КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 272
  • 793
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Имам 2 такива завивки от Дитекс и съм доволен, екстра са за зимните месеци, като нито ползвам дрехи, нито отоплявам. Проблем ми е прането - не влизат в моята пералня ( до 5 кг ) и ги нося у приятел с 10кг Самсунг.

# 526
Хвърлила съм око на тенджерите и тавите. Как са?

# 527
Ако объркам още нещо, съм готова да съм им колега. Днес се оказа, че на каса за самообслужване, клошарските продукти се маркирал само QR кода. Не че знам как става. Излезе ми редовната цена иначе. Сякаш аз ги карам да лепят по сто етикета.

Взех някакъв баварски сладкиш на фирма "Елей", който реално е бисквитена торта. Споменавам го за хората, които не обичат прекалено сладко. Пак бих взела.

# 528
  • София

Здравейте тавите и тиганите ги ползвам и са супер, за съжаление тенджери не съм купувала, но предполагам, че качеството е еднакво. Ако някой има оит с тях да сподели и на мен ще ми е интересно.
Иначе аз си купих на тази марка и ножове и съм мнго доволна /особенно един голям - режа си всичко с него/Ето този:

# 529
  • shumen
Хубави са бонбоните.

# 530
  • Mostly in my mind
Браво за рулетката. Солетки- 1 ст, водичка - 1 ст. Лидл може да си гледа работата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 531
  • София

Металиката не съм я пробвала, но другите са топ. Имам тави, тенджери, ножове, ренде на Brio. Време е и една металика да пробвам.

# 532
  • оттам, откъдето започва България
За тенджерата и касеролата Hard Rock давам положително мнение от личен опит.

# 533
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, тези олекотени завивсе дали са хубави, ще топлят ли, някои взимал ли е?

Свекърва ми си е взела, много ги похвали. Но каза, че ги грабели много, та може и да няма вече.
И аз получих такъв мейл, в Пловдив съм, като теб, Deva. Имах много малко пазарувания 5-6, нещо такова и над 120 лв спестени. Но аз купувам големи количества месо и от там са ми големите отстъпки.

# 534
Здравейте! Някой ползва ли един от двата безконтактни термометъра? Чудя се кой от двата да купя

# 535
Тава и тиган взех днес,имам и тиган от преди години,доволна съм.

# 536
# 537
Момичета, ако сте от София, няколко филиала вече работят с приложението за спасяване на храна Foodbox.

Бях взела сладка кутия. Това са артикули с оранжеви етикети опаковани в торба на Кауфланд.
Вътре продуктите са изненада. Като отвориш чак виждаш какво има.
В моята торба имаше милка, белвита, кекс, ментос, вафли.

# 538
Ако правилно разбирам, това са храни с изтичащ срок, нали така?
Досега такава роля имаше рафта с намаленията.

Да похваля чая Magic Moments на Teekane. Черпиха ме едно пакетче миналата седмица и така ми се услади, че вчера забърсах две кутийки. В момента е на промоция по 3,19 лв.

# 539
Да, с изтичащ срок са.

Общи условия

Активация на акаунт