Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 217
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:
За нов сезон на Хелс Китчън се знае, че Пешев е на линия. 🤪

Снимката е от 23.01.2024 г.
Това не е снимка, а скрийншот на клипче, което пусна преди няколко дена на стори. Wink

# 301
В профила му има доста снимки и клипчета от Хелс Китчън и всичките са от януари 2024

# 302
  • софия
Е Михаил едва креташе в неговия подкаст, сакън сега да се изплющи в национален ефир, не става за тая работа. Туджаров повече го бива, а и придоби опит в БТВ. Теа на Шопов ли имате предвид? Че тя какъв тв опит има?
Явно по полов път и е предаден опитът.
 Трудно ще е тази година със спойлерите, ако го снимат и излъчват в почти реално време. Но стискам всички палци в наличност Марто да е ерген.

# 303
Марто от няколко дни е спрял сторитата, така че почти сигурно ще е той.

# 304
  • София
Теа имаше постоянна рубрика в На кафе преди няколко години.

# 305
Все още е там Туджаров, така че най-вероятно участва в продукцията по някакъв начин. Дали като редактор, дали синхрони ще взема, дали като втори водещ или пък като консултант по игрите - ще видим.

Не знам със сигурност. Единствено знам, че края на 2023 година беше в Шри Ланка и пускаше влогове от там. Може би ще съдейства с локации за срещи или с игрите нещо.

Иначе, ако има нещо вярно в слуховете, че Теа ще е ангажирана в този сезон като съветник на момите, като ко-водещ или каквото и да е там, няма да ме учуди Туджаров и/или Мишо Недков да взимат мини интервютата след отпадане.

За сега сме на догадки...

# 306
Бившата съпруга на Мартин от няколко дни ка'ва сторита с неговата котка.Явно е заминал

# 307
Игри на волята подготвят кадри за Ергенът:))
Вече нямам съмнения и аз за Мартин, да видим какви кандидатки са му подбрали Simple Smile и нали знаете, че баща му е все още действащия министър на икономиката …

# 308
  • София
Вече нямам съмнения и аз за Мартин, да видим какви кандидатки са му подбрали Simple Smile и нали знаете, че баща му е все още действащия министър на икономиката …
Петко Николов ли е баща му? Бившия шеф на КЗК?

# 309
Петко Николов ли е баща му? Бившия шеф на КЗК?

Точно така, и майка му нотариус.

# 310
Подозирам, как всички ергенки ще си падат по Марто, а не по Кен.

# 311
Ще съм разочарована, ако тези двамата са ергените. Омръзна ми да рециклират лица от други предавания и да гледаме едни и същи. Трябва си свежа кръв. 😁

# 312
Защо, идеални са. Достатъчно ненормални за да влязат в това предаване. Единият красив, а другият богат. Идеален социален експеримент ще стане. Марто ще е забавния и умния, а Кен, освен красив друго не мога да кажа засега (не заради друго, а защото нищо не знам за него).

# 313
Марто е много по-интересен мъж от Русинов (когото познавам лично). И аз бих избрала Мартин във всяка една паралелна вселена, в която аз съм ергенка.

Едит: не бях достатъчно ясна. Не се кефя на Марто, просто Виктор е безумно скучен и не много умен.

# 314
Той в Дрита не беше кой знае колко добър ученик. По състезания основно ходеше.
После записа кино в НБУ. Ама тоо..НБУ няма някой който да не го е завършил.

Общи условия

Активация на акаунт