В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 273
  • 807
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:
]Благодаря за идеите за баница, хора, ама ще е конвенционална (оризовите кори са по-въглехидратни от другите, а мен там ми е проблемът явно, не толкова глутена), просто няма да избягам с тавата и няма да се заключвам в банята с нея.

Ние слагаме супер нелепи късмети, щото другото ясно, че си го пожелаваме винаги.
Вечната класика  е “Ол инклузив уикенд за двама в Лом”.

Страубери, аз ще правя хистероскопия средата/края на януари във Вита При Цветков, при мен ще е оперативна, с упойка. Ще споделя. Имам правена преди две години, трябваше да е при него ама така стана, че смених концепцията, та ето, че все пак се налага той да дооправя нещата.

# 691
Последната НГ от всички възможни баници ми се падна бебе, сигурно 4-5 късмета бях събрала, ММ вика това ще е нашата година! Не беше точно нашата, ама пък имаме 5 замразени бъдещи бебенца, та донякъде са познали късметите. Сега на ММ вече 3ти път му се падна повишение, не пари, не работа, а точно повишение и след НГ е на интервю за по-добра позиция. Има някаква, дори и малка, истина😊

# 692
Strawberry, аз правих офис хистеро при Калчев, но за там доста трябва да чакаш за час. За съжаление друга препоръка лично нямам. При мен също беше заради кюретаж и невъзможност за забременяване след това, но не се откри причина. Вече година и половина след като подновихме опитите. Cry Иначе Калчев препоръчваше да изследвам ФСХ и Естрадиол почти всеки месец, а веднъж на 6 м. пускам и прогестерон, ЛХ, тестостерон и пролактин. Сега чакам всеки момент да ми дойде и първите дни на годината ще пускам пак.

Благодаря за препоръките
На мен вчера ми обясниха че след хистероскопията уж първите три месеца имаш най-голям шанс за забременяване, а сега като казваш година и половина и вече напрво ми се  дорева.Буквално оправяш едно, следниш 10 неща и изведнъж нов проблем.
Ще видя и аз от януари да следя повече хормоните на точните дни и както и другите са писали пожелаваме си всички да се хвалим с колеми кореми другата година Heart

# 693
Това, че моят опит е такъв, не означава че и твоят ще е. Иначе от хистерото минаха 9 месеца, година и половина са след аборта. Да, заради надраскването на лигавицата първите три месеца е по-голям шансът да се захване ембрион. Успех от мен! Hug

# 694
  • На изток от Ада
Аз не ми се празнува ама... У свекървата ще  сме . Поне тя спря да ме тормози с пожелания за бебе и идеи за доктори. По едно време беше много досадна за Ковачев, на мен и на ММ пишеше по сто пъти...
Аз честно казано мислех че ще стане, три месеца опити, но реално 2 ,че октомври беше в деня на О ...

# 695
Здравейте, Весело посрещане на новата година! Надявам се да ни донесе дългоочакваните бебета!
Исках да попитам, какви тестове за овулация използвате? С предишната бременност използвах twip, но сега не ги намирам никъде.

# 696
Май масово сме с easy@home от iherb или амазон.

# 697
  • На изток от Ада
Аз също съм с тестове за О и Б на Изи хоум.
За О ги харесвам,но за Б съм със смесени чувства. Уж хванаха нещо ни бх ли беше или изпарители.
Иначе ММ почна и бабини зъби

