Любители на кучета - 147

• 22 611
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Отдавна е трябвало да действате с кастрацията. За осем години щом не се е кротнал, едва ли ще стране изведнъж кротък само защото е кастриран. Не се колебайте изобщо, това е за доброто на кучето. Аз гледах мъжко некастрирано куче, което на стари години имаше и проблеми с простата, и тумор на тестиса, но когато се проявиха тези неща беше вече и със сърдечен проблем и нямаше как да го кастрирам.

# 481
Страшен красавец е и въпреки това не искам да има поколение. Сега когато го обмислям нося и малко вина защото това си е в природата на всяко човешко същество. Но е много див, пусна ли го излиза на улицата и го гоня с часове.
Ето това вече е супер опасно!
Първо не знаете къде е и колко може да се отдалечи в търсене на женска. Кучета се крадат постоянно, няма гаранция, че ако някой си го хареса ще си го намерите и върнете обратно, да не говорим, че може да оплоди всяка разгонена женска - бездомна или домашна , която срещне докато сте го изпуснали! Кучето ви да го няма с часове 🤦 кола може да го блъсне, подхвърлена отрова да изяде, да не говорим, че има изроди които дори стрелят по животните, замислете се малко!

# 482
Напълно сте права. Замисляла съм се, но вече по сериозно. Виждам, че не става иначе. За лраденето няма кой да го хване така лесно, но по вероятни са другите опции.

# 483
  • София
Ние сме така.

# 484
  • тук-там
Ето двамата разбойника с Лори Simple Smile

# 485
Ах,да!!!   / снимката е на mtz/  Но!!!Разбойник е Лори,Мокичка и Нъки са супер послушни и си вървят с нас...,а Лори се отдели от групата и избяга в гората...Сега спи...

# 486
  • под тепетата
Ей, разкошни сте и малко ви завиждаме за снега!

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 17:04 от bilqna_69

# 487
Уникален кадър, bilqna!

# 488
Днес се сресахме да сме хубави за празниците Simple Smile

# 489
  • под тепетата
Благодаря, Vanne! Виж тук как ми се оплаква

Реа, а аз чистих след ръсела и утре ще е пак същото!
Оплаквам се, че мъжът ми го е угоил и е станал като тулумбичка.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 20:57 от bilqna_69

# 490
# 491
Здравейте отново съм аз с въпрос.
Малкото ми куче пострада целия му крак е в рана особено отпред. Подозирам че е бил хванат с капан няма друг вариант. Моля кажете как и с какво мога да му направя превръзка. Пределно ми е ясно, че трябва ветеринар, но вече чак утре ще мога да го завета. Искам да му направя превръзка за да не ближе раната, а и да не я замърсява. Стъпва на крачето от време на време, даже лежи на него.

# 492
  • Sofia
Я виж какво фино гъзе е навирил Озьо! На теб ти се привиждат толумбички 😂

Чоки с коледен бандан

# 493
  • под тепетата
Да, ама талия нема! Готин Чоки! И аз съм приготвила бандани за  коледни подаръци..

# 494
Почистете раната с кислородна вода и напръскайте с цикатридина спрей. Колкото и смешно да звучи, за да избегна близане в задната част обличам на кучето меки къси гащи с ластик и връзки като съм изрязала дупка за опашката. По-удобно му е от колко конус на главата. Заведете го на вет при първа възможност разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт