Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 250
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Кой Виктор по точно?

# 256
Май важи и за двамата Wink

# 257
Този Виктор го помня с една фраза "няма значение колко ще остана, важното е да съм на екран"

Това покрай кастинг битката в Игри на Волята ли го е казал?

# 258
Този Виктор го помня с една фраза "няма значение колко ще остана, важното е да съм на екран"

Това покрай кастинг битката в Игри на Волята ли го е казал?

Покрай игрите, Да

# 259
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами драпа момчето за слава.Симпатяга,висок с тренирано тяло. Още на 23-24г , те първа ще се бута в камерите.
Много са ми досадни такива келешчета,но пък ето - оправен.Взели го за Ергена да прави шоу.

# 260
  • Stockholm
Той обаче е далеч от типа мъж, който ще подкосява коленете на Ергенките. Няма излъчване, не създава тръпка. Доста скучен също като комуникация. Ако предаването случайно бъде интересно, това ще се дължи на участничките.

# 261
Извинявам се, но кой от предните трима подкосяваше нечии колене? JoyJoy и тримцата бяха нелепи като образи и аз лично не ги намирам за хубави, та не виждам какво му е на новия... то винаги сеира е идвал от женките, дето са отишли да се правят на маймуни за слава и рейтинг (а някои нямаха и нужда да се правят)...

# 262
Джаки, която споделяше спойлери за ИВ качи стори, че след празниците изчезвала то соц мрежи, защото и предстояло нещо хем хубаво, хем трудно. Да не се окаже в Ергенът накрая Grinning

# 263
Джаки, която споделяше спойлери за ИВ качи стори, че след празниците изчезвала то соц мрежи, защото и предстояло нещо хем хубаво, хем трудно. Да не се окаже в Ергенът накрая Grinning
Търси внимание, какво ще търси една стара мома в “Ергенът”? Ако са я взели за 25 годишното лъвче, аз няма да гледам, колкото и сеир да има, тази е натърпима, особено след като отслабна с Оземпик.

# 264
  • София / Пловдив
Аз съм пропуснала коя е Джаки, помогнете ми да замажа този срам 🫣

Търси внимание, какво ще търси една стара мома в “Ергенът”? Ако са я взели за 25 годишното лъвче, аз няма да гледам, колкото и сеир да има, тази е натърпима, особено след като отслабна с Оземпик.

# 265
Не ти и трябва... една желаеща да бъде известна съдържателка на пиано бар от Варна, която съобщава кой печели ТВ предаванията, но никога преди да бъде написано тук.
За Ергенът 2 твърдеше, че е Айлин, чак към края обърна на Валерия.

# 266
  • Варна
Оф,тая горката е толкова жадна за внимание .🤣🤣

# 267
Къде пишете за втория ерген в предстоящия сезон?

# 268
  • София / Пловдив
Къде пишете за втория ерген в предстоящия сезон?

https://www.bg-mamma.com/?topic=1664730.3360

# 269
  • На морето!
Е, дайте да я видим Джаки, де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт