В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 288
  • 807
  •   1
Отговори
# 150
Да, първа контрола, но вирусология от церв.секрет беше.
11 дни с два различни АБ. Нещо много ме замота моето АГ и съм малко сърдита. Открихме и я лекувахме септемвеи, октомври бях на мб и цито и не знам защо не ми е взела виросология, че мин.седмица Чапанова ми взе секрет за проверка. Иначе е можело и тогава каза Чапанова, поне още преди един месец щях да знам, че не се е излекувала.

Алина, това първа контрола след лечението ли е? Как я лекувахте тая плазма?

# 151
2402 йейй! Няма да ти казвам “казах ли ти, че ще те вместят”, а само, че бях една от стискащите палци! 😀
Ще можеш по-спокойно да си посрещнеш празниците сега определено! ❤

Drpwamy честито и до финал!

Кенди, даже тук май или в някой друг форум бях чела за такъв случай, когато Я се прихваща от другата тръба. И за мен е супер Х, ама на..

AA, клиндавазин ми бяха изписали като имах стафилокок (+доксиклицин де), и май самият крем съдържаше АБ също.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 17:59 от V_sS

# 152
Сега се включвам по-адекватно Simple Smile
drpwamy, чудни са ти резултатите, тихичко честито и от мен ❤
АА, аз питах, благодаря ти! При мен тъкмо излязоха резултатите, съвсем навреме за биопсиите утре и съвсем хубави. Иначе сега се самовкарвам във филм, защото днес се разкихах и като за човек, който почти не боледува, ме е страх да не би да боря нещо и това да се отрази на имунологичната биопсия. Иначе болна не съм, нито ми тече нос, нито ми е отпаднало, ама знам ли… Освен това тая биопсия като гледа средата в матката, то едва ли е същото като имунологията от периферна кръв. Много се надявам да не компрометирам резултатите.
2402, много се радвам, че така бързо се е развило всичко! Даже ми звучи като да е успешно даже и стискам палци всичко да се нарежда оттук насетне.
Алина, пропуск на лекаря е наистина, аз правих две контроли след лечението - 2 седмици и 40 дни след края на антибиотика. Надявам се поне сега да я пребориш веднъж завинаги и повече да не се случва!

# 153
  • Замък сред облаците
Ви, при мен е само кремчето (то е антибиотично). Дано е достатъчно.
Дудъл, стиснати палчета!

# 154
rave, благодаря за темата
Mel_, честито синичко и лек остатък от бременността!
Фейонка, дано това да са последните изпитания с тази лоша Лаймска..
Наси, Нала, Sunflower, съжалявам за негативния тест Sad
Белийв, на мен макс 10 дни ми е закъснявало, но и аз се бях ошТашкала. Сега пък съм в другия отбор на подраняването.
Токио, успешна процедура пожелавам!
патенце, случвало ми се е да имам 1 фоликул само, а после да имам късна овулация на 22 ден с два доминантни. Просто тръгнаха доста късно, май след 10ти ден.
Arcobaleno, успех! Защо да нямате 3-4 месеца за инсеминации само не разбрах?
Тирамису, не пускаме палците!
На всички не чакащи цикъл пожелавам да не го и дочакат и хайде вече това коледно чудо да идва! Heart
Аз съм 26 ден от МЦ, но с това зацапване по средата на цикъла не знам дори кога да го чакам.. Гърдите ми за пръв път от 100 години са супер болезнени и чувствителни та предполагам ще е скоро.

Слънце,
прекрасно е, че така внимателно четеш и се вълнуваш заедно с другите!
Изказването на доктора беше сякаш нямаме време да правим 4 поредни инсеминации (не е гарантирано, че ще бъдат в 4 поредни месеца) и едва ли не ни предлага ин витро след нова година. По принцип аз съм много доволна от него - отношение, отговаряне на въпроси, съпричастност - но онзи ден сякаш просто искаше да ми реши ситуацията по най-бързия начин и каза "нямаме време". С АМХ 1.3 надали са толкова зле нещата.
И най-любопитното е, че днес е 12-ти ден, а аз просто "забравих" да му се обадя, както се бяхме разбрали, да се уговорим кога да отида - ясно е, че несъзнателно отказах този месец да се напрягам и да пресирам нещата. Така или иначе не се видя ДФ на 8-ми ден. Ако ще се случва нещо, нека си стане естествено, ако не, на следващия цикъл ще го посетя отново. Но със сигурност няма да прибързваме с ин витро. Както се изрази една потребителка в друга тема: "Инвитрото не е панацея и ако имате шанс за естествено забременяване със сигурност ще е много по-добре за вас".

