Любители на кучета - 147

• 22 624
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Честит да е Иванчо! Още дълги години да се гледате с любов!
Донси, дано скоро другарчетата да се спогодят и успокоят!
И моят четирикрак младеж напоследък нещо ме ядосва с непослушание. Май имитира човешкия си батко по това. Thinking

# 376
  • Бургас
Хихихи:)

# 377
  • sf
Ужасна разходка, прибрах се ревяща. Дърпат се, сбиха се, ударих си пръста, докато ги разтървавах.

# 378
  • под тепетата
Дишай, пий една бира или вино! Те са като деца, трябва им време да се напаснат.  Не се предавай без бой!

# 379
donsita, аз не бях от тези, дето те окуражиха, защото на мен и една торба злато да ми дават, второ куче не взимам. Но ти съчувствам и ако малката е проблемно куче, връщай я. В крайна сметка спокойствието на Нейо и твоето здраве са по-важни. Има джакове много лудички, в нашия блок има поне два такива. Това нещо ако го имам вкъщи, ще се метна от блока. Или него ще метна Grinning

Зара със същите движения като Бари си сваля намордника. Купих й, пробвах да го слагам за да не яде боклуци, броя едно две три и тя го свалила. С мрежа е, ако някой го иска, мога да му го подаря.

# 380
  • sf
Не е проблемна, просто е бебе, а ние вече сме отвикнали. Свикнали сме на лежерно спокойствие .Не мога да я върна, защото не я искат. Ще си дам малко време, ако не се напаснем, ще й потърся дом, няма да я зарежа. Определено си представях нещата по друг начин. Изпаднах в истерия, щом се разревах по телефона на бившия ми мъж, смятайте. Спирам с моите драми, че ви надух главите.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 19:05 от donsita

# 381
  • под тепетата
Donsi, просто не си била подготвена за такъв вариант. Затова казвам дай си/им време.

# 382
  • София
Donsi, търпение. Ще се справиш 😍

Да ви покажа какви "садисти" сме в офиса и как си тормозим пуха:

Може да видите ужаса в очите му. Беше препариран после... а сега вече е така:

Ужасни сме, знам 🙃😀

# 383
Прилича на едни мечета от Междузвездни войни 😂 Голям сладур.
Макс при дъжд му обличам дъждобран, търпи го, иначе няма излизане в дъжд.

# 384
Донси ,споделяй ...да ти олеква.Не ти е лесно....Те за това не я искат малката в първото семейство.Щураче е още.А с теб свиква ли?Дано утре е по-добър ден!

# 385
  • sf
Ами тя си се чувства добре, въобще не е стресирана, свита или нещо такова. Даже се репчи на Нейо, лае го, той отвръща, тя му скача, той я ступва, тя квичи, той лае още повече. 😶‍🌫️

# 386
  • София
Я си налей и се посмей. На теб сигурно не ти е до смях, ама аз чак се хиля на глас.

# 387
ЧРД, Вачиииии!
Да си здрав, гушкан, черпен с много лакомства и да те слушат човеците ти Kissing Heart
Донеси, у вас е весело! Кураж и Миа ще порасне Heart

# 388
  • Бургас
А така, на чужд гръб и сто тояги са малко.
На който му е весело - да вземе Миа на гости у тях, с преспиване Joy

Само с бившите няма да се събирате, няма какво да търсите там, дето вече сте били.
За кучета не важи.

# 389
  • София
Донси, честно и аз се разхилих на описанието. Ще им трябва време, а на теб нерви. Ако имаш вариант за отпуска и да отидеш при баща ти, където на двора ще им е по-широко да се опознават може да помогне.
И детето да помага с разходките, за да свикнат.

Общи условия

Активация на акаунт