Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 317
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
На мен ми е интересно Outcast да се включи - в свой пост каза, че продукцията се проявява грандиозно като за финал, а аз бутане в тая битка не видях...Мартин си ги би на пъзела.
Да, имах информация, че финала е преигран като първия път е спечелил Гешев, но е нямало пъзел и се е наложило да играят пак, НО не можах да потвърдя информацията от други източници, затова и не я споделих тук. Явно за това информаторът ми ме е подвел. (Ковид ако има информация за това може да потвърди, но по-скоро не е истина)

Иначе ако си спомняте неслучайно в началото твърдо казах, че "спойлерите" на жълтите медии, че Добрин печели са грешни - знаех, че е Мартин

# 211
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Outcast, имам въпрос към теб.

След като четеш спойлери и знаеш предварително какво и кога се случва,това може ли да повлияе на преценката ти към дадени участници и това да се усети във видеата?
Тоест, обзора на конкретен епизод да е под влияние на спойлери и преценката ти да е замъглена заради тях?

# 212
Благодаря на всички, които споделяха спойлери и допринасяха за добрия тон в темата Simple Smile
До нови срещи !!

# 213
Банда 💗,  благодаря за приятната компания!
Желая ви светли празници!

# 214
Благодаря на всички за спойлерите! Весели празници!

Ще чакаме за Ергена. Bowtie

# 215
Благодаря на всички за спойлерите и приятната атмосфера! Flowers Hibiscus

Весели празници! Christmas Tree

# 216
Outcast, имам въпрос към теб.

След като четеш спойлери и знаеш предварително какво и кога се случва,това може ли да повлияе на преценката ти към дадени участници и това да се усети във видеата?
Тоест, обзора на конкретен епизод да е под влияние на спойлери и преценката ти да е замъглена заради тях?
Разбира се, че може и вероятно е така, няма какво да се лъжем, но до голяма степен личното ми мнение и това дали харесвам един или друг играч не зависи от крайния резултат, а от начина на игра и поведението им - така че генерално не мисля, че е от голямо значение. Аз гледам да анализирам ситуациите "на парче" както се казва, а генералните изводи ги правим накрая Simple Smile

Иначе предполагам, че ви е ясно, че всички от подкастите имат информация, особено тези, които имат познати играчи - за съжаление вече не е възможно да се опазим от спойлери.
Много често дори непознати хора пишат на лично някаква информация, която са чули или знаят

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 18:28 от outcast

# 217
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
О,наясно съм,че всички анализатори на ИВ и О100Г имат вътрешна информация и знаят как и кога ще се случат нещата.
И аз предполагах,че спойлерите не са проблем да си обективен в епизодите и да коментираш така,все едно нищо не знаеш. Yellow Heart

# 218
Здравейте, пускам ви Ерген 4:
Скрит текст:
Моя позната беше поканена на кастинг от Бтв (тя не е пускала молба за участие). Виктор от първи сезон също е присъствал на кастингите. За предстоящия сезон са казали, че момичетата сами ще си донесат рокли и сами ще си правят грима на коктейлите.

# 219
  • 🌊
Не е лош визуално, дано не спретнат от БТВ пореден сеир.
Но ми стана интересно как се свързват от продукцията без кандидастване? Виждат примерно инстаграм и че не се вижда по скорошните снимки мъж и пишат? Толкова ли е било зле положението измежду тези, които са подали молби?

# 220
Здравейте, пускам ви Ерген 4:
Скрит текст:
Моя позната беше поканена на кастинг от Бтв (тя не е пускала молба за участие). Виктор от първи сезон също е присъствал на кастингите. За предстоящия сезон са казали, че момичетата сами ще си донесат рокли и сами ще си правят грима на коктейлите.
Май е доста орязан бюджета😂

# 221
Но ми стана интересно как се свързват от продукцията без кандидастване? Виждат примерно инстаграм и че не се вижда по скорошните снимки мъж и пишат?
Точно така е станало с моята позната, да.

Сетих се да спомена - с Виктор от първи сезон е имало някаква игра, където момичетата са трябвали да си спечелят роза от него. Simple Smile

Казаха ми, че новият ерген ще вземе 200 000 лв, но подозирам, че е просто спекулация.

# 222
  • София
ОО, интересно, Виктор се пробва в Игри на волята в кастинг битка с Жоро, но я загуби мисля, ето тук участието му в чакалкаст: https://www.youtube.com/watch?v=S3LBeZtXWOI&t=62s

# 223
  • Буркина Фасо
Казаха ми, че новият ерген ще вземе 200 000 лв, но подозирам, че е просто спекулация.
за тия пари може да ме вземат без никакви изисквания от моя страна Smiley

# 224
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Знам го този Виктор и да,беше в кастинг битка в Игрите.
Симпатичо момче.Ако той е на 24-25г то кандидатките,които ще избират трябва да са 20-25 годишни.
"Детски" ерген ще правят.

Общи условия

Активация на акаунт