В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 272
  • 807
  •   1
Отговори
# 705
Каctus, кога мина времето Hushed
Да ви е жив и здрав младежът, да расте щастлив, успешен и обичан! Blue Heart Blue HeartBlue Heart

# 706
  • На изток от Ада
Кактус не е родила... Или бъркам

# 707
  • София
Честито сини гащи Кактусче,  минавам под прашеца и грабя с пълни шепи.

# 708
Благодаря ви, мили момичета! 🤗🩵 От сърце пожелавам да ви хване, даже по 2!!!

# 709
  • На изток от Ада
Лек остатък кактус! Аз ще обмисля какво да правим 2025г . За сега следя О и едни опити по- скоро опит. Май нямам и вяра !
Пием някои добавки....

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 19:18 от nasito8988

# 710
Кактусчето ще ражда пролетта на 2025, просто наближи. Леко да мине всичко, до успешен и здрав финал 💗

Момичета, точно в полунощ затворете очи и си пожелайте най-важното. Този час е специален в началото на Новата година. Да бъде за всички.

# 711
Кактус, честити сини гащи и от мен! Blue Heart Да си седи на топло до пролетта!

Момичета, да си изкарате страхотно новогодишната нощ - всичко лошо да е зад гърба ви и от януари да почнат да валят добри новини! Nature Star2

# 712
Все се чудех кога и дали е правилният момент да ви орисам отново (след поканата от Рейв). Мисля че тази вечер е изключително подходяща. Мили момичета, дълбоко вярвям, че всяка жена заслужава да прегърне детето или децата си. Несвивимо колко сме различни, независимо че със сигурност няколко от вас определено не ме харесват и смятат, че ме познават, с цялото си същество ви пожелавам идващата година да ви донесе така жадуваните две чертички и живо и здраво бебче на финала.
Женската сила и любов са неизчерпаеми, мощни и творящи. Съжалявам за всяка загуба, за всяко неродено човече и за всяка дълбока рана в душите ви. Нека тази година да погълне всяко страдание, разочарование, сълзи и болки. Нека всичко остане в днешния ден и утре-то да донесе надежда, сбъдване и щастие.
Орисивам ви всички тази година всяка да се нарече "мама".  Да бъде!

Замервам ви с един наакан памперс и малко повръщано.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 00:27 от Дух

# 713
Макар и в последните страници на темата се включвам да Ви честитя новата година. Мили борбени момичета, пожелавам Ви да сте здрави, щастливи и много обичани. Дано 2025 година Ви сбъдне всички мечти и да Ви донесе живи и здрави бебчета. Пожелавам Ви да посрещнете 2026г с бебче в ръце или в коремчетата. 🍀❤

Поздрави от мен и от една риткаща госпожица в моят корем.

Дух, честито бебче.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 13:30 от Пълнолуние

# 714
  • На изток от Ада
За много години, момичета! Мисля да вкарам Ресвератрол да пием

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 12:07 от nasito8988

# 715
За много години и за много бебета 💗

# 716
Честита нова година, дами! Нека новата 2025 е здрава и бебеносна! Падна ми се бебенце от баницата и за малко щях да се разплача! По съвет на Аниго си изядох парчето и с вяра и молитва за дете започвам новата година! Да бъде за всички ни!

# 717
Момичета не съм ви чела последните две седмици, влизам само да ви пожелая тази година да получите най-хубавият дар и да чуете мечтаната дума “мамо”!!!
Ще наваксам после 🥰
Скрит текст:

# 718

Честита Нова година, борбени момичета! Желая ви здраве на първо място! Дай боже годината да е успешна, щастлива и благодатна за всички ни и нека следващия декември всички да сме се изнесли от тук.... 🙏❤️

# 719
Честита Нова Година и от мен момичета!
На бременните, лека бременност и раждане! Пухкави и спящи бебчета на финала!
На всички в темата пожелавам двете чертички. Замервам ви с тежък бебешки пубертет и хвърчащи играчки навсякъде!

Не съм писала от много време, но то нищо не се случва ново при мен. Откриха виково кръвно при ММ и сега него борим🤗🤗🤗.

Общи условия

Активация на акаунт