Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 288
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Тази година дамите избрани за Шри Ланка, били доста по-естествени, с много малко или незабележими корекции. Нямало да има такива тип Габи Тутанкамона, Габи Сид от ледена епоха - 1ви сезон и Мони Зенгинер.

# 241
Тази година дамите избрани за Шри Ланка, били доста по-естествени, с много малко или незабележими корекции. Нямало да има такива тип Габи Тутанкамона, Габи Сид от ледена епоха - 1ви сезон и Мони Зенгинер.
Една от тези Габита Тутанкамона, беше се хвалила “загадъчно”, че влиза в Ергенина.. та не може да минем без тях, за жалост

# 242
Все още текат кастингите.

# 243
До края на януари ли мислят да ги точат?

# 244
Ако е вярно, че продуцента е сменен очаквам от там да идват по-естествените участнички. Раду Тушев явно има определена по-сеирджийска концепция за риалити.
Да видим дали е така и ако да - колко успешно би било. Според мен, не малко хора гледат точно, за да се възмущават на такива крайни и скандални образи

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 12:13 от outcast

# 245
В Надкаст потвърдиха, че Ники Николов го прави този сезон

# 246
Ергените нямаше ли да са двама този сезон?

# 247
# 248
Е, как не...нали щяха да са двама трима поне. Ако е само Виктор Русинов ще си помисля дали ще гледам. Гледах го на кастинг битката на ИВ - за там ок, но за "Ергенина" ми е малко млад.

# 249
Ако това наистина е ергенинА, явно главната цел на сезона ще е сеир от най-ниско ниво, при това тънко ще минат - момичетата сами да се обличат и гримират. Може и да си платят хотела и билетите до там, кой знае. Не че предишните сезони не са били и те за пошъл сеир, но сякаш поне в началото се опитваха да изкарат момчето “успяло, интелигентно” и прочие, на последния даже и етикет бизнесмен му лепнаха (далеч, далеч от истината). На пианистчето като ореол му седеше професията, един вид такъв инструмент и уж известен изпълнител, не може да е някой баламурник отишъл само за сеири и хонорар. А сега още от началото биг брадър вайб, да не докарат и Беба? 😄

# 250
И аз съм на това мнение. Още не са си профилирали ерген. Вместо да потърсят някой, който (поне дава вид на) да е готов за семейство и искрено да търси любов, ще вземат някакво момченце-плейбойче, което има минало с проблематични момиченца 😀 много странен избор. Със сигурност няма да гледам сезона ако ще е само той.

# 251
Да бе, някой ще отиде наистина да търси любов в Ергенът..утопия. Всичко друго се търси но не и любов.

# 252
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пианиста от сезон 2 дали е още с неговата Избрана (не й помня името) ?
Не съм гледала българските версии ( от тук каквото науча), но съм гледала френските още преди 20 години и съм предубедена,че всичко е фалшиво.

Дори помня как гледам предаването вечерта и на следващия ден,на централната улица засичам една от участничките от нашия град,си върви с гадже под ръка. А в предаването една любов,едно чудо..дори мисля,че полуфиналите стигна.

# 253
Този Виктор го помня с една фраза "няма значение колко ще остана, важното е да съм на екран"

# 254
Този Виктор го помня с една фраза "няма значение колко ще остана, важното е да съм на екран"

Да. Много иска да се чувства като звезда. Позата там е на 100%.
Искаше да е актьор принципно.

Общи условия

Активация на акаунт