Мисля,че беше с мен заради пари

• 8 980
  • 278
  •   1
Отговори
# 255
8 хилки били малко за обзавеждане, ахаха.
Що не са те навили ипотека да теглиш за обзавеждане. Барем угодиш на некъв кукундрел. Joy
Махай го тоя!

# 256
Можело е да му кажеш, че първо, пари в чужд имот наливаш само след сключен брак, и второ, всички квитанции ще са на твое име.
И да гледаш сеир алчността му в кой от случаите ще надделее – дали възможността за келепира, или опасяването от брака, да не му отмъкнеш скъпоценния апартамент. Не че ще имаш такава възможност, освен като наследник, но такива алчни мъже са и големи скъперници и вярват, че целият свят прави заговори да ги прекара и ограби.

# 257
Няма, те такива са нежни души.
Започват да се тръшкат и да ти мятат вина, че се държиш лошо с тях. Влизат в ролята на жертва – те толкоз искат да градят семейство, дом, уют, ти с мизерните 8 хилки само ще влизаш. Сраааам за теб.

# 258
  • Обран бостан ;)
Няма, те такива са нежни души.
Започват да се тръшкат и да ти мятат вина, че се държиш лошо с тях. Влизат в ролята на жертва – те толкоз искат да градят семейство, дом, уют, ти с мизерните 8 хилки само ще влизаш. Сраааам за теб.

Учудващо е колко добре познаваш подобен тип мъже.

Споко - няма да питам откде. Wink

# 259
Просто съм твърде интелигента, Бънди. 😅
И теб те познавам без да те познавам.🫣

# 260
Времената станаха объркани. И мъжете не знаят какви са точно, но и жените не знаят какви ги искат Wink Разни нежни, епилирани, фризирани... Когато ролите не са ясно дефинирани така става то.

А, какво да кажат другите 37 пола ? Sunglasses
Още нищо не казват. Чудят се дали са седми, девети или 25 пол Joy

# 261
  • Обран бостан ;)
Просто съм твърде интелигента, Бънди. 😅
И теб те познавам без да те познавам.🫣

О, каква чест. Разтопих се от  кеф. Wink

# 262
Когато се запознахме мъжът сам ми сподели,че е работил дълги години в чужбина,за да може да осигури жилище за бъдещото си семейство.Това ми направи много добро впечатление,че е отговорен и сериозен млад човек,който съвсем сам без помощ от родители и без кредити е успял да си купи самостоятелен апартамент в ранните си 30 години.Затова с желание щях да се включа в купуването на мебели и не съм считала,че човек изкарал пари за цял апартамент ще изпадне дотам да си прави тънката сметка за обзавеждането на гърба на приятелката си.
Когато започна да натяква,че парите,които ще вложа са малко започнах да се замислям дали не правя грешка.Той ме обвини,че аз съм стисната след като не съм готова да дам всичко за "нашия" апартамент и не съм мислела за бъдещото ни семейство.Иронично подхвърляше "да не съм чакала да ми прехвърли половината апартамент,че да купя нещо".

# 263
Иронично подхвърляше "да не съм чакала да ми прехвърли половината апартамент,че да купя нещо".
Ами всъщност да - ако е обща собственост, ще купя - е правилния отговор

Пробвал е да те засрамва с несъществуваща алчност

# 264
woman_in_white 1,

Отношението на близките ти мога да си го представя само, ако си на 35+ г. и смятат, че на всяка цена трябва да задържиш този мъж, защото друг вероятно няма да има.
Иначе аз съм като Невена, без подпис в гражданското никакъв апартамент не обзавеждам.

# 265
  • София
Ама какъв подпис??
Апартаментът е купен преди брака, така че си остава вечно негов. Е, докато няма наследник.
Дори и да запази фактури при закупуване на мебели и уреди, такива дела са рядкост в България и още по-рядко се изплащат.

# 266
Като съдя от вашите мнения мъжът трябва да осигури всичко,а жената само да си събуе обувките и да влезе както се казва.Той беше дал всичките си пари за апартамента и нямаше повече пари за мебели.Аз смятам,че като ще живееш с даден човек е редно и ти да участваш и щях да го направя,но поведението му мина всякакви граници.
Нито той,нито аз сме искали да сключваме брак.Скоро се разведох и не искам да минавам отново през това.Освен това бракът нищо не ми гарантира като например след 2 години се разделим аз отново няма да получа нищо,доколкото знам трябва да живееш определен брой години с даден човек за да имаш някакви права.

# 267
Като съдя от вашите мнения мъжът трябва да осигури всичко,а жената само да си събуе обувките и да влезе както се казва.Той беше дал всичките си пари за апартамента и нямаше повече пари за мебели.Аз смятам,че като ще живееш с даден човек е редно и ти да участваш и щях да го направя,но поведението му мина всякакви граници.
Нито той,нито аз сме искали да сключваме брак.Скоро се разведох и не искам да минавам отново през това.Освен това бракът нищо не ми гарантира като например след 2 години се разделим аз отново няма да получа нищо,доколкото знам трябва да живееш определен брой години с даден човек за да имаш някакви права.

Може би пак трябва да прочетеш мненията и да помислиш. Нищо такова не казваме.
Участието се включва в сметки и храна. Не да се обзавежда чужд апартамент.
А ако нещата станат сериозни, има брак, плануват се деца, да, тогава може да се включиш в обзавеждане.

# 268
  • София
Не ти е правилна информацията за определен брой години.

Чакай, чакай, чакай...
Той като живееше с техните, вие къде се срещахте интимно?

# 269
Е, къде? У нея. Нали тя има жилище? Има и хотели. Но той отказва да живее при нея, дори пробно.

Общи условия

Активация на акаунт