Любители на кучета - 147

• 22 589
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Такъв невинен поглед има Елзито, душица-мушица 💕

# 181
  • Варна
Ох, тая Елза, все е невинна и все в издънка Smile Така като видя бялото на очите и си зная, че колкото и да питам, отговор няма да получа. Наша Буря е такава, гледа като "тепегьоз", както казваше баба ми. Свикнала съм вече, но пак си изнасям поучителната реч. Ето я:

Тук изнасям лекция, че така ще спука топката, а тя...абе, дреме й на дебелото дупе.....

# 182
Ама как ги снимате тези душички, то профил, то очи, нос и най-вече знаят как да позират. Ей това са мадами, не като моята лудетина, една читава снимка да няма, всички едни такива размазани защото вечно е в движение.

# 183
  • Бургас
Dreaming, за да имаш бяло и чисто куче, нали разбра - ресане, сушене и ластички два часа всяка седмица. На това му се казва кучешка майка - героиня!
А не като мен - баня на Коледа и на Великден, и чат пат извънредно, ако е била на визитация в някое миризливо място. Таз година извънредното съвпадна с Коледа Simple Smile

Бели вече не прави тя, ама като й се оставят всички врати отворени и е сама, обикаля леглата да провери чие е най-удобно. Не й е позволено и като сме вкъщи не го прави.

# 184
Ние заключваме спалните, защото Макс така се е специализирал, че няма значение на къде се отваря вратата скача и отваря. Онзи ден прибираме се от Румъния и нашия гризе един джоб, където си държим чехлите и само го погледнах строго, спря, сви ушаците и извади същия невинен поглед 😂. А сега в локвите ходи като балерина да не се изцапа случайно.

# 185
Гледах някакъв документален филм за трансформациите на вълка към домашното куче. Казаха, че освен лаенето, точно това умение с въртенето на очите и показване на бялото са го усвоили покрай общуването с хората. Вълците не го могат. Предизвиквало умиление и одухотвореност, та се е развило в тяхна полза Heart Eyes

# 186
  • Варна
Дотук добре - за бялото. Кажи ми тоя надменен поглед от кой "прадядо" го е взела, М? Не че нещо, ама искам да й намеря оправдание Satisfied

# 187
  • под тепетата
Поглед на кралица!

# 188
Някой, който храни с Acanа , моля да каже, колеми ли са гранулите? На Farmina са малки, но сега спечелихме една храна Wolf нещо си и гранулите са колкото главата на Вачо .

Всички кучовски са сладури! Heart
  Лори е на Акана ,снимах размер гранули Имат си серия и  за ,,Вачета" -Acana small breed,там са мънички!

# 189
  • Варна
Нали, драма Куин, да му мисли обслужващият персИонал. Все е с привилегии, изискваща, наместена за галене. И все последната дума е нейна - не пуска Рая в къщата и като отида да въдворя ред, почва да мърмори като дърта баба. Намила си нещо под носа и излиза като "мням, мням, мням". Понякога нарочно отивам, само за да се посмеем малко. А какво "зайче" беше....

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 12:23 от galenaa

# 190
Ей тъй се спи, добре, че не е на двора ще събира дъждовна вода 😂😂

# 191
  • Варна
Охххххххх, много страшен.... Който е на двора и си е тарикат, си ляга под чардака и не й дреме на шушулката, или ще заспи, или някой ще се смили и ще "нахрани бедното куче" - никога не е капО Буренцето.

ПП Днес прекалих, моля да ме извините, че съм "на всяко гърне мерудия"! Явно много съм се затъжила за нормалния тон в темата. Heartpulse

# 192
  • Варна
Много е ми хубаво ,не спирайте 🤣🤣

# 193
  • Dublin

на кафе с Попи..

# 194
  • София
Пускайте снимки, не спирайте! Heart Eyes
От мен един спящ Арчи. Или опитващ се да заспи.

Общи условия

Активация на акаунт