В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 261
  • 807
  •   1
Отговори
# 105
Над 1000-1500 чхг може да се види нещо в матката. Над 8000 чхг сърдечни пулсации.

# 106
Момичета, имам нужда от спешен съвет! Питах в друга тема, но да попитам и вас, защото съм в тотална безизходица!
Правих хормоните на 2-ри ден. Нямам ФСХ. Ако пусна днес 4-ти ден, дали ще е показателно при положение, че от два дни съм на стимулация!?
Не знам какво да правя? Чувствам се подведена от репродуктивния ми специалист и ако наистина не са ОК нещата, то по-добре да канселирам опита!

# 107
Момичета, същата работа като снощи са. Няма смисъл да тествам повече, 9dpo е, трябваше да се насища чертичката. Просто явно няма да я бъде.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 07:15 от Snowflakee

# 108
При мен Ц дойде с пълна сила тази сутрин! Пускайте палците!

# 109
Момичета, имам нужда от спешен съвет! Питах в друга тема, но да попитам и вас, защото съм в тотална безизходица!
Правих хормоните на 2-ри ден. Нямам ФСХ. Ако пусна днес 4-ти ден, дали ще е показателно при положение, че от два дни съм на стимулация!?
Не знам какво да правя? Чувствам се подведена от репродуктивния ми специалист и ако наистина не са ОК нещата, то по-добре да канселирам опита!
За мен няма смисъл. При мен и без стимулация на 4 ден вече е висок фсх, защото съм с ранна овулация. Ти беше с лх над 12 нали? Знам, че при жени на висока възраст висок лх е по-опасен дори от висок фсх, защото “пържи” яйцеклетките. Може да видиш и да попиташ в темата за жени с няр/ияр над 40+, обсъждано е доста пъти

# 110
Патенце, на мен не са ми пускали хормони при стартиране, чак на 9-10ти ден. Щом не са ти го назначили, значи така е преценил докторът. Успех ти пожелавам! 🍀

Сноуфлейк, за половин ден няма да ти се насити чертата. След няколко дни дано да е по-видима.

Тирамису стиснати палци! 🍀

# 111
Snowflake, рано е още за тестване. На 14ти ден след овулация отчитат тестовете.

# 112
rave, благодаря за темата
Mel_, честито синичко и лек остатък от бременността!
Фейонка, дано това да са последните изпитания с тази лоша Лаймска..
Наси, Нала, Sunflower, съжалявам за негативния тест Sad
Белийв, на мен макс 10 дни ми е закъснявало, но и аз се бях ошТашкала. Сега пък съм в другия отбор на подраняването.
Токио, успешна процедура пожелавам!
патенце, случвало ми се е да имам 1 фоликул само, а после да имам късна овулация на 22 ден с два доминантни. Просто тръгнаха доста късно, май след 10ти ден.
Arcobaleno, успех! Защо да нямате 3-4 месеца за инсеминации само не разбрах?
Тирамису, не пускаме палците!
На всички не чакащи цикъл пожелавам да не го и дочакат и хайде вече това коледно чудо да идва! Heart
Аз съм 26 ден от МЦ, но с това зацапване по средата на цикъла не знам дори кога да го чакам.. Гърдите ми за пръв път от 100 години са супер болезнени и чувствителни та предполагам ще е скоро.

# 113
  • На изток от Ада
Te бяха няколко теста Слънце!
Последно в събота.. .
И на мен ми дойде

# 114
Наси, съжалявам за негативния тест, продължавайте следващите месеци! Ти кога щеше да пускаш имунологични?

Страничен въпрос - Налагало ли ви се е да пренасяте спринцовка/инжекция в самолет? Сега при втората обливка ще трябва да върна със себе си спринцовка с лактобацили в хладилна чантичка ( големина около 20см). Принципно пътувам само с дамска чанта, отивам и се връщам, но се усетих, че може би няма да мога да я кача на борда. От БГ еър ми казаха, че мога да кача само животоспасяващо лекарство, а с летището не успях да се свържа да попитам.

# 115
  • На изток от Ада
Бъстед ще ги пусна в събота ако мога .
Ахаха О се пада по календар на 17 12 на рождения ми ден...

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 10:40 от nasito8988

# 116

Звънни в лабораторията и питай дали не могат да пуснат от същата кръвна проба и ФСХ.
При мен в Бодимед са го правили.
Само трябваше да отида да си го доплатя

# 117
Има ли смисъл да ходя да ме бодат в Рамус, чудя се.. Толкова бледа, едва едва ав вижда на изихоум, Лейди и Клиър излязаха по-чувствелни от тях. С по-видими черти. Само пари на вятъра за тоя изихоум.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 11:17 от Snowflakee93 🌨️🌫️☃️

# 118
Моята такава черта в момента ме рита в ребрата Simple Smile аз бих отишла на тест.

# 119
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не се връзвайте, виждам, че повечето не се, но... да кажа за тези, които се.

Общи условия

Активация на акаунт