🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 483 014
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 945
Лирическите герои искат нещо да ни кажат или си надцакват в сторита?!?

# 3 946
Пфф...какви неща споделят всички в соц. мрежи...Още малко ще започнат да информират кога ходят до тоалетна.

# 3 947
Няма ли снимки от днес? Валерия трябва да е празнувала с новият партньор.

# 3 948
Лирическите герои искат нещо да ни кажат или си надцакват в сторита?!?

ЗАЕДНО СА СИ. Нищо, че фитнесите са съвсем различни.

# 3 949
Попадна ми клип на Габриела (Великова), която обяснява грешки, които жените допускат при флирт със "състоятелни" мъже. И тя има някакви общи изяви с Кобилкина. Не знам какво им става на всички.

# 3 950
Здравейте, аз съм жената с познатата, която ще участва, не знам защо не мога да пиша от другия профил... Но съм упорито теле.

Потвърждавам вече и аз, че са два ергена и се извинявам за заблудата! Последно ми е казано, че този уикенд започва всичко. Аз съм с резерви за идеята за два ергена, ама нека видим...

Слагам ви имението в Шри Ланка:

# 3 951
Аз много се радвам , че са двама , нещо различно най-накрая .

# 3 952
За имението пише, че само изглежда шикарно, но е хостел, та пак евтино са минали. От дамите освен рокли и грим са поискали и да подготвят техен плейлист с музика за срещите им с ергена. Засега толкова от мен.

# 3 953
Има си вид на хостел, скромна архитектура от 90те, ако се абстрахираме от високата сатурация на кадрите. Благодарим много за постовете ви и дано не ги изтрият или блокират и този профил. 🤍🤗

# 3 954
Не изглежда зле, надявам се поне да има къде да спят и да не ги държат на ръба на нервите им, че повече пиянски избухвания с етнически обиди не ми се гледат.

# 3 955
Аз виждам само пейки и никакви диванчета. От всички сезони, това е най-зле. Дано си носят и храна, освен рокли и грим.

# 3 956
  • Sofia
Не ми прилича на луксозно имение 🤔
Прилича на  къщата от “Игри на волята”.
В Турция и Гърция бяха по-хубави.

# 3 957
  • София
Явно както има хора, на които им беше много важно да се разделят, за да спят спокойно, така има хора, на които им е важно да са заедно Laughing Свят широк, нужди всякакви Joy

# 3 958
Делукс апартаментът е като килия. Напомня на ранните Пуерто Рикански сериали тип Касандра по интериор. Горките момичета, тръгнали да търсят лукс ..

# 3 959
Ааа,не ги жали! Никой не ги кара насила да се излагат. Те и овес ще ядат,само и само да станат известни и някой да ги забележи.Сравнително добре ми изглежда новия психодиспансер.

Общи условия

Активация на акаунт