НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 48 904
  • 658
  •   1
Отговори
# 60
  • при късмета
Важно е да внесем уточнение.
Точките, които сте получили до момента не са част от самата лоялна програма, а подарък от нас за най-активните и послезни потребители. Като такъв, те се приемат от закона като подарък-дарение. Те не се декларират в годишната данъчна декларация като доход по ЗДДФЛ, а се декларират в съответната община по местоживеене.
Размерът на „данък дарение“ се определя от общинските съвети в определени в чл. 47, ал. 1 ЗДМДТ граници от 3,3 до 6,6 на сто – при дарение между лица, които не са съпрузи и роднини.
С други думи - на 100лв дължимият данък е между 3.30 и 6.60лв.

След официалния старт на първото предизвикателство на лоялната програма, получените токи ще бъдат възнаграждение за конкретни действия и като такова ние ще заплащаме данък за него и ще бъде необходимо да събираме данни, за което ще бъдете уведомявани предварително в общите условия на всяко отделно предизвикателство.
В общината също се декларира с/у документи. Ако си придобил имот нотариален акт, ако си придобил автомобил договор. В този ред на мисли, остава въпросът какви документи ще издавате за удостоверяване на конкретния доход и как?

# 61
Те не се декларират в годишната данъчна декларация като доход по ЗДДФЛ, а се декларират в съответната община по местоживеене.
Размерът на „данък дарение“ се определя от общинските съвети в определени в чл. 47, ал. 1 ЗДМДТ граници от 3,3 до 6,6 на сто – при дарение между лица, които не са съпрузи и роднини.
Моля да уточните на базата на какви документи ще се извършва декларирането - служебна бележка за доход, касова бележка за извършено плащане, фактура, друго? По какъв начин и на какъв етап те ще бъдат предоставени и осчетоводени от платеца на "дарението"?

Този въпрос вече беше зададен по-общо от други потребители, но ето и конкретен пример:
Сега аз имам Х точки, като съм свързала профила си със системата. Но все още не съм купувала ваучери от търговци, нито съм пазарувала стоки с ваучер.
Ако предположим, че закупя с точки ваучери за 200 лева, а после осребря за стоки 100 от тях до края на годината, на каква база се отчита дарението?

1. В размер на 200 лева - колкото е стойността на взетите ваучери.
2. В размер на 100 лева - колкото е стойността на действително закупените стоки.
3. Друго?

# 62
Дата на придобиване: Внимание! Към декларацията се прилага копие от документа, удостоверяващ посочената в колона 5 на таблицата по т. 2 дата на
придобиване.

В декларациято по чл.49, ал.3 от ЗМДТ пише да приложим документ удостоверяващ дарението.

# 63
  • Mostly in my mind
Благодаря за тази програма.
Как се казва приложението? Не откривам нищо в гугъл плей. Relaxed

# 64
При нивата има някакво объркване, но за мен не е толкова важно.
На бета теста бях бронз, сега в профила ми сочи, че съм била сребро, но съм преминала на стартово. Ето:

# 65
  • Телиш/Плевен
https://app.incentivai.io/

# 66
И при мен е така, но първо Бронз, после стартово. Дали не е защото съм си оползотворила точките и започва наново? Не знам. И за мен не е особено важно. Тук по-скоро мисля, че става дума за неотчетени точки и как едни с 4000 мнения имат, а други с повече - не.

# 67
Не е от точките, защото има хора, които са ги използвали, а нивото е запазено.

# 68
Беше отговорено вече, че това ще се коригира.

# 69
Ох, не мога да се свържа...........
Направих си една парола.
От там нататък каквото и да кликна ми дава да си въвеждам имейла и получавам някакъв код, който не знам какво да го правя.

На приложението ми пише "Отключи приложението"

# 70
  • Mostly in my mind
https://app.incentivai.io/
Да,влезнах,свързах се. Но не виждам опция за сваляне на приложение. През браузър ли се влиза винаги?

# 71
Приложението LoyaltuHub на IncentivAI за момента е достъпно през браузър.

# 72
Моля ви кажете ми как да отключа приложението!

По имейл получавам един код. Какво да правя с него?

# 73
  • Пловдив

въвеждаш в  квадратчетата дето ти излизат.

# 74

въвеждаш в  квадратчетата дето ти излизат.

Не ми излизат квадратчета. Когато кликна на Отключи приложението, пак ми излиза да въведа имейл. И пак получавам код

Общи условия

Активация на акаунт