Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 437
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
О100Г - парамедикът вероятно се е снимал с Венци и Алекс след играта, в която се е класирал втория, а гласуването се е провело  по-късно на кръга, където той не е бил. Ако това е така, Жоро не виждам да има шанс във вота срещу Бистра, Мая е за нея, Дзами й е бивше гадже, с Венци и Алекс са били в един отбор...

# 151
Много тъжно за Гошо/Гергана 😕

# 152
ИВ
Довечера предполагам победа за Добрин. Щом е хванал лоста с две ръце, вероятно е, защото е победил и просто изсипва сервиза на камънака.

# 153
Диляна отрече да тези слухове в жълтата преса със стори. Алекс си има дългогодишна приятелка, с която живеят заедно. Не знам защо хората се впечатляват толкова от жълтини, че и ги разпространяват...

# 154
О100Г - парамедикът вероятно се е снимал с Венци и Алекс след играта, в която се е класирал втория, а гласуването се е провело  по-късно на кръга, където той не е бил. Ако това е така, Жоро не виждам да има шанс във вота срещу Бистра, Мая е за нея, Дзами й е бивше гадже, с Венци и Алекс са били в един отбор...

Зависи кои точно отпаднали играчи ще гласуват. Венци и Алекс не е сигурно кой ще подкрепят, заради събитията от последните дни.
Освен това смятам, че и Митов би подкрепил по-скоро Жоро, отколкото “златната”, дето целия свят й е длъжен.

# 155
Островът

Съдейки от досегашните спойлери, днес би трябвало да отпадне Мая или Дзами. Утре Алексчо си печели играта, най- вероятно завършваща с пъзелче. И Бистра, Жорето и Дзами ? ще гласуват помежду си. Може и от тук да е близостта на Жоро и Бистра . Той да е дал гласа си за нея, защото не вЕрвам тя да го е направила това за него. Ама всичко е спекулации ,може пък да се изненадам и някой съвсем различен "туист" да се случи, като например Алекс да спечели социалният вот.😉

# 156
Според мен ще е някаква много тежка изометрия.

# 157
  • На морето!
Не очаквах Дзами да отпадне така, направи това, което Мая обещаваше, но с глупостта си тотално обърка.
Значи спойлерът за мъжки финал е напълно възможен и много вероятен.

# 158
Добре, че отпадна. По едно време си мислех, че съм сънувала,че се появи малко по - рано Дзами. 🤣🤣🤣

# 159
  • София / Пловдив
Не е точно спойлер, но хванах днес началото на Неделчо и Туджаров. Според тях за първи път участниците в ИВ не могат да договарят сами рекламните си отношения от тук нататък, всички подобни контакти/ договори минавали през пиарите на Нова. А продуцентите обмисляли нов тип Игри, с които да застанат срещу новия Ерген. Това второто ме изненада, признавам.

# 160
ОСГ - Имах спойлер от човек в БТВ, че печели жена, не го написах защото никак не ми се вярваше, но след снощи със спасяването на Бистра...........ох дано не ми е верен спойлера!

# 161
ОСГ - Имах спойлер от човек в БТВ, че печели жена, не го написах защото никак не ми се вярваше, но след снощи със спасяването на Бистра...........ох дано не ми е верен спойлера!
В тази игра няма победител, трима финалисти са.

# 162
Някой има ли информация кой ще е продуцента на втория сезон на Гривните?

# 163
На мен близък човек от екипа също ми говори за "победител", а не победители, но не ще да ми каже нищо повече Frowning1

# 164
Може да са гръмнали бомбите на другите, това е такава тъпотия с тия бомби. Тези хора заслужават наистина да получат повече отколкото победител в Биг Брадър примерно...

Общи условия

Активация на акаунт