В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 275
  • 807
  •   1
Отговори
# 135
drpwamy, честитоо! И всичко да е ток и жица Hug

# 136
Аз на 38 години разбирам, че яйчниците и тръбите не били баш като на картинките ами по-скоро някак зад матката, близо едни до други и имало 10-20% шанс едната тръба да забере яйцеклетката от съседния яйчник. Flushed

Стиснати палци на всички чехагета от днес и вчера Heart Exl

+1 че на Теди филмите са филми. Буквално оня ден правих ЦС при Цветков.

# 137
  • Be realistic - plan for a miracle.
hardcandy, и аз го разбрах това наскоро и гледах като емоджито, което си постнала. Също и че не стоят статични, а си се движат, танцуват си там и си препредават каквото трябва. Колаборация, така да се каже, ама когато те си решат...

# 138
Запис и от мен в темата Heart

Не съм писала скоро защото няма нищо ново при нас. Изпихме си антибиотика заради уреаплазмата при ММ. При мен не се открива , но ми излизат гарднела вагиналис и кандида . Трябва да слагам Полижинакс 12 дни и да приемам перорални лактобацили,  но ще бъде след следващия цикъл.
АА при теб за какви бактерии са изписани,  извинявай ако си казвала,  но съм пропуснала явно

Честито на всички с ++ и успех на всички други! Hug
Декември е любимото ми време от годината и дано донесе ,това за което мечтаеме всички Heart

# 139
Благодаря, rave за темичката Heart

mel, благодаря за описването и ти желая лека и безпроблемна бременност до ревлив финал!

drpwamy, тихичко честито!

тирамису,  като те четях тъкмо за mommy22 се сетих и се радвам, че и тя се включи с малкия бонбон Heart дано и ти след 8 месеца се похвалиш с бебче!

АА, бързо да се чисти всичко,  на което не му е мястото там.

Аз влизам най-накрая с добри новини. Хистероскопията мина!!! Не че нямаше един тон притеснения до последно дали ще я има, затова и не писах по-рано. Мятам в скрит текст
Скрит текст:
Вторник и сряда си изревах очите. Ама буквално през няколко минути тръгваха сълзи. Говорихме си на дълго и на широко с психоложката, та реших да се всушам в думите ѝ най-накрая и да не си пропускам живота покрай опитите. И четвъртък се събудих сравнително зен. Планувах уикенд активности с малкия, включително куклен театър, който все отлагам,  че да не се разбоя "баш сега". Изкъпах се, мотах се с мокра коса маса време, помислих си, че сигурно не е зле да я изсуша, че вкъщи не е толкова топло. После си казах fuck it.И да се разболея какво от това. И докато си го помисля това, още с мократа коса ми звънят от Надежда. Вдигам ииии "в понеделник, 2ри в 7:30 ви чакаме здрава и с лична карта". Сметнали, че следващия ми цикъл ще е по нова година и няма как тогава да се случи (премълчах си, че без дуфастон не се знае кога ще е),на някои от планираните жени им закъснял цикъла и така. И се почна чуденето ще остана ли здрава. В същия ден трябваше да се събираме родители и деца заедно в градината. Бях единствената с маска. Прибираме се - дребното смърча. 4 дни бях с маска вкъщи, профилактично пих фервекс, пръсках нос и гърло и вчера по обед се успкоих, че останах здрава. Да, ама не. Следобед - диария. Пак един тон притеснение, ментов чай, пресечен хляб, ама хеле - не стана много зор положението.
И макар сутринта (че и сега) още да ме върти корема, операцийката мина.
Казаха и Тихомирова и Стаменов, че изглеждат добре нещата, но при следващия цикъл ще стане ясно. Усещам, че са рязали повечко, защото си ме наболява, но се преживява. В петък съм на ендокринолог, ще си почна добавките, взех пак и за мъжа ми и до нова година приключвам с болници и лаборатории или поне така се надявам.
Благодаря ви, че ми стискахте палци да ме вместят Heart Добре сте стискали явно,  макар аз да го бях отписала.

# 140
  • Замък сред облаците
Стафилококи и кандида Simple Smile

Дими, хайде, нова година, нов късмет!

# 141
2402, звучиш много позитивно! Нека резултатите да са добри!
drpwamy, честито и от мен!

Много ме боли корема, дойде ми и ми е много неприятно, тъжно и всякакви такива емоции. Дано декември ни се сбъдне мечтата. Аз ставам още по-стриктна с добавките - ще повръщам,ако трябва, но всичко ще си пия,ни едно хапче няма да изпусна. Ендо иска другия месец контролно тсх,но се чудя сега на 3ти ден да пусна ли едни полови. Как се повлиява лх,от какво,мога ли да взимам някакви витамини? От септември ми е 2:1 с фсх,а чета,че е оптимално да са 1:1.

# 142
2402, браво момиче, ето че стана чудото и те вместиха, много се радвам за теб! Дано да е перфектен резултатът от тази хистероскопия и да ни зарадваш и с друг положителен резултат съвсем скоро Stuck Out Tongue
Виждам, колко те потискаше това, че сякаш нещата се бяха закучили при вас, но ето, в един миг всичко може да се промени.

# 143
  • На изток от Ада
2402 браво!
Аз също ми е много тъпо..

# 144
На всички явно, които тия дни ни дойде Ц се чувстваме ужасно ... 😞

# 145
  • На изток от Ада
Аз съм ядосана на ММ. Казах му каквото иска да прави, ако иска да пие добавки, ако иска да правим опити...

# 146
И аз съм сдухана, че контролата ми за уреаплазма пак е положителна и сексът без презерватив ще е мираж в нашата къща още поне месец.

# 147
Алина, това първа контрола след лечението ли е? Как я лекувахте тая плазма?

# 148
2024 браво, супер новина! Champagne

# 149
Drpwamy, тихичко честито! Hug
2402, много добри новини! Heart Eyes Приятна почивка сега, наслади се заслужено.
АА, успех с лечението. Hug
И на мен това с тръбите ми е много имагинерно и не си го представям. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт