НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 067
  • 658
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Забелязах, че тук вече не съм на ниво "Стартово", а "Сребро" (както си беше, преди да стане "Стартово"). Направих поръчка в Озон, където ми изписваше, че съм на ниво Бронз. Искам да попитам дали двете неща са свързани помежду си или в Озон се отнася за нещо друго този Бронз?🙂
Искам да благодаря и аз на екипа на форума за жеста!
Няма общо. Рангът в Озон си е отделен.

# 256
  • Телиш/Плевен
Забелязах, че тук вече не съм на ниво "Стартово", а "Сребро" (както си беше, преди да стане "Стартово"). Направих поръчка в Озон, където ми изписваше, че съм на ниво Бронз. Искам да попитам дали двете неща са свързани помежду си или в Озон се отнася за нещо друго този Бронз?🙂
Не са свързани, има си рангове и в Озон.

# 257
Благодаря ви!🙂 Изобщо не бях обърнала внимание, че в Озон има рангове.

# 258
Благодаря ви!🙂 Изобщо не бях обърнала внимание, че в Озон има рангове.

Има и в зависимост от тях има % отстъпка за определени категории стоки.

# 259
  • Другата България
Вероятно тъп въпрос - как да върна точките от вече закупени ваучери /неизползвани/, обратно в БГ мама?
И възможно ли е това?

# 260
  • Другата България
Скрит текст:
Последно дължи ли се данък за тия неща?

Положението е: всеки сам си прецеНя.

Това не е отговор.
За Вас може да не е отговор, но е истина. Плащате данък, за точно този подарък, ако сте добросъвестен гражданин и искате да го платите. Друг е въпроса дали ще успеете колкото и да искате.
Вероятно тъп въпрос - как да върна точките от вече закупени ваучери /неизползвани/, обратно в БГ мама?
И възможно ли е това?
Възможно е, но защо Ви е да ги връщате?! На 22-ри ще се занулят. Дръжте си ги в InsentivAL.
Защото искам да купя нещо друго, от друг сайт.
Не знаех, че може с два ваучера от един сайт да се пазарува, но като изчетох темата видях потребители, които са го направили. Тоест, питам дали мога да ги върна обратно в БГ мама, и пак да закупя ваучери с тях?

# 261

От БГ мама можеше да кажат, че Al на случаен принцип е избрал определен брой потребители ( дори на практика да не е така), но нямаше да има засегнати и толкова обидени.

tina-latina, може да се каже, че изборът на наградени потребители до голяма степен е случаен.
AI не е оценявал конкретни пишещи / общуващи хора.
AI алгоритъмът е оценявал само и единствено огромен обем от постове за ограничен период от време.
След техния анализ, AI е посочил постовете на кои потребителски ID са най-високо оценени.
Алгоритъмът няма функцията да разглежда точно кой потребител стои зад конкретно ID.

Написаното по-горе означава, че AI алгоритъмът е класирал като полезни и хиляди други постове, но не е възможно и реалистично да наградим всеки един автор.

Целта на лоялната програма е занапред всеки да бъде оценен за своя принос.
Необходимо е малко време и търпение, за да се убедите в това. Flowers Cherry Blossom

# 262
Скрит текст:
Последно дължи ли се данък за тия неща?

Положението е: всеки сам си прецеНя.

Това не е отговор.
За Вас може да не е отговор, но е истина. Плащате данък, за точно този подарък, ако сте добросъвестен гражданин и искате да го платите. Друг е въпроса дали ще успеете колкото и да искате.
И възможно ли е това?
Възможно е, но защо Ви е да ги връщате?! На 22-ри ще се занулят. Дръжте си ги в InsentivAL.
Защото искам да купя нещо друго, от друг сайт.
Не знаех, че може с два ваучера от един сайт да се пазарува, но като изчетох темата видях потребители, които са го направили. Тоест, питам дали мога да ги върна обратно в БГ мама, и пак да закупя ваучери с тях?
Осребрени ваучери няма как да обърнете отново в точки доколкото ми е известно без значение дали ще ги върнете в Мама или Инсентив. За да приложите 2 ваучера, то те трябва да са за един магазин. Не мога да Ви схвана врътката, но преди да купувате ваучери четете условията на съответния търговец.

# 263
  • Другата България
Да, това ми е питането.
Не, че е толкова належащо, но ако има/ше/ възможност....вероятно ще пиша на съпорта да питам и тях.
Благодаря!

# 264
Нивата в Озон нямат нищо общо с нивата във форума. Те се изчисляват според това колко пари са похарчени в Озон.

# 265
За да приложите 2 ваучера, то те трябва да са за един магазин. Не мога да Ви схвана врътката, но преди да купувате ваучери четете условията на съответния търговец.
Възможно е да се използват 2 ваучера в един магазин и една поръчка.

# 266
За да приложите 2 ваучера, то те трябва да са за един магазин. Не мога да Ви схвана врътката, но преди да купувате ваучери четете условията на съответния търговец.
Аз нещо друго ли написах?
От друга страна някои магазини не работят с ваучери, а с портфейли, та пралоблема е ник'ъв.
Четете и мислете какво купувате. Не бързайте! Дори влезте в сайта на търговеца и го прочетете и там. Лесно е.

# 267
да, пробвано във ФД.

# 268
да, пробвано във ФД.

Не се обобщава!
В ссс само 1 ваучер пише че се ползва в една поръчка.

# 269
Искам да попитам - има ли връзка използването на програми, блокиращи рекламите на форума, с неполучаването на точки досега, а също и занапред от предизвикателствата?

Общи условия

Активация на акаунт