НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 016
  • 658
  •   1
Отговори
# 375
_re_ge, разбираме притесненията ви и сме мислили в тази насока. Голяма част от нашия екип сме също така и дългогодишни потребители на платформата преди да бъдем служители, с лични профили без рангове и привилегии (и без право да участваме в лоялната програма), но напълно запознати с предизвикателствата, с които се сблъсква редовият потребител.
Надяваме се, че ще успеем да се справим и да контролираме риска от подобни проблеми при публикуване на теми и теми-поредици. Като за това ще разчитаме и на вашата помощ, разбира се.

# 376
Отивате си в профила, натискате таб Публикации. В ляво погледнете и натиснете полезни мнения.

# 377
В Статистика пише бройката.
Мислех, че тя отговаря на ранговете, тъй като при мен съвпада горе-долу с броя звезди, които са описани в условията, но изглежда е случайност.

# 378
Като брой полезни мнения, да той е в таб Статистика.

# 379
  • у нас
Отивате си в профила, натискате таб Публикации. В ляво погледнете и натиснете полезни мнения.

Това е в пълната версия. А в мобилната или каквато се води къде се вижда?

# 380
Благодаря, #RAngelova, тъкмо щях да визуализирам същото.
Sinara, в мобилната версия към момента не се вижда тази бройка.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 19:59 от Лоялна програма

# 381

Това е скрийн от телефона ми. Има опция пълна версия най-отдолу. Натиснах, след това си отидох на профила и всичко ми излезе.

# 382
  • София
Може ли линк за приложението с точките, че нещо се загубих?

# 383
# 384
  • Бургас
Не си обменяйте точки за TAKEAWAY. Приложението им не приема промокодовете. Някой може ли да ми каже как да върна ваучера от TAKEAWAY обратно като точки в акаунта. Иначе 20лв отиват на вятъра.

# 385
трябва да се провери случая. ако сайта не е лоялен да се махне от приложението.

# 386
  • София
Не си обменяйте точки за TAKEAWAY. Приложението им не приема промокодовете. Някой може ли да ми каже как да върна ваучера от TAKEAWAY обратно като точки в акаунта. Иначе 20лв отиват на вятъра.

До този момент всички, които са казали, че ваучерите на Takeaway не работят се оказа, че не са чели инструкциите за ползване на ваучери на Takeaway.

Ако сте следвали инструкциите и не се е получило, ще разгледаме какво се случва и ако трябва ще махнем Takeaway от списъка.

# 387
"Въведете номера на картата за подарък в полета за ваучер, последван от символа # и ПИН кода на картата за подарък." - Не съм поръчвала от TakeAway с точките, но това как точно може да бъде изпълнено?

Ваучерите, с които съм пазарувала досега от други търговци по Лоялната програма, имат само един номер.

# 388
  • София
"Въведете номера на картата за подарък в полета за ваучер, последван от символа # и ПИН кода на картата за подарък." - Не съм поръчвала от TakeAway с точките, но това как точно може да бъде изпълнено?

Ваучерите, с които съм пазарувала досега от други търговци по Лоялната програма, имат само един номер.

Това не означава, че тези, които изискват ПИН код също имат само един номер:

# 389
  • София
Не се ориентирам, четейки следното :

"В зависимост от степента, до която публикацията отговаря на критериите, то тя може да бъде оценена с коефициент на полезност от 0,1 до 1,0."

Имам X публикации и Y полезни мнения. Y е броя публикации, които ИИ е оценил с някаква полезност ( независимо 0.1 или 1 ) или Y е сума от умножена с коефициента полезност на всеки пост? Тоест ако два мои поста са оценени с коефициент на полезност 0.5, то те се считат като едно полезно мнение ли?
Или е нещо трето, различно от тези двете?

Общи условия

Активация на акаунт