Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 491
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Островът
Еее значи вече имаме потвърждение на спойлера на филипинеца , Венци или Алекс ще е първият сигурен финалист - най- богатият.
Потенциално всеки може да стане най-богат в Сряда.
Значи тогава ще имаме:
Венци 35 гривни
Алекс 29 гривни
Дзами 19 гривни
Георги 14 гривни
Бистра 2 гривни
Мая 1 гривна
Ако играят Алекс + Дзами + Георги (62 гривни общо) победителят който и да е той става най-богат с най-малко 47 гривни.
А дори на теория Бистра и Мая може да минат Венци: някоя от тях играе и победи с/у Алекс и един от Дзами или Жоро, а Алекс в тази игра остане последен, то Бистра може да стане с поне 38 (а Мая с 37) гривни

# 121
Филипинецът поздрави само Алекс и Венци. Какво може да означава, че липсва трети?

# 122
ИВ
Предполагам, че довечера Мартин ще спечели имунитета. Като си тръгваха от арената, дадоха в гръб Гешев, Маги, Микяй, Раду и Анджи. Не видях на вратовете им дебелата верига на рога.
Справка:
Скрит текст:
На съвета показаха лицата на всички освен на Мартин. Вероятно, за да не му лъсне имунитета.

# 123
Филипинецът поздрави само Алекс и Венци. Какво може да означава, че липсва трети?
На третия му гръмва бомбата?

# 124
А дали има вариант просто да не се избере трети?

# 125
А дали има вариант просто да не се избере трети?
Не мисля.

# 126
А може филипинският парамедик да не познава лично третият финалист и да не знае профила му, за да го тагне. Венци и Алекс имаха сериозни здравословни проблеми и може по-често да са ходили при него.

# 127
  • София
Възможно е и парамедикът да е бил само до битките, а за самия финал с гласуването и кутиите да не им е трябвал. Те имат все пак няколко, няма физически игри и да не са били с тежката артилерия.

# 128
Скрит текст:
Островът
Еее значи вече имаме потвърждение на спойлера на филипинеца , Венци или Алекс ще е първият сигурен финалист - най- богатият.
Потенциално всеки може да стане най-богат в Сряда.
Значи тогава ще имаме:
Венци 35 гривни
Алекс 29 гривни
Дзами 19 гривни
Георги 14 гривни
Бистра 2 гривни
Мая 1 гривна
Ако играят Алекс + Дзами + Георги (62 гривни общо) победителят който и да е той става най-богат с най-малко 47 гривни.
А дори на теория Бистра и Мая може да минат Венци: някоя от тях играе и победи с/у Алекс и един от Дзами или Жоро, а Алекс в тази игра остане последен, то Бистра може да стане с поне 38 (а Мая с 37) гривни
Е то на теория хубаво , ( Хич не ми мина тази версия през главата ) ама кой луд ще сложи в една игра тримата . А за Бистра и Мая шанса е по - малък и от най- малката елементарна частица. Видяхме вчера в игра по- добрата версия от двете и определено чудо трябва да стане за да стане някоя от тях най- богата.😁

# 129
  • София
Е то на теория хубаво , ( Хич не ми мина тази версия през главата ) ама кой луд ще сложи в една игра тримата . А за Бистра и Мая шанса е по - малък и от най- малката елементарна частица. Видяхме вчера в игра по- добрата версия от двете и определено чудо трябва да стане за да стане някоя от тях най- богата.😁
Ясно е, че шансовете за такова развитие са доста малки, но например Дзами ако му се падне диска би трябвало да разбере, че такава конфигурация (с Алекс и Георги) му е най-добрият шанс за финала като най-богат, но дори и да стане втори пак би премахнал някой силен конкурент. В крайна сметка аз исках просто да разпиша хипотетичните варианти, защото този спойлер на Филипинския медик още няма как да бъде потвърден със текущите сметки (макар че аз на поне 96.8% съм убеден че е верен)

# 130
На Дзами му се падна диска вчера и днес ще сложи Алекс, Георги и Митов .

# 131
А какво печели Дзами от тая подредба? Разбирам да е той, Алекс (Георги) и Митов като трети..да има шанс за гривни пък ако се закучи поне втори да е.

# 132
ОСГ

Съвсем го бях забравила парамедика. Офффф! Тъпо!

# 133
ИВ Явно Гешев ще пада днес стратегически  и ще си избира противник.

# 134
Има ли спойлери за финала на Гривните?

Общи условия

Активация на акаунт