Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 224
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Някаква идея кога ще заминават? Спряганият Виктор още е активен онлайн.

# 271
Спойлери за "Един за друг"?

# 272
  • София
Ще има ли предаване?

# 273
В основната тема за Ергенът са пуснали информация
Здравейте, аз съм жената с познатата, която ще участва, не знам защо не мога да пиша от другия профил... Но съм упорито теле.

Потвърждавам вече и аз, че са два ергена и се извинявам за заблудата! Последно ми е казано, че този уикенд започва всичко. Аз съм с резерви за идеята за два ергена, ама нека видим...

Слагам ви имението в Шри Ланка:

# 274
В темата на предаването се писа, че ще има, както и че вилата този път ще е друга.

# 275
Михаил продуцента на Диви и Красиви е в Шри ланка и е снимал буса на снимачния екип.
А Виктор все по съмнителен става От публикуване на партита и купони е почти без активност или някакви чужди рийлове.

# 276
Михаил продуцента на Диви и Красиви е в Шри ланка и е снимал буса на снимачния екип.
А Виктор все по съмнителен става От публикуване на партита и купони е почти без активност или някакви чужди рийлове.
Кой Виктор?
Потвърдено е, че новите ергени ще са Виктор Русинов и Мартин Елвиса от Игри на Волята.
Туджаров е консултант на екипа на Ергенът и е заедно с тях в Шри Ланка. За Мишо не знам какво прави с тях, евентуално попива ноу хау за новия сезон на ДиК.

# 277
Не е официално (публично) потвърдено, че това са Ергените и затова гледаме на нещата с доза съмнение, но и аз забелязах активността и вярвам на информацията.

# 278
  • София
Интересно Михаил какво прави там? Той нали изгони Туджаров, Ния и Неделчо последователно от проекта си..

# 279
С много ли разполага Мишето, дали не е от продуцентите, и да ползва да се понаучи?

# 280
Мишето не го виждам без Неделчо. За Виктор и аз нямам съмнения, за Елвиса малко. Но Емануела пуска злобни статуси, така че като нищо ще се е навил. За мен той ще е интересния, другия само за гледане.

# 281
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как Елвиса? Активен е в ИГ и дори онзи ден или снощи беше на парти в Джанъм.
Още повече,че доколкото ми е ясно,си има приятелка. Не,че това е проблем,защото знаем,че гледаме едно нагласено шоу и все пак...

# 282
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ще “скъсат” точно преди старта 🤪

# 283
  • София
Как Елвиса? Активен е в ИГ и дори онзи ден или снощи беше на парти в Джанъм.
Още повече,че доколкото ми е ясно,си има приятелка. Не,че това е проблем,защото знаем,че гледаме едно нагласено шоу и все пак...
Беше пресподелил стори, от някой, който пътува към Джанъм и след това още репостнато стори от някой си, че Галена ще има участие в Джанъм. Последното му "истинско" стори е от вечерта преди да заминат Наумови и после на другия ден едни очила беше качил,  които преспокойно може от някой фришоп да е снимал, плюс репостнати честитки за РД. Това може всеки да го прави.
Виктор също качва някакви сторита, горе-долу по едно на ден,  но не смятам, че е трудно някой друг да качва вместо тях.

# 284
Тоест тази година ще има двама ергени? И двойно количество жадни за слава девойки?

Общи условия

Активация на акаунт