Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 201
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Имаше и снимка с две нови ‘попълнения’ на слънчеви очила-за какво ще си купува баш зимата Simple Smile) хаха, може би си е ги е купил сега за Шри Ланка Simple Smile

# 286
Интересно Михаил какво прави там? Той нали изгони Туджаров, Ния и Неделчо последователно от проекта си..

Това съм го изпуснала. Някой може ли да разкаже?

# 287
То е трудно за разказване, но Туджаров престана да е водещ на Диви и красиви по време на снимките - уж не било неговото и му било трудно да пътува, а имал много работа в София, но Мишо намекна, че не е било по негово желание.
След това Ния-Косара спря да бъде водеща на подкаста. Неделчо обясни, че двамата с Ния постоянно спорят и след скарване тя решила да напусне. Мишо УЖ няма връзка тук.
В последствие като приключи сезона, Неделчо обяви, че няма да се занимава със сезон 2, за да се фокусира над бащинството.
 Всичко това са официални версии, на мен също ми изглежда, че Мишо стои в основата.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 15:37 от Clouded

# 288
  • София
Туджаров на едно стори като заминаваше, каза че отива при 20 жени, а може и повече.

# 289
  • España
Ами той Туджаров си е … идеален даже за Ерген 😉

# 290
Ами, на Туджаров са му слаби ангелите, ще остави бая разочаровани моми, колкото и да ми е симпатичен.😉

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 16:53 от a.vasileva

# 291
  • София
То е трудно за разказване, но Туджаров престана да е водещ на Диви и красиви по време на снимките - уж не било неговото и му било трудно да пътува, а имал много работа в София, но Мишо намекна, че не е било по негово желание.
След това Ния-Косара спря да бъде водеща на подкаста. Неделчо обясни, че двамата с Ния постоянно спорят и след скарване тя решила да напусне. Мишо УЖ няма връзка тук.
В последствие като приключи сезона, Неделчо обяви, че няма да се занимава със сезон 2, за да се фокусира над бащинството.
 Всичко това са официални версии, на мен също ми изглежда, че Мишо стои в основата.

В един подкаст, на едно нежно момченце, ама само откъс ми попадна, та не знам кой е, Ния Косара каза, че Мишо е пожелал Ния да напусне, защото се карали с Неделчо и това вредяло на работата. Беше видимо обидена, защото е участвала и в кастингите ( то са били тримата само) и е била редактор, по нейни думи е работила по 14 часа на ден. След това явно и Неделчо е решил да си довърши сезона и да се оттегли.

# 292
  • София / Пловдив
Телевизионното излъчване на Ергена 4 кога започва, ясно ли е? /Аз ще гледам този път заради шоуто, което ще направи Мартин/.
И нещо за нов сезон на Хелс Китчън дали се знае?

# 293
За нов сезон на Хелс Китчън се знае, че Пешев е на линия. 🤪

# 294
Простете невежеството ми, но кой е Мишо?

# 295
  • София
Михаил Недков. Продуцент на “Диви и красиви”.
Брат на Нора Недкова.

# 296
За нов сезон на Хелс Китчън се знае, че Пешев е на линия. 🤪

Снимката е от 23.01.2024 г.

# 297
А той какво прави в Шри Ланка?
Да не би да е водещ?

quote author=V_e_S_i link=topic=1712323.msg49150749#msg49150749 date=1736849947]
Туджаров на едно стори като заминаваше, каза че отива при 20 жени, а може и повече.
[/quote]

# 298
  • София
Не знам със сигурност. Единствено знам, че края на 2023 година беше в Шри Ланка и пускаше влогове от там. Може би ще съдейства с локации за срещи или с игрите нещо.

Иначе, ако има нещо вярно в слуховете, че Теа ще е ангажирана в този сезон като съветник на момите, като ко-водещ или каквото и да е там, няма да ме учуди Туджаров и/или Мишо Недков да взимат мини интервютата след отпадане.

За сега сме на догадки...

# 299
  • София
Е Михаил едва креташе в неговия подкаст, сакън сега да се изплющи в национален ефир, не става за тая работа. Туджаров повече го бива, а и придоби опит в БТВ. Теа на Шопов ли имате предвид? Че тя какъв тв опит има?

Общи условия

Активация на акаунт