# 155
Алина Всяко зло за добро, може да те е предпазило от друго пък това забавяне. Аз като лекувах тая плазма получих всички странични ефекти от АБ, които можеше - виене на свят, замъгляване на погледа, мравучкане… не помня какво още беше. Помня как ми беше толкова зле, че едва не пропаднах по път за работа, а в нас малкия само ме целуваше и казваше как иска да оздравея, а беше на 2г 🥹 (Трябва да си го запиша кой беше, че да не го повтарям пак) Сменихме го на 3 ден.. как не се сетих по-рано, че е от него не знам. 🤦♀🤦♀

# 156
Ами, да, така е. При мен септември се откри уреаплазма и гарднерела барабар. Лекувахме и двете, като октомври МБ беше зле и се предположи, че още имам гарднерела. Та то не бяха АБ, флажил, макмирор, полижинакс, арилин, гинофилус яко. И сега ноември само уреаплазмата светна.
И си говорих с Чат гпт и той ми каза, че е по-добре първо гарднерелата(БВ) да се излекува, за да се възстанови микрофлората, преди да се насочи към лечение на уреаплазма и че един вид така ще има по-голям ефект от лечението, като се намали възпалението.
Та, знам ли, може и така да е. Утре ще питам Чапанова, ей така да си знам като са две кое се лекува първо. Grinning

# 157
alina, ние 2019г лекувахме уреаплазма парвум с ММ и успяхме с един курс от 10 дена Таваник.
Юли минахме курсът, септември забременях със сънит ни.
Сега, трябва да кажа, че когато четох за този антибиотик открих доста противпречиви мнения за активната съставка. Ако не се лъжа даже забрана за използване в някои страни. Урологът тогава знаеше за историята ми с аборта и че пробваме за дете и беше коментирал, че или ще минем стандартно лечение с няколко вида антибиотик за по-дълъг период или ще минем 1 курс с този по-силния.

# 158
  • На изток от Ада
Сега и аз да питам чат гпт защо стана бх.
Шегувам се де!.
Макар че днес ми е мн гадно...

# 159
ММ е негативен. Ама сигурно пак ще пие АБ.
Така ми се ще да ударя нещо силно за 10 дена и да се приклюва, но стомахът ми  е наистина зле последните месеци, дано да издържи на още АБ.
По-скоро имам нужда от препоръка и за добър/силен пробиотик.

# 160
За тези, които са си правили Фертилити тест в Геника - на кой ден от Ц се взима пробата? И гинеколог ли трябва да я вземе?

Сайтът при мен не зарежда и не мога да видя какво пише (ако има пояснение за деня)

# 161
  • На изток от Ада
За тези, които са си правили Фертилити тест в Геника - на кой ден от Ц се взима пробата? И гинеколог ли трябва да я вземе?

Сайтът при мен не зарежда и не мога да видя какво пише (ако има пояснение за деня)
Aз май 2 ден . С менструална чашка. В стерилен контейнер , ти го слагаш . Хубаво е да има съсерек но може и без

# 162

Менструалната кръв трябва да бъде отделена в стерилен контейнер. Препоръчва се пробата да бъде взета на втория ден от цикъла, най-добре след ставане от сън, когато тялото е било в покой. Пробата трябва да покрие дъното на контейнера.

Когато бях при Сигридов и си мислих че щом с биопсия ми откриха уреаплазмата и за да разбера дали съм се излекувала трябва пак контролна биопсия (а то боли и не исках да го правя) и го питах за този тест с менструална кръв какво мисли, дали е надежден.. Каза че преди 15 години този тест ТОЙ го бил измислил и че не е надежден, защото било мъртва тъкан, какво щяло да покаже толкова и тн. Не разбрах що си натопи това, което уж е разработил, но споделям.

# 163
  • На изток от Ада
Моят фертилити беше чист,но има на някои мацки находки.

# 164
Момичета, аз не смятам да се доказвам на никого  тук. Имам наистина приятел, гледаме си Орлин, на 38г е, и той много иска свое дете. С времето и това ще случи. Не мобе толквоа абсурдно някоя от вас да коментира, че не правим опити, ако искаш ела да си свети като правим. Разбирате ли, това е абсурдно. Не само, че правим опити, ами се обичаме и се познаваме от януари 2016г,дето се вика знаем си и кътните зъби. Всички тестове са мой, не мислите ли, че жена която не прави опити, ще харчи всеки месец пари за изследвания, тестове и прегледи. Ако това се окаже биохимична, да не дава Господ, Декември ще ви снимам цветната с егн ако искате. Стига сте набеждавали така хората, същото важи и за Наси, и с нея някой жени се отнасят като с мене. Стига вече,нищо не знаете за нас,освен че имам две деца и искам трето..  Спрете да тайте злоба към невинни хора, и чудото ще ви се случи и на вас. С Наси не сме виновни за нищо и на никой нищо не сме направили. Прекалено добра съм и с голямо сърце и знам, че рано или късно Бог ще ми сбъдне мечтата. 👌👌👌

Общи условия

Активация на акаунт