Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 306
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Е този Виктор освен в Игри на волята, участваше и в едно друго предаване, не помня къде, но аз съм останала с впечатлението, че не харесва жени и си има приятел. В Черешката ли да беше..

# 226
Е този Виктор освен в Игри на волята, участваше и в едно друго предаване, не помня къде, но аз съм останала с впечатлението, че не харесва жени и си има приятел. В Черешката ли да беше..

И аз написах такъв коментар, след мен имаше друг и някак си изчезнаха.
Много му личи, че си харесва мъже, а и в тези среди се знае.

За предаване не знам, но бяха в чакалкаст с Илиян от игри на волята 3 и много изглеждаха като двойка, поне по говор и език на тялото.

Човека отива, за да си развива социалните мрежи, то е ясно, няма лошо, дано поне се държи окей към момичетата.

https://youtu.be/4v1bvHt2Zv8?si=tfIfVrdPcruhRmVR

# 227
Помня го Виктор от ИВ, направи ми впечатление на симпатично момче, но не съм сигурна дали е подходящ Ерген. Честно казано се надявам да е партенка и истинският Ерген да е по-зрял.
След фиаско с Ерген на 27-28 ми се струва абсурдно да избереш още по-млад. Николов да беше привикал Дзами - хем е известен, хем е (много) висок, хем е негов човек.

# 228
Тъкмо му разглеждам инстаграма и си мисля той дали няма да избере Наум накрая…

# 229
Това ке развесели.

# 230
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Първото нещо,което си помислих,след като го видях е,че жени харесва,но като приятелки.Или е от модерните сега - да му е удобно и в двете ситуации.
Много глупав избор - хем млад като дечко, хем с интереси под въпрос?!

# 231
  • София / Пловдив
Здравейте, пускам ви Ерген 4:
Скрит текст:
Моя позната беше поканена на кастинг от Бтв (тя не е пускала молба за участие). Виктор от първи сезон също е присъствал на кастингите....

Кой точно Виктор? 😄
От Ергена или от Игрите?

# 232
Не харесва мъже младежа, дори е имал вземане даване с една бивша ергенка, понастоящем инфлуенсърка.😄
Просто такъв му е вайба, по-нежен, моделски. Той си е известен в тези среди, а и в други предавания са го канели също - Черешки, Кой да знае и т.н

# 233
Този Ерген сефте го виждам и чувам. И аз като му прегледах ИГ се зачудих на кой бряг е. То не пречи да е и на двата... Наистина очаквам да си тръгне с Наум, надали ще ни предложат скучен финал, а трябва да бият миналогодишния Joy

# 234
Хубаво момче е, но не ми изглежда подходящ за ерген.

# 235
Направо ще ме е срам да ми текат лигите по него Joy

# 236
Стига бе...как да няма лошо ако е на другия бряг! Това би било най-голямата гавра.

# 237
Не би било гавра , ако му предоставят кандидати (мъже , вместо жени) 😅😅😅

# 238
Тъкмо се чудих дали да давам шанс на ергена догодина, и сега се оказва, че го познавам. Само дето ако е този няма да гледам. Слава го интересува, 99ти набор е, с жена съм го виждала, с мъже не зная дали се занимава. Също са приятели с Валерия от сезон 3.
При всички положения нещата не тръгват добре.

Ако е той със сигурност ще си спестя сезона. Но пък ако ме достигне спойлер ще ви кажа.

# 239
Щом си пада по боклуци, е идеален за Ергена, то там свестни не избират да участват Joy

Общи условия

Активация на акаунт