# 698
Най-накрая и аз го видях тоя прословут календар с пожарникари в Надежда! Алелуя! Хич не усетих кога си ме боднаха.. Много предвидливо баш срещу креслото е сложен. 🤣🤭 За съжаление, отново се разписвам с твърдо отрицателен тест. И разбира се по закона на всеобщата гадост баш след като кихнах 50лв за кръвен тест, 15мин след това започна да ме стяга. Ма, нищо де. Вече и в Надежда съм се разписала... 🤣 Неочаквано се сдобих с добавки, ще започна да пия от днес... Да видим следващите месеци каква ще я свършим.
По отношение на бременните в обкръжението ни.. Ами в рамките на седмица научих за две. За едната страшно много се зарадвах и развълнувах, защото знам какво им костваше и колко чакано е и т.н. За минута не се замислих за собствените си несгоди. Разпитвах кое, как, защо, обсъждахме и при мен как беше с първата бременност.. За другата обаче... Първата ми мисъл беше - "А, аз вече трябваше да съм родила." Не се зарадвах почувствах се гадно, тъжно, ядосана.. но може би, защото не я чувствам близка и виждам как се отнасят с първото си дете .. и виждам как въпреки положителния тест не е спряла да пуши /с първото също беше така/. Почувствах неправда и два дена се чувствах като супер гаден човек, но после си казах... Коя съм аз да определям кой какво заслужава или не заслужава... И че не искам да започвам новата година с кофти мисли и настроения. Решила съм, че ще си пийна вино тази вечер, ще се насладя на последните дни от ваканцията и после каквото такова. Горе главата, момичета!
Весело посрещане на празника! 🍀🎊🍷

# 699
Момичета,

Тези от вас, които са правили цветна снимка - имаше ли гинеколог там? Който да слага спекулум/катетър? При мен специалистите от образна диагностика не се справиха въпреки ръчкане наляво-надясно, затова ще ходя след няколко дни. Редно ми се вижда това да го прави гинеколог, но те си ги били правили сами снимките ми казаха… същевременно на информираното съгласие пишеше, че и гинеколог участвал в процедурата…

# 700
Репродуктивният, една акушерка и една рентгеноложка  бяха на моята и тримата. Даже първо бяхме с акушерката и ренгеноложката само, понеже докторът го извикаха, но го изчакахме и той направи всичко, въпреки че и акушерката знае как да сложи катетъра, той го направи като дойде, гледаше и по време на самата снимка рентгена и веднага ми каза, че всичко е наред и тръбите са супер.
Аз за първи път чувам без гинеколог/репродуктивен да се прави снимка, много странно..

# 701
Чета ви, но чак сега остана време да се включа.
На бременните момичета, честито и нека е до финал.
На всички останали желая 2025 да ни донесе бебчетата, за които мечтаем.
Strawberry, аз правих хистероскопия при доц. Андреева в Щерев. Беше за премахване на полип и 3 месеца след това бях бременна. Сега Декември правих във Варна за премахване на сраствания след кюретаж. И двата пъти беше без упойка и си гледах всичко, дори този път ми дадоха диск и се шегуваха, че такъв филм не съм гледала Smiley
Не знам дали хистерото е помогнала първият път или е случайност, но при всеки е индивидуално, така, че позитивно гледай на нещата и нека твоята да е пътя към желаната бременност.
Firebird, не знам как е в София и двете ми ЦС бяха във Варна, но и винаги присъстваше акушер и репродуктияния лекар. Редно ми се струва да е така, все пак те са хората, които трябва да направят установка за ЦС, а контрастното вещество се пуска от специалистите по образна диагностика.
Весела празнична нощ желая на всички и нека се сбъдне това, за което мълчим Heart

# 702
МамаМеца, добре дошла в клуба “Свидетелите на Пожарникаря” Grinning

Firebird, правила съм две, винаги от гинеколог/репродуктивен, плюс акушерка да съдейства.

Строубери, сега се сещам да допълня и аз, че след моята първа хистероскопия (януари 2023) бях бременна след третия цикъл (април 2023) като реално това ни беше първи опит със следене на овулация.

# 703
Мерси за отговорите, момичета.

Ами те ми казаха като ме изпратиха да си ходя, че нещо било станало някакво объркване и не били информирани, че ще се прави такава процедура??? Както и да е, ще видим след няколко дни.

И на мен ми се стори странно, специалист по образна диагностика да се мъчи там със спекулума…

Но бях питала и преди да запиша час на регистратурата, казаха, че си ги правили сами процедурите…

# 704
Аз влизам да ви поръся със син борбен прашец и да ви пожелая весело посрещане на Новата година! Нека бъде много бебеносна! 🤗❄️🩵🩵🩵
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт