета за пълноценна хидратация всеки ден

• 5 978
  • 264
  •   1
Отговори
# 225
Пия около 2,5 литра вода на ден, предимно когато съм нa работа.

# 226
До преди 2 г. почти не пиех вода. Съвсем съзнателно започнах да пия вода, дори когато не съм жадна. Това беше правилният начин при мен. После става навик. Ежедневно виждам и усещам как тялото ми се чувства по-добре сега. Отивам да пия вода. 😊

# 227
Въпрос към пиещите достатъчно вода -след като успяхте да си наложите правилна хидратация , усещате ли и какви подобрения наблюдавате в себе си

# 228
Пия по два литра вода на ден.

# 229
Мисля, че не успявам да пия достатъчно вода всеки ден. Пия само при жажда.

# 230
Старая се да пия вода ,но не е достатъчно,а трябва хидратацие

# 231
  • София
Не пия достатъчно вода. Знам, че трябва да започна да пия по 1,5 - 2 литра вода на ден.

# 232
  • Пловдив
Наложих си да пия поне 2 л вода дневно, но когато съм улисана с малката или в работа забравям. Затова съм си пуснала напомняща аларма през 2 часа през деня, която като че ли върши работа.

# 233
Старая се да пия повече вода особено през лятото

# 234
Мисля, че пия достатъчно вода, но студена. Бих искала да мога да я пия с нормална температура.

# 235
  • София
Опитвам да пия повече вода. Знам, че трябва да е около 2 литра  на ден и се старая

# 236
Стремя се да пия вода над 1,5л. дневно и се чувствам много добре. Поставила съм си за цел да започна да пия още повече вода, като постепенно увеличавам количеството всеки ден.

# 237
За съжаление нямам навика да пия вода. Със зор изпивам по 500 мл за целия ден. Това, разбира се, оказва негативно влияние върху здравето ми в много отношения. Опитвам се да си налагам да пия, но трудно ми се получава.

# 238
За съжаление не пия достатъчно вода

# 239
Пия доста вода - благодарение на стъклена бутилка.

Общи условия

Активация на акаунт