В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 304
  • 807
  •   1
Отговори
# 195
  • На изток от Ада
2402 крил ойл е хубаво . Самият крил имам предвид .Аз съм пила от дм.
Тирамису пусна ли чхг?

# 196
На Допълхерц Омега е хубва и работи. Мисля, че беше 1000 мг от океански ркби беше.

Мен ми е 10dpo, вместо да избледнват, сутринта с първата урина, почти не се виждаха, сега е видима. Ако и утре има ще пусна още едно бета чхг.
Скрит текст:

# 197
Хайде едно браво на Дудъл, че е минала биопсиите без да усети нищо, да излизат скоро, че да видим, дали ще изскочи оттам заека при вас.
Аркобалено, мисля, че изобщо не ти е толкова ниско АМХ, че да се хвърляш на инвитро през глава. И според мен си дайте време и може би едновременно търсете евентуални проблеми за естествено забременяване.
Наси, благодаря, че сещаш за мен. Честно казано не пуснах днес и ми е много по-спокойно. Супер голям стрес ми причинява да чакам резултати и като виждам, че не са както трябва да бъдат, изпадам в страшно отчаяние. А и нищо не мога да направя, че да променя нещо. Изместих си часа за АГ за петък сутрин, съобразявайки се кога mommy каза, че са видели точка в матката и така ще съм в 4+6 в петък.  
Само не съм решила още дали в четвъртък да пусна ново чхг или направо в петък, ако не се види нищо в матката.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 16:29 от *тирамису*

# 198
  • На изток от Ада
Разбирам те тирамису!
Аз също мн се товарех при тези черти на теста бх ли беше... Дойде ми..

# 199
Arcobalenо, за мен също е доста пресилено това изказване с нямането на време. От къде на къде си позволяват да правят такива заключения не знам. И да, инвитрото не е панацея и не означава че правиш инвитро = забременяваш веднага. Действайте си както го усещате вие и пожелавам скорошен успех! Hug И аз с моето АМХ 0,1 слушам как няма време и не е като да съм се оставила на произвола на съдбата, но от още стрес нямам нужда.
Дудъл, супер за биопсиите, пожелавам да си доволна от резултата.
Алина, успех с лечението този път.
Карамелка, съжалявам за негативиния резултат. Дано скоро имате успех! Hug
Кои тестове, които ги има в България за Б са най-точни според вас? На мен sure check-a ми хвана доста късно и то блееда чертичка.

# 200
Clear choice , като имат ленти и писалка.

# 201
Клиър чойс. На изихоум нищо няма, на клиърчойс бледи чертички.

# 202
Clear choice , като имат ленти и писалка.

Аниго, в кои аптеки ги продават? Тъй като все търся нещо по-различно от тези на шуърчек, билайв, туип и престо, но масово срещам тези марки.

# 203
Поръчвала съм ги онлайн. Мисля Софармаси или Гален.

# 204
  • На изток от Ада
Клиър чойс бяха добри да !

# 205
От Афия, Гален Хасковската са 75 стотинки и в  кварталните аптеки го има. https://galen.bg/kliar-choys-test-za-bremennost-lenta Забравих да добавя и от този съм много доволна, предната биохимична той ми я хвана. https://fertilaid.bg/produkt/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%BB%D0% … %D1%81%D1%82-bfp/

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 16:49 от Snowflakee93 🌨️🌫️☃️

# 206
А някой случайно да може да ми препоръча рибено масло за мъже?

Аз поръчах това: https://bg.iherb.com/pr/protocol-for-life-balance-dha-500-120-softgels/117202
По две капсули на ден осигуряват 1000mg DHA и 500mg EPA. Не е от крил, но поръчах и астаксантин, който се съдържа в маслото от крил.

Скрит текст:
If your goal is overall omega-3 support (brain, heart, and joint health) with excellent bioavailability, krill oil is a better choice. The natural inclusion of astaxanthin also provides additional antioxidant benefits.

If you're primarily targeting cognitive function, eye health, and want a higher dose of DHA, the DHA + Astaxanthin combination could be more suitable. It’s also more focused on DHA alone, which might be more beneficial if you’re not looking for the additional EPA from krill oil.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 17:10 от Анонимен

# 207
На мен Clear choice и Lady test ми хванаха и тази и миналата бременност преди закъснението. Clear choice съм купувала от Гален. Lady test от Софармаси с онлайн поръчка и безплатна доставка до избрана от мен аптека.

# 208
Новия лейди на мен ми отчита, стария не ми показва.

# 209
Моята втора обливка мина, имах една идея повече дискомфорт от първата, ама нищо нетърпимо. На 12 ден от МЦ имам ДФ 14,5мм, стори ми се малък за този ден. Каза да правим опити петък (15), неделя и вторник, малко късно ми се струва.

П.С. Ако някой е в същата чуденка като мен, качих на борда в ръчен багаж спринцовката с лактобацили и игла. Нямаше драма.

Общи условия

Активация на акаунт