Любители на кучета - 147

• 22 620
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Абе, какви са тия сладури, дето сте ги наредили тука?

# 196
  • Бургас
Дотук добре - за бялото. Кажи ми тоя надменен поглед от кой "прадядо" го е взела, М? Не че нещо, ама искам да й намеря оправдание Satisfied

Леле ще я ям! Искам адрес и да идвам да мачка и целувам! Може и да ми я пратите.

Ева няма да я снимам. Държи се като невменяема втори ден. И в Петък трябва да я къпя и …няма да я снимам.
Вчера малкия и казал, че е лайно, защото го захапала за ръкава и ми сподели, че му е гузно, че и е казал така. Joy па тя си се държи баш като лайно тези дни.

# 197
  • Враца
Имат си серия и  за ,,Вачета" -Acana small breed,там са мънички!

Simple Smile Simple Smile  Ама, има ли Acana Pacifika Smal Breed, нещо ненамирам, а аз с пилешко (каквато намирам) , няма да взема.

Ето , още едно Ваче:

# 198
  • Варна
Давам я, без идване - по куриер я пращам. Ако дойдете, няма да можете да я вземете - за мъжа ми е "зеницата на окото му" Smiley Иначе ако всеки път, когато я наричам някак си ми е гузно, досега да съм станала guZlena, вместо galena ....
Снимай Евичка, къпана, фризирана, соанирана, всякаква - тя е бялото бижу на темата ни.

ПП Като казах "бяло" и се сетих за Кардю, отдавна не се е появявал, дано е добре и от разходки да не остава време за нас Hands Pray

# 199
  • Бургас
Аз като я изкъпя и вчеша имам чувството, че ме лазят буболечки.
Фризирам ли я, съм изплискала легена от къпане (мога само да я бръсна с машинката).Joy

Без майтап, държи се като невменяема.
Мога да направя скрийншот от видео, друго не:

# 200
  • Бургас
Тоз тъгъдък след къпане го има при всички.
Бягат, търкат се в дивани и килими, това явно е някаква вградена програма за сушене Simple Smile

# 201
  • Бургас
Нито е къпано, нито нищо. От вчера е на програма бяс. Не върви ами само бяга.

# 202
  • под тепетата
Малиии, как прихнах на работа да се хиля! А тук ме имат за сериозен чУвек. Давайте още снимки! Колкото повече, толкова повече Heart

# 203
Усмихваща тема и снимки!Благодаря! Ето ни в профил,анфас...за вас!   /Vmarinska,да- само с пилешко е Acana за дребосъчета/                                                                                              Стиснете лапички и палчета -в неделя, за леко летене на Панталей пътник Лори.  Следващото ни включване ще е от родна земя!Ако осъществим среща- с прекрасните Мокка и Нъки,този път обещавам,да не забравим  да ги снимаме заедно!

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 15:34 от Roo Roo

# 204
Даа, Зара я къпах преди няколко дена, едвам изтърпява да я подсуша и хуква като бясна, тръска се, търкаля се по легла, дивани... така едно хубаво да поръси с чиста козинка навсякъде. Simple Smile

# 205
  • София
Аз съм писала, че морто хайванче обожава да го суша със сешоар

# 206
  • Враца
Вачи влиза под душа два пъти на ден и търчи като бесен. Сушоар ненавижда. Предното ми куче и то така.
Преди да ме нападнете, за 15 години, един път е имал гъбички. Simple Smile

# 207
  • Бургас
Пипин и Ева - кукуто обичат да ги суша и се нагаждат. Просто нея вече я суша поне час и по - малко няма да стане.
Когато аз изляза от банята и суша себе си (за завидните 10 минути) поне по един кучешки гъз чака да го духна и него.

# 208
  • София
Същата работа е и у нас. Никакъв шанс сама да се суша.

# 209
vmarinska, преди Вачи каква порода куче сте имали?

Общи условия

Активация на акаунт