В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 310
  • 807
  •   1
Отговори
# 210
  • На изток от Ада
Бъстед не следиш ли О, с тестове?

# 211
Следя, Наси, правим си и опити през ден от 8 ден, ама просто си дадох “отчет” от прегледа. Grinning  Ако на някого му предстои обливки, може да пише да споделя по-подробно или ако мога да помогна. Hug Също се опитах да получа инфо за следващи стъпки (бяха споменали лапаро по телефона при неуспех), но казаха да си изчакам търпеливо два месеца, да се надявам на успех и ако няма, тогава да се коментира и да звънна за преглед. Аз винаги предпочитам да се подготвя за най-лошия вариант, за да не губя време в чакане на час за преглед, ама ще се уча на търпение. Grinning

# 212
  • На изток от Ада
Ясно действайте си Бъстед! Пък аз пожелавам 2 черти!

Ние ще действаме също .

# 213
Мерси за препоръките! Купих си, направих си, съвършено отрицателен и мисля че ми идва. Работи безотказно като метод за викане на цикъл това тестване.. Grinning

# 214
  • На изток от Ада
Съжалявам Слънце!
Аз изтървах че ще правиш тест

# 215
Съжалявам, Слънце! 😔
Ох, на мен вече Ц ми е към финала ама ММ ще си дойде след 2 седмици и се опасявам, че ще изтървем О. За празниците ще е тук, но после ще го няма повече от месец и половина...
Ще видим какво ще плануваме и как ще я действаме ....

# 216
Съжалявам, Слънце! 😔
Ох, на мен вече Ц ми е към финала ама ММ ще си дойде след 2 седмици и се опасявам, че ще изтървем О. За празниците ще е тук, но после ще го няма повече от месец и половина...
Ще видим какво ще плануваме и как ще я действаме ....

Слънце, съжалявам и аз, стискаме палци Коледа да донесе чудо!

BeLive, не го мисли. Едно време мъжете като са ходили на гурбет по 7-8 месеца, семействата въпреки това са били с огромна челяд. През останалото време от годината са работели здраво, изглежда Laughing. Това си го мислех докато четях "Нишка" от Виктория Башлийска - как са си правели толкова деца за отрицателно време. Живеели са по-спокойно хората при все проблемите, които са имали. Трябва да взимаме пример.

# 217
Acrobaleno93, Решила съм да не го мисля толкова. Преди се ядосвах, нервех се, че през месец го няма, че изпускаме моменти. Видях, че с нерви нищо не се постига. Щом веднъж сме стигнали до бременност и то в момент, натоварен тогава за нас, ще се стигне пак...

# 218
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много е вярно; че са живеели по-спокойно, центрирано, близо до звмята, естествена храна и т.н. и със сигурност има връзка с огромната челяд. Но голям фактор е и това, че са стартирали семейства на средна възраст 16-18 години…

# 219
  • На изток от Ада
Чак на 16 -18 г не е било поне при баба и дядо . Баба ми е 1916 родена . Имала е 2 деца на 20 и 22г и майка ми трето дете преродено на 36г .
Дядо беше 1911, той има 2 деца също, вуйчо 1935 и леля 1937 . И майка на 41г
Майка ми ме ражда след няколко спонтанни аборти на 36 ... Първият й аборт е бил по желание на 22г е била ...

# 220
За мен е безсмислено да се сравняват различни времена и епохи.
На времето баба ми и дядо ми сами си гледаха зеленчуците, плодовете, имаха и малко оборче за животни.
Майка ми наскоро коментира, а и аз го помня, че баба и дядо на седмица я изхвърляха 1 кофа боклук, я не. Хранеха се много целесъобразно и каквото остане, на животните.
Тези хора не ги помня да са почивали особено. Стават рано, все има за оправяне я по къщата, я по двора. Няма излежаване, няма гледане на телевизия, няма релакс.
За разлика, аз само днеска съм хвърлила една торба с всякакви опаковки, опаковчици, фолиа, етикети, други пластмаси и тнт. За режимът на живот, няма и да говоря.
Сега се гордеем със себе си ако успеем да тренираме няколко пъти в седмицата, а едно време това си е било ежедневие, с
Ама не във фитнеса, а в живота.
Иначе и двете ми баби са родили по 2 деца, на сравнително млада възраст.

# 221
Тъкмо днес майка ми обяснява как “жените в рода са много плодовити” - Е, как няма да са, масово първото дете им е на 21-22, второто на 24-26. *Даже* няколко са заимали инцидентно трето към около 30+

Rolling Eyes

# 222
  • Замък сред облаците
Аз не мога да не пропусна да отбележа, че мъжете са били по 7-8 месеца на гурбет, ама накрая никой не прави ДНК тестове чиО е детето 😝 а се са радвали че ги има щото работна ръка си требе.

# 223
Има един ден в годината (не мога да се сетя кой). Покрай вълчите празници е,  на който през нощта са водили жените, които не могат да забременеят на една поляна, а там чужд мъже. И хоп бебе. Това много назад в миналото и част от фолклора ни.
Та + 1 за коментара на АА Grinning

# 224
  • Замък сред облаците
Спасовден бре 😂 те ти булка Спасовден.

Общи условия

Активация на акаунт