В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 30 742
  • 807
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, имам отново зацапване,този път повече от вчера. Реших да направя един тест,отрицателен е. Толкова се вълнувах този месец като засяках и овулация на лентички. И да ,знам,че това не гарантира 100% случването на овулацията,но за мен си беше победа дори фактът,че отчетох нещо с лентичките. Вероятно ще ми дойде цикълът,въпреки че нямам такова усещане. Ама с това зацапване не съм сигурна до колко може да е имплантационно. Оф... 😢

Февруари забремнях - за мен доста неочаквано. Не, че не правихме опити, но така и не хванах О с лентички, след това трябваше да замина в командировка. Изтървахме О според мен със сигурност, но явно войниците са чакали... Трябваше на 20.02 или на 21.02 да ми дойде, и някъде около 16.02-17.02 се започна едно розово-кафяво зацапване. И си викам "Е, на сега я вапцахме. Ще взема да цъфна баш като трябва да се прибирам наобратно с 9 часов полет". Да, ама не. 2-3 дни и след това нищо. И тогава ми светна, какво всъщност може да е. На 22.02 сутринта мисля, че беше - пуснах кръвен с ЧХГ и резултат 114. Така, че според мен е възможно и просто да ти е рано за тест. Моят съвет е просто да  изчакаш още няколко дни. Според мен е напълно възможно да е прекалено рано. Simple Smile

# 61
Мен днес 7dpo много необичайно ме заболяха гърдите. Ще издържа още 4 дни💝

# 62
Момичета, имам отново зацапване,този път повече от вчера. Реших да направя един тест,отрицателен е. Толкова се вълнувах този месец като засяках и овулация на лентички. И да ,знам,че това не гарантира 100% случването на овулацията,но за мен си беше победа дори фактът,че отчетох нещо с лентичките. Вероятно ще ми дойде цикълът,въпреки че нямам такова усещане. Ама с това зацапване не съм сигурна до колко може да е имплантационно. Оф... 😢

Февруари забремнях - за мен доста неочаквано. Не, че не правихме опити, но така и не хванах О с лентички, след това трябваше да замина в командировка. Изтървахме О според мен със сигурност, но явно войниците са чакали... Трябваше на 20.02 или на 21.02 да ми дойде, и някъде около 16.02-17.02 се започна едно розово-кафяво зацапване. И си викам "Е, на сега я вапцахме. Ще взема да цъфна баш като трябва да се прибирам наобратно с 9 часов полет". Да, ама не. 2-3 дни и след това нищо. И тогава ми светна, какво всъщност може да е. На 22.02 сутринта мисля, че беше - пуснах кръвен с ЧХГ и резултат 114. Така, че според мен е възможно и просто да ти е рано за тест. Моят съвет е просто да  изчакаш още няколко дни. Според мен е напълно възможно да е прекалено рано. Simple Smile

Благодаря за окуражителните думи, Мамабеър! Със сигурност ще проследя в следващите дни, ако не ми дойде,нали..
Ти как си?

# 63
Чуденка имам - как спермограмата има цялостно подобрение ама морфологията е паднала от 2% на 1%? Не е ли странно?

# 64
Запис от мен. Не съм влизала от месеци, дали не стана и година, сега пак съм тук. Накратко: нищо не се е случило през това време, бях на други вълни, не сме спирали опитите, но резултат няма.
Искам специално да благодаря на Насито, че ми писа преди време! Heart Decoration
Следя ви пак, вълнувам се с вас. И пак ще се опитвам да си намеря центъра.
Успех!

# 65
Скрит текст:

Благодаря за окуражителните думи, Мамабеър! Със сигурност ще проследя в следващите дни, ако не ми дойде,нали..
Ти как си?

Pumpkin, все така вкисната като оцет. 😁 А, днес и ми дойде - ама следобеда, така че го броя от утре. Обмислям дали в понеделник или вторник да отида пусна хормони. Никога не съм пускала и май ще е добре да взема да го отметна. Трябваше ли да са сутринта на гладно? 🤔

# 66
Мамабеър, съжалявам за цикъла:(. Пусни си хормони,иначе,не пречи, и после един час при ендокринолог да ги коментираш. Това,което мен са ме карали да пускам,е: лх,фсх,естрадиол, пролактин,тсх +другите щитовидни. Мисля, че тези дават добър ориентир, ако няма съмнение за друго. При мен пуснаха и андрогени. Пускат се сутринта на гладно,да,и обикновено излизат в същия ден. Моята ендокриноложка ми казва между 3 и 5 ден на цикъла да изследвам. Ако пускаш пролактин,задължително поне 30 минути трябва да си в покой пред лаб,защото хормонът е много чувствителен.
Кенди, не съм сигурна как е възможно това и дали е възможно, дано някое момиче,което е по-наясно,сподели мнение.

# 67
Аз само да кажа, че щитовидните са на чист ден. Ендокринолози, репродуктивни все така ги искат, поне тези, при които аз ходя де Simple Smile
Кенди, на теория може - ако бройката е много по-голяма, то тогава 1% от това число може да е повече от 2% от числото предния път. Също си спомням, че за морфологията се изследват около 400 сперматозоида, така че не е много категорично.

