В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 30 752
  • 807
  •   1
Отговори
# 75
Раус, къде с добавки, къде не знам и аз с какво.
Скрит текст:
Тя предната не беше мега зле, имаше някакви понижения с по 2-5% от нормите. Докторът каза, че в тия диапазони се влияят от добавки нещата.
 Пи 3 месеца (от Февруари до Април) добавките на Стаменов от Надежда, после му купих Фертилейд, после направи някаква пауза, че му се развали стомаха. От 2-3 месеца пие комбинирани мъжки витамини, омеги и 200мг убиквинол. Междувременно си пусна милиард хормони, DHEAs му е леко мизерно, четох че има отношение баш към генезиса и морфологията. Под ежедневен тормоз е да се храни добре и да тренира, спрял е всякакъв тежък джънк, че беше проблем. В гледам момента с добра подвижност са 50%, предната е била 27% (референтно 30%). Бързите са 22%, предните са били 15%. Сега не е the Sperminator.. но определено числата са мръднали в неговия контекст нагоре.

# 76
Хората какви добавки пият и режими, давст луди пари по лекари, а някой забрменяват ей така и изобщо не си гледат децата.. Яд ме е..

# 77
Mamabear, пила съм Нурофен Стопколд ( сутрин 2 таблетки и по една сутрин и вечер). За смучене Фарингосепт и Хоможен. За гласа сякаш ми казаха, че калция също много помага, но това го провери. Аз не съм пила.
Бързо да се оправяш.
Салсера, твоята също не е за завиждане, ама и на мъжът ти Joy

# 78
  • Замък сред облаците
За щитовидната - по време на МЦ може ТСХ да е малко нагоре или надолу. Принципно ако човек се изследва редовно (тоест на 45 дни или 3 месеца в случаите когато се налага), няма значение дали е на чист ден, то е ясно обичайно как се движат нещата. За някой, който не се е изследвал поне 6 месеца - по-добре на чист ден, да е сигурен в картинката.
Впрочем те репротата затова искат на чист ден, понеже гледат само и единствено ТСХ. А както нонстоп повтарям и вече трябва да знаете, важният хормон е фТ4 и респективно конвертирания фТ3. ТСХ се влияе от хиляда неща и не винаги реагира правилно да конпенсира занижен фТ4 особено при недостиг на микроелементи (вит Д, желязо, др витамини). За съжаление това не са го учили 😅
Друг важен момент понеже сме в сезон - ако сте боледували скоро, ТСХ мърда нагоре. Затова се изследва поне 2 седмици след оздравяване (като имунологичните).

# 79
И аз се присъединявам към темата, ноември месец беше 19тия ни неуспешен опит и ще се радвам да прочета полезния ви опит Simple Smile

# 80
8dpo..аз съм в шок.. На изихоум едва едва не мога да я хвана.
Скрит текст:

# 81
Сноуфлейк,много трябва да ми играе въображението, за да видя втора черта.  Сякаш само на втората снимка се вижда нещо едва доловимо през моя екран. 8 ден след овулация е твърде рано за тест, а ти сама каза,че ще си чакаш там другата седмица около Никулден,ако правилно помня. Може би пак да пробваш след няколко дни? Стискам палци да се насища чертата и да е все по-видима!

# 82
Ще видим четвъртък.

# 83
Здравейте, момичета,
Споделям поста си от друга тема във форума. Мисля, че тук откривам правилното място за себе си, прочетох толкова силни и вдъхновяващи истории на борбени и успели жени. Пожелавам на всички ни, които опитваме, скоро и ние да споделяме радостта от двете чертички и вълнуващите моменти от бременността! И на всички, които вече гушкат своите чудеса, да бъдат здрави и благословени!
Аз съм на 31, мъжът ми на 35, правим опити от 7-8 месеца. Аз от 4 месеца ходя на АГ, репродуктивен специалист. Ще кажете "рано е, има време", може би, но имам потребност да знам и да бъда подготвена. Засега всичко изглежда наред, единствено витамин Д ми беше нисък, успях да го вдигна от 18 на 26 ng и продължавам да приемам добавки. Тръбите са с нормална проходимост. Спермограма отлична, морфология 12%. АМХ ми е 1.30, от което ми идва едно мъничко притеснение, че времето е ограничено, въпреки че уж долната граница е 0.71 за моята възраст. Цикълът ми е на 24-26 дни, нямам история с кисти или други проблеми. Този месец за първи път пих Фемара и противно на очакванията, на 8 ден изобщо не се виждаше ДФ, лигавицата беше тънка, в момента съм 11 ден от МЦ и нямам никакви симптоми на овулация - обикновено цервикалната слуз е като белтък, имам придърпване в яйчника, сега нищо. На ден 12 отново трябва да отида на преглед да видим дали изобщо този месец ще има овулация. Досега всеки месец, откакто ходя на АГ, имах. Като попитах док какво следва, той предложи още 2 месеца да пробваме естествено и ако не стане - инсеминация. Думите му бяха, че при неизяснен стерилитет се правят 4 поредни инсета и тогава може да се кандидатства за фонда, но ние нямаме време да чакаме толкова. Това ме срина, знаете какво е за една жена, която мечтае за дете, да чуе "няма време". Бързо обаче се съвзех психически, мъжът ми го желае колкото мен и си казахме, че каквото е необходимо, ще го направим.
Не търся конкретен съвет или отговор, по-скоро подкрепа и споделяне на истории на дами, които са преминали през нещо подобно. Аз имам силна вяра, че ще си гушкаме нашето дете и всичко ще се случи по най-добрия начин в правилния момент. Олеква ми да споделя. И като прочетох вдъхновяващите истории, още повече се окуражих и си казах да не насилвам нещата. Търпение и приемане - това е ключът.

# 84
Е браво за 4 м много неща са свършени. Един месец без овулация не е фатален и дори е нормален

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 14:40 от AlisonParker

# 85
Ъпдейт..
От следобед. Ще повторя с първа сутрешната утре.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 15:29 от Snowflakee

# 86
Сноуфлейк, аз виждам 2ра черта.

# 87
Момичета, шуър шек, в четвъртък сутринта.... до 3, 4 мин нямаше нищо... Абсолютно отрицателен... следобед като го погледнах имаше бледа втора, дали е била изпарителна? 🙄 Най-вероятно, да... но Ц още няма ... утре няма да мога да пусна кръвен, но ще си купя още тестове да видя какво ще се случи...

# 88
Snowflake, и аз я виждам! Heart

За Щитовидната и моята ендо ми обясни това, което казва АА.
Възможни са леки мърдания +/- ако е по време на цикъл, но те са в рамките на същата терапветична доза, ако се налага лечение.
Аз обаче ако имам възможност ги пускам на чист ден.
Когато пусках и други хормони и ми дупчеха ръцете по 2-3 пъти докато намерят хубава вена, хич не съм си играла да чакам и съм пускала всичко наведнъж.

# 89
  • Ст Загора
На мен ми прицапа явно утре ще е Ден 1

Общи условия

Активация на акаунт