В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 30 646
  • 807
  •   1
Отговори
# 15
Rave Nature SnowflakeNature SnowmanNature Snowflake

Mel, само поводи за радост да имаш! Blue Heart И си много права, животът не трябва да е само изследвания и репродуктивни!

# 16
Запис и от мен. Благодаря за темата.

Мел, само щастливи моменти ви желая!

# 17
Здравейте, и аз се записвам в новата тема. Благодарим за описването ,Мел, желаем ти до края всичко вече да си върви гладко 🙏. Аз не съм съм се включвала скоро, детето беше влязло в някаква серия с боледуване, но си ви чета. На всички момичета с неуспехи, дано коледното чудо ви се случи на вас ❤️.
Believe, на мен този месец ми закъсня с шест дни, при положение,че се случва най - много веднъж в годината да закъснее повече от 3-4 дни, но отчетох късна овулация тези месец с тест лентичките. Разбира се бях във филма, но след три отрицателни теста  излязох от него 😀.

# 18
Рейв, чудесна коледна темичка 🩵
Мел, лека бременност! Добре сте направили с ТМ, че първо сте си поживяли само двамата като съпрузи и след това бебето. 🩵
Нала, успех! Както и на всички други бебеправещи!
Файонка, с теб пак заедно ще сме си на скамейката. Явно така ни е тръгнало да сме си двечките! Ама да знаеш, че февруари имам сериозни намерения да забременявам, така че се стягай до тогава 😀🩷

# 19
  • Ст Загора
Е Вики ми и аз съм без опити

# 20
Цопвам и аз в темата и тайничко се надявам да сме сред бебеправещите през декември, въпреки че може би е мааалко прекалено оптимистично.
Благодаря на rave за всичкото старание!
Мел, пожелавам всичко да ти е леко оттук насетне и да нямаш ама съвсем никакви притеснения докрая!
Изчетох всички постове от предходната тема, много неща са се случили, не знам дали има смисъл да минавам и аз през тях. На момичетата с лъжливите черти, пожелавам повече да нямат такива разочарования.
2402, много съжалявам, че все така изниква нещо, айде дано те вместят този месец!
Ви, чудна бройка си имате, браво!
АА, аз също тичах за фемофлор преди биопсиите ми, чакам сходен на твоя резултат, та ще ми е интересно твоето АГ какво ще каже. Имунологичните ще ги мъчиш ли този месец?
Аз се готвя за биопсии следващата седмица, не знам дали се надявам да излезе нещо, че да го оправим, или да се надявам, че всичко е наред. Май каквото дойде 😄
Имам и една питанка към момичетата, които някога са пили глюкофаж - нали вечер с храна се приема… ако изпия една чаша вино, ще експлодирам ли? Че имах кошмарна седмица на работа, съчетана с 3 прегледа в работно време и много искам да си сипя едно вино тая вечер и да крашна на дивана.

# 21
Благодаря, Рейв, за новата темичка, истинска зимна приказна. Нека да е бебносна и пълна с чудеса.
Мел, спокойна бременностт до финал Blue Heart
Тирамису чакам голямо ЧХГ в Неделя, Нала стискам палци за две черти, да открием темата подобаващо.
Вики, Файона и аз май съм с вас. То моето вече стана историческо отлагане без причина.
Замислям се отново да сменям лекари. Знам, че за всеки има положителни и  отрицателни отзиви, но ако имате някакви препоръки за някой, изключвам Турция, понеже за там трябва партньор, ще съм ви благодарна.
Присъединявам се и аз с виното, наздраве и нека да ни е приятен края на седмицата.

# 22
Тази вечер май повечето от нас ще си сипят по едно вино. 😄

Запис и от мен! Прекрасна е темата както винаги.
Благодаря за орисването, Мел! Чакаме те с най-хубавите новини!

При нас нищо ново. На 5.12 съм при репродуктивния и ще мислим как да продължим, може би ще пуснем документи за фонда и ще го питам за по-задълбочени изследвания. Първо мисля да е фемифлор, отдавна му се каня и може би имунологични... Ще видим и той какво ще предложи.

Чета ви, мисля ви и стискам палци!  🍀☺️

П.С. Честито на тирамису!  В неделя ЧХГ-то да те изненада приятно.

# 23
Записвам и аз в темата.

Мел, страхотно орисване. Открих себе си в твоя разказ.

Тирамису, честита бременност и не се шашкай. Каквото е писано така или иначе ще стане.

За глюкофажа, пия го от 2-3 месеца, нищо му няма с вино, водка, уиски и тн. Тествано.
Между другото, днес се отчитам със свалени -7 кг, откакто открих ИР и пия глюкофаж. (От 64 на 57)
За отпразнуване ще отида да пусна един инсулин другата седмица.

Честит петък, честита нова тема. Наздраве на небременните и в първата фаза на цикъла 😀

# 24
  • Ст Загора
Браво Алина за кг

# 25
Рейв, страхотна нова тема, както винаги, благодаря Heart

Мел, имаш стиснатите палчета на цялата група, най-хубавото предстои Heart

Наси, съжалявам за развоя, на едното тестче определено се вижда черта. Дано при следващите опити имаме хубава новина Heart

Тирамису, чакаме прекрасни новини в неделя Heart

Наздраве, момичета! И дано от следващия месец на всички ни е забранено виното Wink

# 26
Здравейте и от мен 😊влючвам се и аз темата .
В неделя започва моята първа инвитро процедура ,която силно се надявам да бъде успешна ☺ Гледам реалистично на нещата и вярвам, че нещата се случват когато е най-подходящото време за това.
Искам да пожелая успех на всяка една дама в тази група 🩷

# 27
  • Ст Загора
Токио успех!
Благодаря Ванеса..
Абе до О може и да има опити след 2седмици знам ли?
Но определено без тестовете за бременност рано. Тези Изи хоум гледам и други казват че трудно се насищат , за Б имам в предвид!

# 28
Благодарност за новата тема, rave!
Ида и аз с едната тръба, половината матка и целия пост-анестезиологичен главобол. Момичета ако тая година не е нашата, да са маха. Догодина ще ги с - ц - е - п - и - м тия положителни тестове и стабилни бременности. Щото вече аман.

Мел 💙

# 29
И аз се записвам тук ❤ Благодаря за новата тема! ❤

Мел, пожелавам ти всички трудности да са зад вас, лека бременност! 🩵🩵🩵

Аз идвам с въпрос - ако пия кортикостероид през ден как се спира по схема? Михайлова ми е писала при Ц да се спира… естествено не отговаря на мейла…

Общи условия

Активация на акаунт