Любители на кучета - 147

• 22 641
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца
Френски булдог, Фрейчо:
(почина на 15 години без няколко дни )

Преди него, немски дог - Додо :
(и той поживя 13-14 години)
(тук е бебе)

И маймуна - Георги Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Заедно с Фрейчо, сме отглеждали още едно куче на приятелка,
чихо-пинчер Злобил ( с това име си дойде) :

# 211
Усмихваща тема и снимки!Благодаря! Ето ни в профил,анфас...за вас!   /Vmarinska,да- само с пилешко е Acana за дребосъчета/                                                                                              Стиснете лапички и палчета -в неделя, за леко летене на Панталей пътник Лори.  Следващото ни включване ще е от родна земя!Ако осъществим среща- с прекрасните Мокка и Нъки,този път обещавам,да не забравим  да ги снимаме заедно!
Лек път от нас!🤗

# 212
Как процедирате с четирикраките в навечерието на НГ?

# 213
Здрасти и от нас! Страхотни снимки сте показали. Така ми оправя настроението тази тема и ме кара все да се усмихвам.

От днешната разходка. Два часа търча по плажа след чайки, гарги....много страшен, ама щом водата го приближи хуква в другата посока ( голям страх).

# 214
vmarinska, страхотни са всички. Попитах, защото предишното ми куче което почина на 14 години беше   пинчер + чихи. Аз от малко куче взех голямо, а вие обратно Simple Smile Каква е историята на Георги?

щастлива мама, това кой плаж е?

# 215
Ей ги на и моите, много изморени от щателното проучване на торбата с покупките и кашончето с новите ми чаршафи на лимончета.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 20:41 от DreamingOfSummer

# 216
  • Mediterraneo
Извинявам се за лошата снимка, не се вижда и аутфитът изцяло. Моето Хелоу кити куче

# 217
  • Враца
vmarinska, страхотни са всички. Попитах, защото предишното ми куче което почина на 14 години беше   пинчер + чихи. Аз от малко куче взех голямо, а вие обратно Simple Smile Каква е историята на Георги?

Хаха, аз от възможно най-голямата порода, скочих на възможно най-малката. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
(голямото куче, има повече плът за гушкане) Simple Smile

На Георги историята е гадна. Баща ми го откупи от едни цигани, които го водеха с цигулка и го тормозеха. Около Каварна. Бяхме по черноморието една есен по работа.  Но за пари - го дадоха.
Горкото животно беше много изтормозено, с рани на вратлето от веригите и агресивно.
Естествено, че физически се възстанови, напълня, започна да ни приема , но не напълно.
Най-интересното е, че беше истински пристрастено към алкохола и докато не му сипем нещо, (по онова време коняк) пищеше и буйстваше. После, криехме пиенето (у нас не се е и пило, само по банкети и тогава установихме, тази му зависимост) и понякога на празник, му сипвахме по малко бира, да не пищи. Ако не беше толкова трагично, щеше да е доста смешно.
Поживя при нас няколко (2-3) години и след това го настанхме при едни добри хора, със селска къща, защото баща ми много пътуваше, въпреки , че Георги пътуваше с него, но там си беше на спокойствие и на едно място , без излишен стрес. Та, това е историята на Георги.

# 218
vmarinska, благодаря, че сподели. Трогателна история! Добре е направил баща ти! Heart

# 219
  • Враца
Да, той беше добър човек.
Гарантирам, че Георги при нас се е чувствал много добре, но психически, беше увредено животно. Като се сетя, още ме е яд на онези маргинали и като знам, колко още има като тях..

Ей ви го Вачо, се излюпва за вечеря:

# 220
Реа, на Писател сме ( пред Ной). На Арес му харесва там, особено дървения заслон на спасителите Stuck Out Tongue Winking Eye, явно в него се крие един Мич Бюканън, но със страх от морето Joy, но пък щателно маркира цялата плажна ивица.

# 221
И ние ходим там. Трябва някой път да ги съберем да потичат заедно.

# 222
  • Пловдив
Шошото стана напет, опаа на 5!

# 223
  • София
Да е жив и здрав още много по толкова. И батко му е много пораснал гледам.

# 224
Честити пет годинки на Шошо!
Да е здрав, обичан и черпен много пъти по пет Heart

Общи условия

Активация на акаунт