Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 568
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Това го знаеш или просто стреляш напосоки? Rolling Eyes
Защото вече Дианчето не смее да се излага както преди (нали са заглушили вече спойлерите) Joy

# 91
За мен номинираните са Калоян и Анджи, абсурд е Добрин да се самопредложи на този етап. Само ми е интересно, Мартин и Добрин ще кажат ли на Микяй и Маги, че играят с Анджи или ще ги оставят в неведение, за да не се притеснят излишно и да вземат нещо да замислят. Ама то какво ли биха замислили, те страдат от остра форма на летаргия.

# 92
  • София
Аз пък днес си припомних защо не харесвам Раду.
Бил последния оцелял от всички отпаднали, хайде бе, пратиха им 3 моми, и две от тях почти ги биха. И как обясняваше, че бил във "варел" ...
Гледам само защото знам кой ще спеччели и искам да видя как ще капят като круши останалите. За втори път ми харесва победителя, умен, образован и физически подготвен.
И той какво е виновен? Не той си избира съперниците.
За мен номинираните са Калоян и Анджи, абсурд е Добрин да се самопредложи на този етап. Само ми е интересно, Мартин и Добрин ще кажат ли на Микяй и Маги, че играят с Анджи или ще ги оставят в неведение, за да не се притеснят излишно и да вземат нещо да замислят. Ама то какво ли биха замислили, те страдат от остра форма на летаргия.
Гледате ли предаването изобщо? Деси отпадна първа!

# 93
  • Варна
Да е виновен? Това пък откъде дойде. "Цар Лъв" от Алиекспрес.
Щом стига до 3то място обаче, ще си заслужи определението,  в битки с всички.
Но към момента на триумфалното завръщане - хайде моля.

# 94
.
Гледате ли предаването изобщо? Деси отпадна първа!
Номинирани са двама + падналият първи. Тоест двама неизвестни и Деси. И ще си отидат двама. Така че коментарът си е напълно адекватен.

# 95
Еее, не мога да повярвам, че Анджи бие и Калоян и Деси. Явно нещо на въртящите плотове е много добра. Иначе няма шанс и с тези подути крака.

# 96
Жалко за Калата и Деси. В уикипедия вече са ги написали отпаднали Frowning

# 97
  • Буркина Фасо
Еее, не мога да повярвам, че Анджи бие и Калоян и Деси. Явно нещо на въртящите плотове е много добра. Иначе няма шанс и с тези подути крака.
тя не ги бие. те по-скоро паднаха. Smiley  , особено Калоян, с това изравняване на силите.

# 98
Утре и в сряда чакаме Микяй и Маги  Joy

# 99
Раличка на кой говореше ?!

# 100
  • Stockholm

Дойде им времето. Безславно, какато и самата им игра.

# 101
Последната седмица е най-малоумната за гледане. Ралица и Димо обясняват каква е стратегията за сваляне на Мартин и Добрин на трима номинирани, двама от които отпадат 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 102
това е скандално...направо нямам нерви да гледам как те двамата се самоубиха в играта

# 103
  • София
Утре и в сряда чакаме Микяй и Маги  Joy
това е скандално...направо нямам нерви да гледам как те двамата се самоубиха в играта
Хак им е! Не е лошо, че се самоубиха, грозното е, че убиха доста по-кадърни от тях! То бива глупост, ама чак пък толкова...

# 104
  • София
Островът на стоте гривни

За който не е гледал промото, на диска не показаха само Венци и Митов.
Венци е най-богат, така че е ясно, че не е играл и е там.
Явно Митов си тръгва.

Общи условия

Активация на акаунт