6 съвета за пълноценна хидратация всеки ден

• 5 874
  • 264
  •   1
Отговори
# 255
В момента кърмя бебе на 7 м и се стремя да пия повече вода, за да не съм дехидратирана, но ... позабравям малко и понякога се усещам, че това ме обезводнява и не се чувствам добре.

Затова ми се иска да добия навик - да пия повече вода. Мисля да си купя хубаво шише и да си го оставя на видно място, за да ми се набива на очи и да ме кара да пия повече вода.

# 256
Не пия достатъчно вода, но се старая напоследък да пия поне по 1л на ден.

# 257
Задължително пия по 1,5 л. на ден, понякога и повече, а напоследък правя и един ден само на вода за изчистване на организма.

# 258
В моето семейство пием много вода. Още със събуждането изпивам по чаша вода.

# 259
  • София
Здравейте!
Пия поне по 2 литра на ден, лятото - по 2.5 литра.

# 260
  • София
Аз пия достатъчно вода, около 3 л. на ден, доста пъти и повече.

# 261
Старая се да пия повече вода особено през лятото

# 262
Старая се да приемам поне по 2 литра вода на ден, макар че понякога си забравям

# 263
Моят трик за пиене на повече вода е да използвам голяма чаша и то не типичните ни чаши за вода, а "специална" Simple Smile Често вкъщи се оказваме с 3-4-5 чаши за вода и се започва "Коя беше моята..." а когато използвам халба си я намирам лесно Simple Smile Освен това, когато е голяма по-рядко си мисля "Водата ми свърши, ей сега ще отида да си сипя, само да свърша това.... и другото... и третото"

# 264

Изтеглени са късметлиите, които печелят по три стека вода (6 бутилки от 1,5 л.) от Банкя. Това са:

lorsun
Wild Wind
mamajuli2

Date Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 11.12. като упоменат, че са победители в играта на Банкя и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- желан офис на Speedy за доставка
- телефон за връзка

Не пропускайте възможността да се включите и в следващата тема:
С Банкя посрещаме предизвикателствата всеки ден

Очаква ви интересна нова дискусия с награди!

Общи условия

Активация на акаунт