В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 278
  • 807
  •   1
Отговори
# 675
  • София
АА, съгласна, че монетата има две страни... ама ние чукнахме 6 години опити... две биохимични, една ИМБ и куп неуспешни пункции... било ми в главата, блокирала съм го... е хубаво ама там в лабораторията какво се блокира...

# 676
Хенди, чела съм за баница с оризови кори, предполагам корите могат да се намерят нейде из суши щандове.

Аз накрая ще направя омлет, ще забъркам и късметите в него.

АА, аз с тоя глюкомер забравих да си тествам овулация Grinning A new kind of crazy.

# 677
Кенди, правих с оризови кори лятото като не ядях глутен, става една идея малко лигаво, но е ок. Пробвай! Аз бях направила малки банички като охлювчета, вътре с плънка. Купих ги от биомагазин, към 10лв беше пакета, ама стига за няколко пъти.

Шантал, аз се стремя от известно време да се съсредоточа над това, което имам, а не върху това, което нямам. Просто прогонвам тези мисли като ме връхлетят. Иначе и около нас има хора пиещи редовно и пушещи стабилно, които си имат здрави деца от раз, ама повечето от тях пък не се разбират с половинките или са си направо разделени или имат други проблеми. Аз съм благодарна за мъжа ми, за семейството ми, за добрите приятели, за това, че всички те са здрави, за хубава работа, за хубавия дом, за това че можем да си позволим пътувания.. ехе колко много неща станаха! 🙂

Весело посрещане на новата година! Нека е по-добра, заредена само с хубави мигове! 🎆🩷

# 678
  • Замък сред облаците
Шантал, мисълта ми е да не се огорчаваш, че на някой с кофти начин на живот му се е получило, а на вас не… щото виж какви неща ги чакат някои от тези двойки - предизвикателства, неконвенционални деца, здравословни проблеми с децата, зависимост на някои деца от чужда помощ цял живот. Не че само на такива двойки им се раждат деца с проблеми (условно казано, аутизмът се приема за състояние, визирам за тази част от спектъра, нискофункционалната, където наистина не може да се води качествен живот; знам че имаме съфорумки с такива предизвикателства в семействата си; и генерално деца с проблеми в качеството на живот след раждането, понеже нали не е само аутизмът), но не виждам и нищо полезно да ти е криво задето някои домашни алкохолици/напушалки са забременели бързо. Понякога по-добре човек да не се моли за по-“лесното”, че не знае каква цена ще плати за него. Ако ме разбираш правилно 🤗

# 679
  • София
Разбирам те на 100% правилно. Просто този месец грам не уцелихме О, ММ е на приливи и отливи напоследък и 6те години опити без положителен резултат и с толкова много гадости ми идват в повече... едната БХ беше точно около Нова година та и това ми влияе. Но да, благодарна съм за прекрасното здраво дете, което имаме и че въпреки всички премеждия сме заедно.

# 680
Кенди, заповядай
Скрит текст:
.
Хенди, чела съм за баница с оризови кори, предполагам корите могат да се намерят нейде из суши щандове.

Аз накрая ще направя омлет, ще забъркам и късметите в него.

АА, аз с тоя глюкомер забравих да си тествам овулация Grinning A new kind of crazy.

# 681
  • На изток от Ада
Някога наистина се чудя как ме трае ММ
 Покрай всичко мн се озлобих , н мога да се позная,...

# 682
С моя ММ сме заедно от страшно много време. Той искаше дете по-рано, а за мен беше много важно да сме женени. Той не беше готов за брак, но накрая той изчака мен и аз изчаках него. Не съжалявам за нищо защото знам, че той е човека за мен и ако е трябвало да минем през това, за да останем заедно и да градим това, което имаме значи си е заслужавало. След като се оженихме той каза, че може би е трябвало по-рано да го направим. Аз след като родих сега ми се иска да имах поне 4 деца 😂. Шегуваме се “ако само някой ни беше казвал по-рано да се женим и имаме деца.” Но шегата настрана, понякога сме като разбити след игра, носене на ръце, работа и тн. Кръстовете ни заминават, колене, ръце, тендинити. Искам да имаме още деца и дано сме напълно здрави и енергични да ги отгледаме, но ако можех да върна времето назад щях да го направя на 22-25. На нас акъла ни дойде след сватбата и бебето, та смятам че и по-млади да бяхме със стъпката щеше да дойде и узряването.

# 683
Наси, след това, през което си минала (а и всички в темата са минали по своя си трънлив път) не мисля, че се очаква да не сме се променили. Аз също доста черногледа съм станала. Важното е, че го осъзнаваш и можеш да поработиш да го преодолееш.

# 684
  • На изток от Ада
Нз Фей, по скоро се отдавам на тези чувства уж се опитвам обаче , но е трудно да се овладея.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 13:53 от nasito8988

# 685
И аз след последния аборт много се старая да се вглеждам във всичко което имам и да се наслаждавам всеки ден. Няма да лъжа, че не винаги ми се получава и особенно като възобновихме изследванията и ходенето по доктори. А сега и това с ненарастващата лигавица ми дойде в повече...До сега поне забременявах, сега и това ще стане трудна задача.

АА, благодаря за съветите, януари ще си пусна хормотите на първите дни от МЦ да ги проверя и тях пак и ако се окаже, че при тях всичко си е ок явно ще правим тази хистероскопия.
Имате ли наблюдения къде е ок и къде не, да се прави, защото както казах аз въобще не очаквах да стигнем и до това положение и сега тепърва започвам да се запознавам с процедурата. Попринцип ако имате набюдения за Пловдив ще ми е най-удобно, но нямам проблем и в София да я направя.

# 686
Аз понеже съм малко суеверна за някои неща, а за други просто ми харесва идеята, та тази вечер, ако искате разбира се:
1. Носете нещо червено за любов;
2. Стотинки в джобовете за парички;
3. Изяжте си парчето от баницата, за да ви се сбъдне късметчето.
4. Пожелайте си нещо 00:00ч

Естествено това са си мои глупости, но пък ако нещо ви допадне, няма да навреди Grinning

Скрит текст:
По по повод т.3, от 6-7г всеки път ми се сбъдва късметът, миналата година имах 2късмета в парчето (бебе и екскурзия), баницата беше някаква гадна и не го изядох. Имах купени билети за април, забременях, съответно билетите изгоряха и после направих аборт. 

# 687
Аниго,чудни съвети,благодаря! Ще ги последвам и аз,не знаех,обаче,че трябва да си изям парчетонбаница,за да се сбъдне късметът. Ще си оставя място в коремчето значи! 😀 Вчера си намерих късметите от последните години и с изключение на бебето,всичко е излязло точно както е написано. Чак се изненадах колко много неща са се сбъднали. Весело изкарване на празника,момичета!

# 688
  • Be realistic - plan for a miracle.
От 2018 г. насам не е спряло да ми се пада бебе.
Парчета баница никога не бавя 😁
Бебе няма.
Днес съм черна станция, извинете ме 🥹

# 689
Strawberry, аз правих офис хистеро при Калчев, но за там доста трябва да чакаш за час. За съжаление друга препоръка лично нямам. При мен също беше заради кюретаж и невъзможност за забременяване след това, но не се откри причина. Вече година и половина след като подновихме опитите. Cry Иначе Калчев препоръчваше да изследвам ФСХ и Естрадиол почти всеки месец, а веднъж на 6 м. пускам и прогестерон, ЛХ, тестостерон и пролактин. Сега чакам всеки момент да ми дойде и първите дни на годината ще пускам пак.

Общи условия

Активация на акаунт