Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 568
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Няма надежда - Мери го каза, аз също го казах от сигурен източник, но щом искате да се надявате - няма лошо Grin

# 76
Clouded,по-нагоре до колкото си спомням бяха писали,че Мартин отпадал,в тройката били Добрин,Гешев и Раду.
Надеждата умира последна, особено когато четенето с разбиране не е твоето нещо🤣
Я по -спокойно,точно за това го написах,защото надеждата умира последна,а тук много хора не харесват МиД и се надяваме да има някакъв обрат,знам развитието на играта,СПОКО без обиди.🤣🤣🤣🤣🤣,просто си коментираме😅🤣😂😁😆😅

# 77
Какво стана със спойлерите преди игрите? Нали някой ги пускаше, А мери му казваше. Или съм изпуснала, ако има промяна. Кой пада първи днес?

# 78
  • Stockholm
Явно Деската пада първа и после гласуват Калоян. Но как е възможно Калоян  да падне от Деса?
А онзи спойлер, че Добрин бие Калоян?

# 79
  • София
Голяма обърквания цари тук. Кой е победителят в Сезона в крайна сметка?

# 80
Нали щяла да е тройна елиминационна .Значи днес може първи да отпадне точно този,който ще победи и Калоян и Деси в понеделник.

# 81
  • Stockholm
Калоян може да го победи само топ играч. Според мен Добрин бие Калоян и Деси. На съвета е възможно да са гласували Калата и Добрин. Освен това имахме спойлер, че Добрин бие Калоян.

# 82
  • София
Ех тоя Добрин със огърлицата за имунитет все искате да го пратите на битка без да си е ползвал играчката JoyJoyJoy

# 83
Ех тоя Добрин със огърлицата за имунитет все искате да го пратите на битка без да си е ползвал играчката JoyJoyJoy

Забравихме че има

# 84
Някакъв спойлер има ли или само предположения?

# 85
  • Stockholm

Само предположение. Че Добрин бие Калата беше писано преди, но не си спомням спойлер ли беше или предположниие Joy

dido2k, кажи кой  бие Калата и Деси? Микяй ли?

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 21:57 от silsto

# 86

Само предположение. Че Добрин бие Калата беше писано преди, но не си спомням спойлер ли беше или предположниие Joy

dido2k, кажи кой  бие Калата и Деси? Микяй ли?
.      Гешев.

# 87
Ох поне няма да ме е яд толкова.

# 88
Който и да победи, за мен Раду се държи най-мъжки, той ми е фаворит, дори и да не спечели. Много ми хареса определението "двата опосума", много точно ги характеризира. Непрекъснато шушнат нещо по кьошетата. С тия сметки никой не може да оцени това, че те наистина са силни играчи. Като цяло се помнят с интригите си, а не с това, че са подготвени.

# 89
  • Варна
Аз пък днес си припомних защо не харесвам Раду.
Бил последния оцелял от всички отпаднали, хайде бе, пратиха им 3 моми, и две от тях почти ги биха. И как обясняваше, че бил във "варел" ...
Гледам само защото знам кой ще спеччели и искам да видя как ще капят като круши останалите. За втори път ми харесва победителя, умен, образован и физически подготвен.

Общи условия

Активация на акаунт