В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 268
  • 807
  •   1
Отговори
# 120
Не се връзвайте, виждам, че повечето не се, но... да кажа за тези, които се.
Оохх пак ли Simple Smile
Изтървах няколко теми, не схванах.
Мерси, Прего Simple Smile

# 121
Аз не схващам, може ли да кажете?

# 122
Благодая за коментарите за спирането на кортикото, 0.5мг преднизол0н, заради дозата е от раз

Теди е във вихъра си в темата...

# 123
  • На изток от Ада
Теди отдвна е в темата

# 124
Момичета, понеже съм яхнала яко вълната в iherb, реших да подходя с добавки и за друг мой проблем (кожен), за който се препоръчва вечерна иглика. Един милион марки и възможности, но препоръки от първа ръка биха били много полезни. Благодаря!

# 125
Ама каква е тази Теди? Каква е историята?

# 126
Не съм излъгала за нищо, и аз заслужавам дете не по-малко от всички в трмата.

# 127
Теди е права, знаехме си, че е тя от началото и има право да е тук.

Иначе само ще те помоля ако ще снимаш всеки тест да ги постваш в темите за бледите черти и за тестовете за овулация, където са специалисти, а тук може да обсъждаме цялостния процес. Че и без това минаваме една тема за по 2-3 седмици и ако всички тук поствахме по 5-10 теста за овулация и още толкова за бременност, то темата щеше да се напълни още на втория ден.

# 128
Пуснах чхг, няма смисъл да се тормозя с уринарни.

# 129
Simple Smile всъщност не знам дали да се радвам или не, но споделям и тук днешния резултат за тези които ме помнят Simple Smile. 9ти ден след ЗЕТ 

# 130
Не съм излъгала за нищо, и аз заслужавам дете не по-малко от всички в трмата.
Ти нали имаш дете? Постваше му снимките в миналата тема. Никой не е казал, че не заслужаваш, просто не спираш да мелиш едно и също и става досадно, да не говорим че темата е наспамена от първата до сто и първата страница. Наси, не се обиждай и засягай, защото преди си спомням, че се беше обидила на някой и спря да пишеш, но ти също спамиш много, през един човек пишеш по две думи, най-често изобщо несвързани с бебеправенето. Във всяка тема се пише едно и също, имам чувството че много момичета не смеят да споделят нищо вече (и стари, и нови)

# 131
  • На изток от Ада
Честито

# 132
Ехаа, drpwamy, хайде честит положителен резултат!
Точно ти ми каза, да си се радвам при първото ми чхг, сега и аз ти го казвам на теб. Радвай се, мисли положително и ти стискам палци за супер удвояване на стойността.
Рауз, аз като си избирам добавки в айхърб им гледам рейтингите, не знам, доколко това е ориентир:satisfied:

# 133
drpwamy, как да не си е за радост - страхотни са ти и двете стойности!
Пожелавам ти хубаво удвояване след два дена и те чакаме скоро с добри новини от прегледа! Nature Star2

# 134
  • Замък сред облаците
Drpwamy, браво!!

За който ме беше питал за коментара на АГ за резултатите от Фемофлора, точно минах - след МЦ ще слагам клиндавазин гел за седмица и след него макмирор за още толкова.

Общи условия

Активация на акаунт