В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 30 737
  • 807
  •   1
Отговори
# 30
И аз се записвам тук ❤ Благодаря за новата тема! ❤

Мел, пожелавам ти всички трудности да са зад вас, лека бременност! 🩵🩵🩵

Аз идвам с въпрос - ако пия кортикостероид през ден как се спира по схема? Михайлова ми е писала при Ц да се спира… естествено не отговаря на мейла…

Кой котрикостероид? Аз след трансфер приемам Преднизолон кортико по 1 на ден и го спирам от раз. Преди, когато приемах по 2 на ден, го спирах по схема.

Но ако е различен, бих те посъветвала да чакаш инструкция от док, защото не е безобиден въпрос.

# 31
Запис в новата тема. 🩷
Да се надяваме на Коледно чудо.
 След седмица съм на преглед,да се надявам всичко да е наред и нова година нов късмет 😍

# 32
  • Замък сред облаците
Мел ❤

Мама Беър, ако тирозол пие мъжът не е проблем. Проблем е когато го пие жената при Б Simple Smile

Дудъл, ще ги мъча - трябва да съм здрава баш между 21 и 30 декември (за да е след 10 ден  от цикъл) и да работи лабораторията 🤦🏻♀

# 33
Благодаря за новата тема Рейв

Тирамису, късмет.

Кенди от цветната се видя, че само едната тръба е ок ли? Съжялвам. Аз пък искам сега да е станало и Юли да имаме едно малко чудо, много искам да родя 2025, мечта ми е, а мечтите по принцип се сбъдват.

При мен нищо ново, по препоръка на док слагам по 1 Утрогестан 300 вечер. По 2 ми идва в повече каза, и прекалено високия Прогестерон пречел на имплантацията на ембриона в лигавицата.

# 34

Оказа се голям тест на волята ми цялото приключение и съм сигурна, че някой се опитва да ме научи, че нямаме контрол над всичко и за да се съхраним, трябва просто да пуснем малко и да се погледнем отстрани. Нещата някога се случват въпреки нас, а телата ни са една огромна мистерия.

Purple Heart

Момичета, не ви чета в момента, но минавам на всички да пожелая успех и да кажа, че засега НЕ сме се отказали още Stuck Out Tongue

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 10:26 от Одри ♡

# 35
Записвам се и аз в новата тема. Нека този месец всички да имаме по едно Коледно чудо! 🤞🤞

# 36
За нас може да подрани, на Никулден чудото.  Но ако се е случило, по Коледа вече ще си имаме снинка от Цветков.

# 37
Хайде на новата тема! Нека има + за всички!
Rave, супер зимно настроение!
Мел, леко бременеене и честито синичко!
Да знаете, че ви чета и стискам палци. При мен е една малка лудница. Надявам се след 1 седмица да съм си вече в къщи и да се укротя малко.
Одри никакво отказване❤️
Тирамису, всички палци са стиснати 🤞

# 38
И аз се записвам тук ❤ Благодаря за новата тема! ❤

Мел, пожелавам ти всички трудности да са зад вас, лека бременност! 🩵🩵🩵

Аз идвам с въпрос - ако пия кортикостероид през ден как се спира по схема? Михайлова ми е писала при Ц да се спира… естествено не отговаря на мейла…

Сиси , на мен също Михайлова ми е назначила предниз0л0н ф по 1 таб. през ден, който да спра при Ц и си го спирам директно, защото дозата не е голяма, а и е през ден. Преди време съм пила предниз0л0н кортико всеки ден по 2 таб. и там вече го спирах по схема, но тук не мисля, че има нужда.  😊

# 39
Момичета вчера ме болеше корема като за начало на МЦ, бях почти сигурна, че ще дойде, но още го няма. Сутринта се събудих със страшно главоболие (вие пиете вино, а мен ме боли глава Joy). Събудих се с огромно желание да си направя теста днес и отидох. Прикачвам резултата в скрит текст.

Скрит текст:

Присъединявам се и аз към виното. Чин чин. Wine Glass
Надявам се това е първия и последен отрицателен тест в темата. Simple Smile

# 40
  • Ст Загора
Одри от известно време се чудя какво става с теб? Щях да питам тук

# 41
Нала, не че нещо амс е странно, че не е 0. 100 ами 1.06. Има ли вероятност за късна О и тепърва ембриона да се е имплантирал. Защо не повториш в Понеделника ако нямаш още цикъл. Не искам в никакъв случай да давам напразни надежди, но аз бих повторила теста в Понеделник.

# 42
Snowflakee, правих инсеминация на 15ти, имах 2 фоликула, които се бяха спукали. Няма вариант за късна О. Отрицателен си е.

# 43
Здравейте, момичета! Благодаря ви за хубавата нова тема! Simple Smile Дано този месец ни донесе много щастие на всички! За първи път се престрашавам да пиша, макар че от време на време си ви чета и споделям същите емоции и вълнения като вас. Започвам историята с това, че днес ми дойде.. и този месец не се получи. Правим опити от три месеца. Цикълът ми е редовен, засичам овулацията с лентички, но засега не се получава. Вчера преди да ми дойде даже си пуснах чхг, защото и без това трябваше да правя контролен на тсх и си беше стабилно отрицателен, та очаквах, че днес ще ми дойде. Имам две дечица, но много искам трето. Тогава забременях много бързо и всичко, което ми се случва като емоции и очакване последните три месеца е ново за мен. Благодаря ви за опората, стискам силно палци на всички и нека декември ни донесе само положителни емоции Simple Smile

# 44
Някой знае ли дали, ако сега си направя панорамна зъбна снимка, трябва да пропусна следващия месец и да не правим опити? Знам, че се коментираше ЦС, но май от панорамната снимка облъчването е по-голямо.

Общи условия

Активация на акаунт