В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 291
  • 807
  •   1
Отговори
# 165
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не се слагай под общ знаменател с Наси, моля.
За Наси не сме говорили, говорехме за теб.

# 166
И с нея се заяждат някой хора. Както и да е. Щом всеки е в тази тема, значи очевидно прави опити.  Няма смисъл дс се спори.

# 167
Теди,всички знаем историята ти,не е необходимо да се обясняваш с нова история и профил.
Никой не те обвинява за правенето на тестове и изследвания.
Наистина ти е нужна психологична помощ.
Всяка една жена от форума ти обръща внимание,подкрепа ти дава,а ти се подиграваш.
Наси няма нищо общо с теб,тя не прави 1000 профила в бг мама.
Не знам какво удоволствие ти доставя всеки път да си измисляш истории,ама да знаеш,че не си голяма актриса.

# 168
Когато на мен ми откриха уреаплазма, изчетох де що мога за нея и се хванах за главата колко упорито чудо може да бъде тая гад. АГ ни изпиза Миноциклин за 7 дни + противогъбично (не помня кое) на 3-ти и 10-ти ден. Пихме и пробиотик, мисля 30 дни. И двамата получихме брутален световъртеж, аз сигурно 5 дни не излязох от вкъщи заради виене на свят. На 30-ти или 40-ти ден от началото на приема на антибиотика направихме контрола и беше отрицателна. Не знам миноциклинът към силните антибиотици ли спада, но забелязах в темите за уреаплазма, че почти никой не го беше пил (а бяха пили няколко други антибиотика за различни периоди). Антибиограма не ми беше правена, дори мъжът ми не се изследва, тъй като нямаше особен смисъл. Направихме пълно въздържание от секс в рамките на тези 40 дни, тъй като бая се бях паникьосала, че няма да я изчистим тази гад. Помня още АГ ми каза, че изписва по-силен антибиотик, за да се отървем от уреаплазмата с един курс. Късмет ли беше или просто антибиотикът наистина е "по-силен" от останалите, не знам.

alina, надявам се новият курс с антибиотик да ви е последен и да изчисти тази гад веднъж завинаги! (Което всъщност се оказа, че може хич да не е завинаги, дори и само с един партньор да си, но това е отделна тема.)

# 169
И на нас ни беше изписан Миноциклин за уреаплазма парвум и се изчистих от първия курс на лечение (10 дни). Но доктора каза, че е доста силен и аз се чуствах като пияна през цялото лечение.
Когато на мен ми откриха уреаплазма, изчетох де що мога за нея и се хванах за главата колко упорито чудо може да бъде тая гад. АГ ни изпиза Миноциклин за 7 дни + противогъбично (не помня кое) на 3-ти и 10-ти ден. Пихме и пробиотик, мисля 30 дни. И двамата получихме брутален световъртеж, аз сигурно 5 дни не излязох от вкъщи заради виене на свят. На 30-ти или 40-ти ден от началото на приема на антибиотика направихме контрола и беше отрицателна. Не знам миноциклинът към силните антибиотици ли спада, но забелязах в темите за уреаплазма, че почти никой не го беше пил (а бяха пили няколко други антибиотика за различни периоди). Антибиограма не ми беше правена, дори мъжът ми не се изследва, тъй като нямаше особен смисъл. Направихме пълно въздържание от секс в рамките на тези 40 дни, тъй като бая се бях паникьосала, че няма да я изчистим тази гад. Помня още АГ ми каза, че изписва по-силен антибиотик, за да се отървем от уреаплазмата с един курс. Късмет ли беше или просто антибиотикът наистина е "по-силен" от останалите, не знам.

alina, надявам се новият курс с антибиотик да ви е последен и да изчисти тази гад веднъж завинаги! (Което всъщност се оказа, че може хич да не е завинаги, дори и само с един партньор да си, но това е отделна тема.)

# 170
Мисля, че и аз точно миноциклин бях пила. Спомням си нещо с М, после на мен ми го смениха. А противогъбичните бяха три дни май на 3-7-10 ден. Ние също от 1 курс я махнахме, а като четох по групите колко трудно се трепе направо бях в шок.
Така като чета, явно е често срещано това да ти е лошо от него. Спомням си, че пихме и пробиотик поне 3 м след това

# 171
Момичета, всички сме в трепетно очакване и мисля,че свалихме вибрацията в ниските регистри.
Снежинке,имаш право на всичко, дори и на измислени тестове и опити. Продължавай да опитваш до сбъдване на мечтата ви!
Който иска може да подмине постовете и да, изнервящо е като се опитват да те пързалят.
Но не си струва да хабят нерви за това.

# 172
Аз не хабя нерви, но да, натоварвам се. И дори вече се усещам избягвам да споделям лични неща тук, което за мен лично е загуба. Но в крайна сметка - мой проблем, с който трябва да си се справя.

# 173
  • На изток от Ада
Всички тук искаме да забременеем и да родим,кой първо кой второ или трето дете.
Много сме напрегнати, защото всички чакаме .
Някои от нас спазват режим , други не пият кафе , спортуват и пият добавки и бебето пак не става.
Никой момичета имат няколко аборта/БХ ...

Затова се дразним на Теди .

# 174
Аз се дразня на лъжата и неискреността генерално в живота и няма общо с това, че искам да бъда майка.

# 175
Алина, с теб си бяхме писали. Тъкмо щях да те питам до къде си я докарала, но прочетох. Чапанова не може ли да ти назначи терапия за уреаплазмата?
Аз пък съм след неуспешен трансфер при нея…. С перфектни биопсии и балансирано ембрионче с Пид нямаше имплантация.

# 176
  • На изток от Ада
Всеки може да лъже въпрос на избор
Онзи ден, казах във Вайбър че ми дойде.
И една мацка не пита ама наистина ли ?
Ми да викам ,аз не лъжа! Ама можела съм да не искам да казвам ,че има Б.

# 177
Да, а въпрос на мой избор е как да го възприемам. Аз го възприемам като нещо кофти, което правят хора с тежки проблеми.

# 178
Всеки може да лъже въпрос на избор
Онзи ден, казах във Вайбър че ми дойде.
И една мацка не пита ама наистина ли ?
Ми да викам ,аз не лъжа! Ама можела съм да не искам да казвам ,че има Б.

Наси, коя е Вайбърската група, ако желаеш да споделиш, разбира се, бих искала да се включа😊

# 179
Аз минавам да разведря обстановката - най-накрая видях тия пожарникари! Бих си взела такъв календар, дано има издание за 2025 😄

Едитвам се - има, по 14.90 евро и доставят до България 🥰

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 11:55 от theDoodLe

Общи условия

Активация на акаунт