В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 30 762
  • 807
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, шуър шек, в четвъртък сутринта.... до 3, 4 мин нямаше нищо... Абсолютно отрицателен... следобед като го погледнах имаше бледа втора, дали е била изпарителна? 🙄 Най-вероятно, да... но Ц още няма ... утре няма да мога да пусна кръвен, но ще си купя още тестове да видя какво ще се случи...

Пробвай сутринта. Стискам ти палци чертата да е реална!

# 91
Момичета, шуър шек, в четвъртък сутринта.... до 3, 4 мин нямаше нищо... Абсолютно отрицателен... следобед като го погледнах имаше бледа втора, дали е била изпарителна? 🙄 Най-вероятно, да... но Ц още няма ... утре няма да мога да пусна кръвен, но ще си купя още тестове да видя какво ще се случи...

Пробвай сутринта. Стискам ти палци чертата да е реална!

Нямам вкъщи повече тестове. Утре след работа ще си взема и ще пробвам утре следобед и вторник сутрин

# 92
Момичета, набързо само се включвам с ъпдейт от днес:
Чхг 330
Прогестерон 140
Предните чхг-та бяха 122, след 2 дена 198 и днес 330.
Не съм много обнадеждена с флегматично нарастване. В сряда имам час за аг в Надежда Парадайс, ама едва ли ще намери нещо докторът с тези ниски стойности☹️.

# 93
Спроед мен е добре, тирамису. Стискам палци. Повтори пак.

# 94
  • Замък сред облаците
Аркобалено, браво! За АМХ не се шашкай, той корелира с вит Д, едва като задържиш вит Д над 30нг тогава провери пак АМХ и виж каква е реалната картинка.

Тирамису, Теди, стиснати палци 🤞

# 95
  • Ст Загора
Тирамису все пак се удвоява на 65ч

# 96
Тирамису, слагам в скрит текст моите стойности на ЧХГ с не перфектно удвояване, а като бонус много рязко ми падаше прогестерона. Твоят е супер засега, дано всичко се развие както трябва! 
Скрит текст:

И ето го резултата, онзи ден направи 1 месец Simple Smile
Скрит текст:

# 97
На мен май ще ми се разминат новите тестове .... Сви ме яко корема тази вечер и гледам, че взе да ми зацапва.... явно утре ще ми дойде 😞
Но скоро такъв рекорд не бях удряла -  днес ми е 41 ден .... 🫣

# 98
  • Ст Загора
Съжалявам белив

# 99
Mommy22, колко е хубаво да прочета и такава история на ниско и бавно чхг с хубав край. Повечето истории са на биохимични бременности, за съжаление.
Да то е живо и здраво момченцето!
А с тези ниски чхг-та кога видяхте сакче в матката?

# 100

И аз съжалявам... надявах се наистина това закъснение и тази бледа втора чертичка да е реалност ама.... уви....
Чака ме страшно тежка седмица в работата и утре ще ми е явно 1 ден .... но .... каквото, такова.... няма какво да направя

# 101
  • Ст Загора
Затуй най -добре кръвен тест.
И аз това се убедих

# 102
Mommy22, колко е хубаво да прочета и такава история на ниско и бавно чхг с хубав край. Повечето истории са на биохимични бременности, за съжаление.
Да то е живо и здраво момченцето!
А с тези ниски чхг-та кога видяхте сакче в матката?

И при мен беше така, минах през всички най-лоши сценарии в главата си (БХ, извънматочна, кухо яйце). Изобщо не ми беше минало през ум, че може да е нормална бременност, особено заради падащия прогестерон. При първата стойност ми беше 70.6 nmol/L, а при последната 16 nmol/L. No Mouth И до днес се чудя как изобщо се е задържало това бебче, цяло чудо е направо.

За прегледите, може да ме бърка паметта, но в 4+6 се видя “нещо”, като точка в матката. В 5+6 сакче с жълтъчно мехурче и вече в 7+ имаше ембрион с пулс.

# 103
Влизам да се запиша, че докато се усетя вече сте на 6 страница. Започвам с тази снимка:
Скрит текст:

Дано заглавието на темата бъде вярно за всички тук!! И тази тема да спре да бъде толкова голяма ❤🎁

Редактирам: прочетох ви, аз лично снежинке не виждам 2ра черта (но аз никога и не ги виждам по снимки). Без значение Теди ли си или не.

По повод предишната тема бях споделила за прогестерона ми. Сега изрових изследването ми - 37.98 nmol/L Според вас това значи ли, че трябва да се проема прогестерон при следваща бременност или поне да се следи? 🤔

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 15:02 от flow_rs

# 104
Моят първи преглед беше 25 дни след трансфера, т.е. 29-30 дни след "овулацията" - видяхме ембрионче и чухме сърчице ❤️ Още от тогава върви напред бебчето 🤗  Дано и твоята точица да си навакса.
ПП при мен забавянето съвсем в началото може да е било от второто ембрионче. Удвои се на 61,4 часа. Бременна съм с едно бебче. На следващите тествания вече се удвояваше на 34-40 часа. Пожелавам ти щастливо развитие ❤️☺️

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 21:38 от Kactus

Общи условия

Активация на акаунт