# 68
Има логика, Дудъл. Нещата, които не бяха съвсем ок, сега са двойно по-добре, други нямат влошаване или подобряване, SDI параметрите са добре, и пляс.. 1%
Аманченце.

# 69
Аз само да кажа, че щитовидните са на чист ден. Ендокринолози, репродуктивни все така ги искат, поне тези, при които аз ходя де Simple Smile
Кенди, на теория може - ако бройката е много по-голяма, то тогава 1% от това число може да е повече от 2% от числото предния път. Също си спомням, че за морфологията се изследват около 400 сперматозоида, така че не е много категорично.
Дудъл, може ли да споделиш,ако имаш информация,защо на чист ден? Моята иска да изследвам тсх на 3ти ден от цикъла. Доверявам й се на 100%, защото само след нейното лечение ми тръгна наново цикъла, овулация и успях да смъкна някакви кг, но ми стана интересно и на другата контрола ще я питам.

# 70
Щитовидни мислех да не пускам. 6 седмици след аборта бях пускала и бяха в норма. Но полови не съм пускала никога. И с това ходене сутринта ще е трудно баш понеделник или вторник. Значи в краен случай може и за следващата М да остане. Междувременно приемам съвети за възвръщане на глас - смуча Хомеожен, пръскам тантум верде. Като Дарт Вейдър съм и да играя на мълчанка хич не ми харесва. 😤

# 71
Пъмпкин, честно казано не знам каква е причината, може би АА ще може да подкрепи с научни факти. На мен всеки път ми казват да са на чист ден и аз изпълнявам Simple Smile Ако на теб ти е казал лекар изрично да е на 3-ти ден, сигурно има причина.
Кенди, на мен ми звучи като морфологията да е същата като абсолютно число, не го задълбавай много според мен.

# 72
Mamabear, аз бях така миналата седмица. Утре сутрин ще ти пиша какво ми помогна на мен, че лекарствата са ми в другата стая, а тази вечер ми се изпречи дивана.
И да попитам, но е извън темата:
Скрит текст:
Не че имам кой знае какви надежди, но ако се наложи да правя снимка, дали трябва да изключа първо евентуална бременност? 10 - 11 дена след О. То и тест да направя е супер рано.
Два от пръстите ми започнаха да посиняват и не мога да стъпя добре с десния крак, че ме боли откъм тези пръсти. Аман вече.
Първо бях болна и без глас, после всички в нас изкарахме стомашно-чревния вирус, а сега и ако съм си счупила пръстите…

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 00:55 от m-angel

# 73
Mamabear, аз бях така миналата седмица. Утре сутрин ще ти пиша какво ми помогна на мен, че лекарствата са ми в другата стая, а тази вечер ми се изпречи дивана.
И да попитам, но е извън темата:
Скрит текст:
Не че имам кой знае какви надежди, но ако се наложи да правя снимка дали трябва да изключа първо евентуално бременност? 10 - 11 дена след О. То и тест да направя е супер рано.
Два от пръстите ми започнаха да посиняват и не мога да стъпя добре с десния крак, че ме боли откъм тези пръсти. Аман вече.
Първо бях болна и без глас, после всички в нас изкарахме стомашно-чревния вирус, а сега и ако съм си счупила пръстите…

Леле, m-angel, каква серия! Дано скоро да минава! Аз съм правила само снимка на зъби, докато сме правили опити, но са ми казвали/и за панорамна, и за такава само на 1 зъб/, че облъчването е минимално и не пречи. Аз си обяснявам на лекаря, който  ме праща, и след неговата обратна връзка вече преценявам. В твоя случай, обаче, май ще е наложително, звучи ми сериозно това с посиняването на пръстите. Стискам палци всичко да е наред!

# 74
candy, с добавки ли подобрихте показателите на СГ?

Днес напазарувах стабилно за мъжа от iherb. До три месеца би трябвало да свети като коледна елха в тъмното с тия добавки... 10 хапа на ден като някои от препоръчаните елементи ще опита да набави с храна, че иначе ще стане катo Bryan Johnson с по 112 хапчета на ден 😀 В допълнение ще си хапва от неговия си мед с перга и всякакви пчелни чудесии, което според мен миналият път допринесе за хубава СГ, понеже си го приемаше редовно над три месеца. Четох, че някой от известните андролози (не помня кой) "изписвал" някава бърканица с мед, та явно може и наистина да има добър ефект. *fingers crossed*

За капак от толкова хвалене на Авирона, днес съм болна, а имам около 12 часа да съм като нова, че работата не чака.

мамабеър, аз пак с мойте алтернативни методи, ама за гърло, включително и пресипнал глас, ползвам спрей с прополис и разни билки, който поръчвам от Сандански. Бях го взимала от роженския манастир и накупих една камара спрейове, докато разбера как да намеря този, защото само той се справя с моето калпаво гърло. Прилична алтернатива е Колдисепт от аптеката.

Общи условия

Активация на акаунт