Любители на кучета - 147

• 22 606
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Колко е дълбока раната?
Обливате с кислородна вода, можете да напръскате после с "Оксикорт". Превръзка не се слага.
Но кучето не трябва да се ближе.
Или - кислородна вода, йодасепт, марля, бинт - но трябва да го следите да не разкъса бинта.

# 496
Весели празници от нас с Божи, мили кученца и хора!Бъдетездрави и обичани!🥰🤗

# 497
  • Sofiа
Alisa, ето това ни изписаха наскоро за рани на едното куче, ако помага

# 498
Весели празници и от нас ♥️ Живи и здрави да сте всички!

# 499
От вътрешната страна на крачето е по - леко, накъсана е само кожата от горе, докато отпред е поне 1 см дълбока до кокал почти. Прибирам го вкъщи от време на време на топло, да хапне и да го видя как е. Направих превръзка че иначе се ближе и сега се е опънал до печката като бей. Днес раната е доста лигава, вчера беше по засъхнала. И днес няма да мога да го заведа баща ми е още на път. Очаквам го и ще отидем. Благодаря.

Ето това е беладжията. Преди няколко дни имаше заклещен карабинер на мястото на раната, но тогава нямаше накъсана тъкан.

# 500
  • Sofiа
Поздрави от моите коледни обичливи елфи

# 501
  • Бургас
Alisa, мажи с йодасепт и сменяй превръзката поне веднъж на ден!

"Стига пи кафе! Ставай! Давай кочан от кисело зеле! Какво като е почивен ден - няма ли да ядем?"

# 502
  • София
Весели празници, мили дами! Бъдете здрави вие и семействата ви! Както и четириногите деца! Спокойна и уютна Бъдни вечер!

# 503
  • София
Идвам да си похваля доброто момче. Приготвих цялата храна за тази вечер плюс баница със сирене и подредих масата. Излязохме за два часа и го оставихме сам в къщи. По принцип не краде, но чак така не го бяхме тествали.
Нищо не беше докоснал.

# 504
Сега го напръсках с онова зеленото лекарство. По - старите хора го знаят. Превързах го вече утре ще го намажа ако ми даде с йодасепт и пак ще го превържа. Благодаря и весели празници.

# 505
  • под тепетата
Весели празници на всички! Късметчето от питката се падна на...Ози. Да му мисли как ще ни изхранва, само с гранули няма да минем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 506
Късметлия той...При нас парата се падна у мен, ама Гинче бая питка натопена в сос от боб-а омаа...Сега обикаля около масата, за да види дали няма паднал някой бадем, фъстък, кашу...абе, нещо там, каквото и да е, нищо че е постно Simple Smile
И колкото и да не е на кеф, че сме я натъкмили празнично, все пак се снима, специално за Вас:

# 507
Късметлия той...При нас парата се падна у мен, ама Гинче бая питка натопена в сос от боб-а омаа...Сега обикаля около масата, за да види дали няма паднал някой бадем, фъстък, кашу...абе, нещо там, каквото и да е, нищо че е постно Simple Smile
И колкото и да не е на кеф, че сме я натъкмили празнично, все пак се снима, специално за Вас:

Голяма кукла е Гинчето!Целуваме я!🥰

# 508
  • под тепетата
Ой, кифличката ми тя! Утре ще се пробвам с банданите да ги снимам. Днес с шапка не ми се получи.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 22:39 от bilqna_69

# 509
При нас днес почти цял ден валя. Сутринта ги заварих ей така:

Следобед пак се повъргаляхме в леглото:

Нейно Котейшество Грейси реши да присъства на вечеря:

А пък Мегчето беше се опънала и проспа яденето:

За протокола - и Кастиел беше около, под и почти на масата, и сега спи на обичайното си място - в скута ми, но след малко ще го събуждам да ходим да върши работите, че дъжда май спря, а той цял ден само пишка по два пъти и иска обратно.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 13:18 от DreamingOfSummer

Общи условия

Активация на акаунт