Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 155 061
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Ее жалко. И двамата ги харесвам и исках да са поне в топ 5 Sleepy

# 61
Ее жалко. И двамата ги харесвам и исках да са поне в топ 5 Sleepy
Мисля, че топ 5 са двамата опосуми, Гешев, Раду и Анджи.

# 62
От всички само Раду ми харесва и донякъде Гешев. Опосумите ли печелят?

# 63
Анджи нали завършваше шеста.
Май някъде в старите тема имаше повече инфо за финалната седмица, но... нямам желание да ровя... 🙄

# 64
Анджи нали завършваше шеста.
Май някъде в старите тема имаше повече инфо за финалната седмица, но... нямам желание да ровя... 🙄
Ето 

# 65
Не само тази тема.

Тези от Нова дават ли си сметка колко зле е този сезон на ИВ и колко хора се отказаха да го гледат?

От няколко дни поголовно се трият мнения във ФБ, особено ако е спомената водещата.

# 66
  • Stockholm
Тройна елиминационна значи, че трима играят и последните двама отпадат ли? Явно Калата е гласуван от на МиД коалицията, а Деси може да е паднала първа в играта. Кой е третият човек, който печели битката? Според мен Анджи или Раду.

# 67
Моят фаворит е Раду,но знам ,че няма да спечели!😥

# 68
Оказа се една приятелка че е колежка на Гешев.
Уж нищо не казвал, но Добрин бил победителя, според недомлъвките му.

# 69
Приятелката ти по-скоро е чела статиите, които преписаха от тук в самото начало . Гешев не би издал, а и победителят е друг.

# 70
Радвам се, че нямаше спойлер за предложението на Павката и се надявам дамата му вчера да е била изненадана, и да е казала “да”. С децата сега гледахме и песента му (пусната преди 45 минути) - “В изолатора”.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 23:48 от New B

# 71
Казала е ДА. Има клип в ИГ на Павел как й предлага наживо докато гледат предложението в серията. Наистина съм изненадана, че нямаше спойлер за това. И много се радвам, че нямаше.

# 72
Приятелката ти по-скоро е чела статиите, които преписаха от тук в самото начало . Гешев не би издал, а и победителят е друг.
Кой? АКО не е Добрин ,тогава Мартин или има нещо друго което не знаем???????????

# 73
Кой? АКО не е Добрин ,тогава Мартин или има нещо друго което не знаем???????????
Мартин, Мартин. Добрин остава втори.

И аз се радвам, че нямаше спойлер за предложението на Павел. Ето, че щом искат, могат да опазят информацията. Спрях да гледам предаването, но това някак го хванах и беше много симпатично, особено щом той не е искал брак преди влизането си.

# 74
Моят фаворит е Раду,но знам ,че няма да спечели!😥

За Раду или Гешев съм и аз. Но явно ще е сезонът на мишоците.

Общи условия

Активация на акаунт