НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 48 923
  • 658
  •   2
Отговори
# 90
В емаг може няколко ваучера за една поръчка, и да доплатиш ако има нужда. Но ако остава някаква сума не я връщат.
На Декатлон пише че може на отделни пазарувания да се ползват до изчерпване на сумата.
Другите не знам.

# 91
В Ардес важи ли ваучера за физически магазини?

Важи.
Не важи ако е намалено.
Чети в сайта на ардес..условия на ваучери.
Ресто не връщат.
И още..
Тук
https://ardes.bg/polezna-informaciya/usloviya-za-polzvane-na-vau … adeni-ot-ardes-bg

Хмммм...на самият ваучер ми изписа друго....че не е за намалени.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 18:43 от teta75

# 92
  • при късмета
Аз ще питам и тук, и се извинявам за офтопика, но виждам, че има запознати, а аз юридически съм лаик.
Каква е разликата между тази “печалба“, и такава от многобройните игри с подаръци /и в тях е имало подаръци ваучери, на стойност дори над 100 лева/? Получавала съм два пъти мисля от такива игри спечелени подаръци, никога нищо не съм декларирала.
Другото което е, звучи безумно да се декларира само закупуване на ваучери.
Аз не съм ги използвала, защо да декларирам и плащам данък на нещо, което може и да не използвам?
Разликата е, че това не е игра и печелившия не е на случаен принцип. Тук с/у определена активност имаш гарантирани точки, а не участваш в томбола дали ще ти се паднат тези точки или не. При това, Бгмама ги води дарение, което е още един аспект, който разграничава награда от игра и това.

За нас потребителите са анонимни и няма как да съберем данни, необходими за НАП.
Съгласно Законодателството задължението за деклариране на подарък (дарение) е на Дарения, а самото деклариране зависи изцяло от вас и вашата добросъвестност.
НАП няма да хареса това Sad

Ако получите доход по граждански договор, отново лично вие си подавате в НАП данъчната декларация. Инициативата да се декларира нещо получено по принцип е на този, който е получил сумата, дарението или каквото и да било друго. Това е логиката.
Логиката е това, но практиката е малко по-различна. Например, ако си наемодател на юридическо лице, на всяко тримесечие платеца, т.е. наемателя подава, т.е. декларира дохода пред НАП, а го плаща наемодателя, като наемателя го удължа от наема. Деклариране, плащане и за чия сметка е, са различни неща. Има положения в които друг, не физическото лице подава данните към НАП и прави плащането, но самото плащане пак излиза от джоба на данъчно задълженото лице. Има други положения, при които данъчно задълженото лице извършва всичко - деклариране, плащане и за негова сметка

# 93
В емаг може няколко ваучера за една поръчка, и да доплатиш ако има нужда. Но ако остава някаква сума не я връщат.
На Декатлон пише че може на отделни пазарувания да се ползват до изчерпване на сумата.
Благодаря! Точно Емаг беше единият търговец, който ме интвресуваше.
Натка, не успях да разбера дали е възможно да се видят условията на ваучера преди покупката му, затова питах. Явно е различно при различните търговци, затова ще ми е полезно другите потребители да кажат как е и при неспоменатите дотук търговци.🙂

# 94
Във Fashion Days става с 2 ваучера също.

# 95
Тоест за 19 години и 7500 поста, алгоритъмът е преценил, че приноса ми заслужава нула точки?

За 15 години - от статистиката ми

Време във форума 662 д. 18 ч. 18 мин.

Публикации 28 489

Теми 83

Полезни мнения 5959

Автор съм на 2 теми - на едната от 11 години, на другата от 7 години.

0 точки рейтинг - стартово ниво

Правила съм го по собствено желание и нямам нужда от оценката на Изкуствен интелект, оценили са ме потребителите.

# 96
В ардес само един ваучер в поръчка може.

# 97
Благодаря! Точно Емаг беше единият търговец, който ме интвресуваше.
Натка, не успях да разбера дали е възможно да се видят условията на ваучера преди покупката му, затова питах. Явно е различно при различните търговци, затова ще ми е полезно другите потребители да кажат как е и при неспоменатите дотук търговци.🙂
Поне на тези които погледнах, си пише като избереш ваучера, изрично. На Емаг също. И там вече имаш бутон да го купиш с точките, ако решиш.
На някои е като кредит и ползваш части от него както си решиш, на други е само "на цяло" ваучерът и остатъкът се губи. Някои позволяват повече от един ваучер, други изрично по един само. Това на Ардес че не може неща в промоция и какво още не може, също си го пише.
Не там където е страницата с всичките ваучери, а вече като избереш конкретен.

# 98
на декатлонският ваучер пише, че може и във физически магазин
идва като електронна карта подарък
може да се свали като pdf  и да се разпечата- пратих го на нашите, да си търсят и избират нещо в магазин

# 99
В Озон ваучерите се натрупват в електронен портфейл и стоят като пари, съответно могат да се ползват за покупки от сайта. Така че - да, може да се ползва повече от един. И тъй като се броят като друг метод за плащане, могат да се ползват заедно с промо код за отстъпка.

# 100
  • София
Декатлонските ваучери не само, че могат да се ползват във физически магазин, но могат да се ползват и на части.

# 101
  • Другата България
Аз ще питам и тук, и се извинявам за офтопика, но виждам, че има запознати, а аз юридически съм лаик.
Каква е разликата между тази “печалба“, и такава от многобройните игри с подаръци /и в тях е имало подаръци ваучери, на стойност дори над 100 лева/? Получавала съм два пъти мисля от такива игри спечелени подаръци, никога нищо не съм декларирала.
Другото което е, звучи безумно да се декларира само закупуване на ваучери.
Аз не съм ги използвала, защо да декларирам и плащам данък на нещо, което може и да не използвам?
Разликата е, че това не е игра и печелившия не е на случаен принцип. Тук с/у определена активност имаш гарантирани точки, а не участваш в томбола дали ще ти се паднат тези точки или не. При това, Бгмама ги води дарение, което е още един аспект, който разграничава награда от игра и това.
Благодаря.
Тоест, щом съм приела точките, с които съм закупила ваучери, значи съм приела дарението и използвала или не, трябва да ги декларирам?
Звучи безумно, наистина.

# 102
  • при късмета
Да, Мери, приемането на точките е приемането на дарението

# 103
Аз искам да попитам за кои продукти важи ваучера за Озон?Харесах си продукт,добавям го в количката и като приложа кода ми изписва,че е ''грешен и невалиден''.Защо се получава така?

# 104
Кодът се зарежда в портфейла.

Общи условия

Активация на акаунт