Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 543
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Островът на стоте гривни

За който не е гледал промото, на диска не показаха само Венци и Митов.
Венци е най-богат, така че е ясно, че не е играл и е там.
Явно Митов си тръгва.

Мисля, че Алекс беше със златната гривна. Което значи, че тройката са били Жоро, Алекс и Митов.
Алекс печели, Жоро - втори и Митов си тръгва.

Двете мърли остават още за жалост.

# 106
И Анджи и другите останали са на същия самоубийствен път, само да бяха се събрали заедно...

# 107
Да, но всеки си мисли, че "ТЕ" ще го спасят, ще го/ги дондуркат за по-дълго.
Жалко за Калоян, голям потенциал има/ше.

# 108
  • Where I am Happy
Островът на стоте гривни

Явно Митов си тръгва.
Аз и Дзами не видях.
От алчност за гривни да не се е изгърмял.

# 109
  • Другата България
Островът на стоте гривни

Явно Митов си тръгва.
Аз и Дзами не видях.
От алчност за гривни да не се е изгърмял.
Там беше.

# 110
Вместо да стрелят пак по Алекс и семейство те ще изгонят Митов Joy
Браво

# 111
И какви са, по ягодите, доводите, с които Дзами е сложил Митов на игра?

# 112
просто да го разкара, щото не го харесва.

# 113
Доста глупаво. Ако на Дзами му се наложи да се бори за социалния вот, само Митов му е сигурен глас. И гривни няма...

# 114
Доста глупаво. Ако на Дзами му се наложи да се бори за социалния вот, само Митов му е сигурен глас. И гривни няма...
Дали му е сигурен глас?
Иначе дадоха Дзами и беше с гривни на врата, но нямаше зелена. Според мен той е победил в битката за оцеляване срещу Митов. А 3тия мисля, че е бил Жоро, щото Алекс не му върши никаква работа. Това значи, че Жоро трябва да е станал най-богатия (28+10+1=39)  Сега въпросът е къде ще се падне диска, защото би следвало да са така
Жоро 39
Венци 35
Алекс 14
Дзами 9
Бистра 2
Мая 1
Ако е във Венци или Алекс, 100% ще сложат Мая в уравнението, че даже може и направо 3мата - Венци, Алекс и Мая, или Бистра. Ако Венци бие ще е 1вия финалист, ако е Алекс, нищо не печелят (трябва тук да са Гривните на Дзами, иначе, ако Венци не отпадне няма как Алекс да стане най-богат), същото се отнася и за Мая/Бистра.
Ако диска е в Георги не знам какво би решил, в общи линии за него е все тая.

# 115
Островът на 100-те гривни

Видя се в промото, че Алекс е с доста гривни, трябва да са 29, като една от тях е и златната. Тройката, която слага Дзами е: Алекс, Георги и Митов (на ръката на Георги имаше 14 гривни, показаха и всички на кръга, освен Митов и Венци, но Венци е с имунитет, съответно на игра отива Митов) , като Алекс печели половината от Георги - 14 и едната от Митов, който пък във втората игра губи от Георги. Алекс ще стане с 29 гривни.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 03:18 от LFC BG

# 116
Признавам стажантите от монтажа на БТВ за просто невероятни 😂

# 117
Утре и в сряда чакаме Микяй и Маги  Joy
това е скандално...направо нямам нерви да гледам как те двамата се самоубиха в играта
Хак им е! Не е лошо, че се самоубиха, грозното е, че убиха доста по-кадърни от тях! То бива глупост, ама чак пък толкова...
Микяй, каква му е стратегията, не разбирам? Ако Анджи беше отпаднала следващите на номинационна  са той или Маги. Малоумна работа. Малко са хората които мислят и това са Раду, Гешев и дуото, но то МиД до сега нямаха конкуренти в стратегийте, квото си намислят и това е , а сега има и др.със стратегии и им объркват техните планове и продукцията взе по двама трима  да  номинира.

# 118
Островът
Еее значи вече имаме потвърждение на спойлера на филипинеца , Венци или Алекс ще е първият сигурен финалист - най- богатият. ( Точно щях да пиша честито на Венци и се усетих, че Алекс има шанс да го мине , ако играе в сряда отново.) Предполагам, че и в последната игра победител ще е един от тях. И тогава ми е много интересно кой ще спечели социалният вот, като те все едни чудни екземпляри ще останат да се борят за него ?

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 10:06 от Joy 05

# 119
МиД по-скоро М си беше назубрил някаква схема и се придържаше към нея. По време на съвета Ралица го попита нещо от рода "сега какво ще стане" и той извади само една усмивчица и изгуби дар слово.

Общи условия

Активация на акаунт