6 съвета за пълноценна хидратация всеки ден

• 6 111
  • 264
  •   1
Отговори
# 240
Започвам денят с чаша вода и така го завършвам. Купихме диспенсър за вкъщи , за да пием по-често вода и се случва

# 241
Зная колко е важно да се пие вода, но не ми се получава да приема необходимото дневно количество. От два дни съм с приложение на телефона, което ми напомня да придобия навици.

# 242
Определено пия много вода.Няма значение от сезона все съм жадна.Иска ми се да намаля пърженото.

# 243
Пия около 2 литра вода

# 244
Старая се да пия достатъчно вода. На работа винаги имам на бюрото вода, за да се подсещам .

# 245
Старая се да пия достатъчно вода, защото е много важно за организма и здравето ни.

# 246
До скоро не пиех вода дори 1,5л като полезен навик  мога да кажа, че си изтеглих приложение, което ми намопня да пия вода на определени интервали. Друг полезен навик е това, че започвам деня с една голяма чаша вода на гладно.

# 247
Пия около 1,5л вода дневно. Бих желала да увелича приема на вода.

# 248
  • София
Знам,че не пия достатъчно вода.Опитвам се да я пия не само когато съм жадна,а в продължение на целия ден.

# 249
Смятам да започна да пия повече вода. Зимата пия много малко-предимно,защото трябва да я топля на печката преди да пия.Чета много статии колко много ползи има водата за организма. Лятно време имам навик да пия топла вода-да правилно,топла,защото ми помага да регулирам температурата на тялото си!

# 250
Напоследък забравям да пия вода. А понякога е и с цел да не търся тоалетна, ако съм в движение навън. Знам, че не е полезно.
Искам да си върна стария "апетит" към водата.

# 251
Опитвам се да пия поне по 2 литра вода на ден, но много трудно ми се получава.Понякога направо забравям...

# 252
Аз пиех достатъчно вода до преди месец, тогава започнах да приемам Глюкофаж и от него ли незнам сега с мъка пия вода...

# 253
Аз пия доста вода, но предимно след обяд, което не е много добра комбинация Simple Smile Искам да почна да пия вода от сутринта, дано ми се получи с времето.

# 254
Пия около 1.5 литра, разпределени през деня, но явно не е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт