В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 30 735
  • 807
  •   1
Отговори
# 45
Запис и от мен Hug Пожелавам успех и Коледно чудо на всички момичета! Heart Nature Sparkles

Аз ви чета и си чакам втората обливка за лактобацили и новите опити този месец.

# 46
Някой знае ли дали, ако сега си направя панорамна зъбна снимка, трябва да пропусна следващия месец и да не правим опити? Знам, че се коментираше ЦС, но май от панорамната снимка облъчването е по-голямо.

Нала, панорамната е със сигурност по-малко облъчване (около 0.01 mSv), докато ЦС е около 1.2 mSv. Действай си спокойно!

# 47
Blooberry2203, благодаря ти! Поне това да отметна докато чакам следващо инсе или каквото прецени лекаря. Simple Smile

# 48
Здравейте,момичета. 11 dpo, но май ще изчакам до утре за тест. Изненадвам се на собствената си воля,защото по принцип съм доста нетърпелива. Вчера след онези точки,за които ви споменах,си имах еднократно кафеникаво зацапване,което повече не се повтори.
Късмет и стиснати палци за всички в темата!

# 49
Тиквичке вече ще отчете, чакаме хуабва чертичка.

Аз съм 7dpo, ще изчакам до 11dpo. Ей къде е Сряда, не остана.

# 50
  • Ст Загора
Утре с първа урина тиквичке!

# 51
Мел Heart
Благодаря на Рейв за коледната темичка! Нека е изпъстрена с многооо +++!
Аз днес съм 2-ри ден след цикъл. Това са ми резултатите! Който разбира, да се включи, моля!

# 52
Що няма фсх, Прогестерона е висок, ЛХ също, може дя имаш задържан фокикул.

# 53
Blooberry2203, благодаря ти! Поне това да отметна докато чакам следващо инсе или каквото прецени лекаря. Simple Smile

Няма защо, Нала, ММ е зъболекар, поне с това мога да съм от полза, ако не с друго.😅

# 54
Нямам задържан- сега минах и преглед! По-лошото е, че имам само 1АФ в дясно. В ляво нищичко не видяха! Cry
Що няма фсх, Прогестерона е висок, ЛХ също, може дя имаш задържан фокикул.

# 55
Момичета, имам отново зацапване,този път повече от вчера. Реших да направя един тест,отрицателен е. Толкова се вълнувах този месец като засяках и овулация на лентички. И да ,знам,че това не гарантира 100% случването на овулацията,но за мен си беше победа дори фактът,че отчетох нещо с лентичките. Вероятно ще ми дойде цикълът,въпреки че нямам такова усещане. Ама с това зацапване не съм сигурна до колко може да е имплантационно. Оф... 😢

# 56
Запис и от мен Simple Smile
Благодаря на Рейв
за прекрасната зимна темичка и много се радвам, че именно моето предложение за заглавие е избрано за тази тема. Пожелавам и на себе си, и на всички вас догодина да милваме бебчета, едно, две, колкото Господ даде!
Мел, честито синьо, взимам си от прашеца и го прибирам в чувала, скоро ще ми трябва още един чувал
Нала, съжалявам, пийни си едно вино, пък другия път дано ти е забранено Simple Smile
Успех на всички чакащи положителен тест
Дано тази тема бъде много бебеносна и с нея да затворим положително годината

Аз продължавам да съм черен облак и всичко ми е с **** нагоре, но моя мъж е вкъщи и го отнася, а ми е жал, защото не е виновен. Причината е че главата все още продължава да ме боли жестоко от този синузит и вече нищо не помага. Правих Боуен, инфрачервена лапма, Цинабсин, дишах над пара, пих Темпалгин, Беналгин, течен аналгин, Феървекс ( е не наведнъж) и нищо, ама нищо не помага, най-много с 10-20 % да намали болката, И затова съм в лошо настроение, всичко ми е криво. Другата седмица съм рожденик и ако съм така ще трябва да се дрогирам, за да го изкарам. А в момента не ми се ходи по клиники и болници, защото е пълно с болни и не искам да се заразявам. Дали мога да запиша онлайн преглед през Heele и към какъв лекар трябва да се обърна, УНГ ли? Имам ПКК от 09.11, когато ми беше пункцията и коагулация, не знам дали ще свършат работа. Ама то и не знам дали синузита се отразява на ПКК.

# 57
Промивки със солен разтвор с каничка нети? При синузит това ми помага.
И задължително микробиология на носен секрет.

# 58
Ако инхалации с Геломиртол не помагат, трябва задължително да се вземе носен секрет. Най-вероятно е бактериално и ще има нужда от антибиотик.

# 59
  • София
Салсера и аз мисля, че си за антибиотик вече. Ако е много тежко положението могат да направят пункция, за да освободят каналите. УНГ ти трябва.

Общи условия

Активация на акаунт