НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 077
  • 658
  •   1
Отговори
# 270
  • у нас
Искам да попитам - има ли връзка използването на програми, блокиращи рекламите на форума, с неполучаването на точки досега, а също и занапред от предизвикателствата?
Не би следвало. Не съм срещала такива условия от прочетеното.

# 271
Искам да попитам - има ли връзка използването на програми, блокиращи рекламите на форума, с неполучаването на точки досега, а също и занапред от предизвикателствата?

Уважаеми Анонимен,

Няма такава зависимост.

Рекламните формати във форума могат да се използват за анонсиране на кампания с предизвикателства към всички потребители. Разбира се, ще използваме и други канали за информиране. Simple Smile

# 272
След прехвърляне на точките има ли срок за закупуване на ваучерите?

# 273
След прехвърляне на точките има ли срок за закупуване на ваучерите?

Уважаема, Елора,

Няма срок за използване на точките, след като веднъж са прехвърлени в приложението на партньорите ни IncentivAI.
Nature Star2

# 274
Благодаря за отговора.
И още веднъж за подаръка Grinning

Няма ли да сложите някой хубава фирма за шоколади? Grinning

# 275
simeonpopov
тук има доста фенове на хубавия шоколад и ще бъдем много щастливи, ако привлечете, като партньор такъв търговец.

# 276
Аз пък свързах профилът си, избрах ССС, харесах боти и ...код нямам където и да гледам. Дори една потребителка любезно ми е писала и обяснила, но на мен код няма , като натисна, а точките ми ги взе и прие, дори ми останаха 1000 свободни. Еми и те изчезнаха, така че ...ни код, ни точки, ни нищо, та....само се ядосах. Дано вие успеете, ама към ССС не става (поне при мен) Сега съм на 0 и без нищо, та....благодаря, но на мен такива "бонуси" да не се пращат, не ми е приятно да се изнервям допълнително.

# 277
А ако избера нещо по-скъпо и ваучера ми е 50 лв, ще си доплатя, така ли?
Или ще имам възможност да активирам да кажем на Декатлон два ваучера?
Доплащаш, да. За Озон ми прие два ваучера, за Декатлон не знам. Трябва да се чете при всеки търговец какви са условията.

# 278
  • Сф
Фанфанито, виж си в портфейла на лоялната програма. Нищо няма да ти изчезне. По назад бяха дали имейл за съдействие тук в темата.

# 279
  • Телиш/Плевен
Фанфанито, виж си в портфейла на лоялната програма. Нищо няма да ти изчезне. По назад бяха дали имейл за съдействие тук в темата.
Това е имейлът: loyalty@bg-mamma.com
Но според мен по-скоро трябва да пише на IncentivAI, защото е прехвърлила точките там и след това нещо се е случило с тях...

# 280
Аз пък свързах профилът си, избрах ССС, харесах боти и ...код нямам където и да гледам. Дори една потребителка любезно ми е писала и обяснила, но на мен код няма , като натисна, а точките ми ги взе и прие, дори ми останаха 1000 свободни. Еми и те изчезнаха, така че ...ни код, ни точки, ни нищо, та....само се ядосах. Дано вие успеете, ама към ССС не става (поне при мен) Сега съм на 0 и без нищо, та....благодаря, но на мен такива "бонуси" да не се пращат, не ми е приятно да се изнервям допълнително.

fanfanito, моля, да отправите това запитване към съпорта на IncentivAI: support@incentivai.io

Преди това може да проверите, дали във ваучера на избрания търговец виждате код с много числа, който можете да копирате и приложите в сайта на ССС.

# 281
Досега си играх и изненада, кода се появи, копирах, приложих, прие го, зарадвах се. Явно по-бавно са го изпратили, защото аз веднага се метнах да харча , че пари не мога да имам и държа. Обаче пак греда.Аз не плащам с карта, а кеш   при получаване. Няма проблем, цъках там за офис, видях че е само с карта, но с куриер става и кеш. Да, ама не. Не ми приема  пощенския код, а добре си го знам, но пак с гугъла викам съвсем изперках, еми този е и по него. Но...не бил валиден. За пръв път пазарувам от ССС, разглеждала съм ги , но не съм поръчвала. И сега ....греда пак. Как пък се метнах на тези не знам. Даже и други пощенски кодове писах, излизах, влизах, не и не. Писна ми, изнервих се, дори и онези 1000 ми стоят за друго , ама аз си искам нещо нормално да си ползвам и  облажа, ама ей-на, не ми е писано. Мога ли да си изтегля  сега точките от този ССС и мина на друго нещо да си похарча парите. Карта не искам да въвеждам.

# 282
Интересно.
И като плащаме с ваучер, защо иска да отбелязваме с какво плащаме? Дали с карта или кеш?

# 283
Всички сайтове питат как искаш да платиш. Някои нямат наложен платеж.

# 284
fanfanito, пробвахте ли да въведете пощенския код на града, а не конкретен по адрес и да изчакате дали сайта няма да ви пресложи опции в падащо меню?
Много сайтове напоследък са с такъв интерфейс и нещата се случват бавно - трябва да изчакате да излезе падащото меню и да изберете от него. Ако и така не се получава, пробвайте да се свържете със съпорта на ССС. За съжаление ние няма как да съдействаме, но се надяваме да се реши казусът.

Елора, ако им сума за доплащане, трябва да се уточни как ще се доплати в сайта на търговеца.

Общи условия

Активация на акаунт