Любители на кучета - 147

• 22 599
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
От кучешката тема съм получавала много помощ и разбиране! За това казвам, че кучетата променят живота ни към добро!
Познанството ни започна точно от темата...  Ани2010,като дечица са...Радват се на сняг.

# 541
От кучешката тема съм получавала много помощ и разбиране! За това казвам, че кучетата променят живота ни към добро!
Познанството ни започна точно от темата...  Ани2010,като дечица са...Радват се на сняг.
Дано някой ден и ние се запознаем с Лори.Много е миличка 😇

# 542
Май не стигнах до тук да ви разкажа как премина коледната вечеря у нас. Сложих коледната покривка и Грейси веднега се намести върху масата да инспектира. Седнахме да ядем, Грейси на отделна нейна си възглавничка до майка ми на дивана. Кастиел обикаляше ту при мен, ту при майка да се моли да го гушкаме и да проси внимание, накрая се намести в новото легло на Грейси и заспа. Мегчето първо стоеше на вратата и ни наблюдаваше от коридора, после лека-полека започна да се приближава, при което Грейси първо ръмжеше от възглавницата, после се премести зад майка ми и накрая се скри под дивана, от където продължи да си ръмжи и съска. А Мегчето пообиколи стаята и накрая се настани до майка ми, която хич не я харесва и казва, че била страшна, на дивана и даже и полегна.
Ето го Кас в леглото на Грейси с кокала, който му донесе Дядо Коледа. Малко е размазана снимката, че не стои мирен.

И ето актуална снимка от в момента:

# 543
Идвам да се похваля - разходките с Лъки започнаха! Много е хубаво и за него, и за мен.
Първата разходка естествено мина не по план. Мустанг от филмите за каубои, ако сте гледали... То беше мятане, то беше скимкане, то беше лай, от който ни писваха ушите. Синът ми беше в един момент със запушени уши и така ходеше. Въпреки всичко Лъки успя да свърши голяма и малка работа почти веднага, след като излязохме. Имаме снимка макар и не на фокус от един комшия - строени с моите родители, които живеят наблизо и случайно бяха и те навън по това време.

Всяка следваща разходка има по нещо по-добро от предната. Първото беше спешна смяна на нагръдника. Още първия ден взехме М, ама Лъки много успешно се джаскаше и на няколко пъти шзмуши глава. Сега е с по-малък нагръдник. Не ми харесва единствено, че са различни на цвят с повода, ама и това ще оправя по-нататък. Усетихме, че скимти, когато види някой, който става за игра. С други думи това е знак за любопитно ми е, искам да подуша това куче или котка. С някои успешно вече се запозна и съм много доволна.
Първата разходка в дъжд беше повече от смешно как Лъки заби лапи и не поиска да се мокри. После си тръгна нормално. Успешно заобикаля по възможност локвите.
Снощи имах времето и разходката вече беше истинска - над час. Тази сутрин прие вече нормално и миенето на лапите като завършек. В очакване сме да видим сняг тази година и съответно кучешката реакция 😉

За Коледа освен лакомства получи едно въже, което го мятка с невероятна бързина. Много любима играчка му стана.

# 544
Изпуснала съм ви. Ще платя данък със снимки на Кардю от снощи. Но неговата пътека скоро ще свърши, съвсем скоро. Зле е много.

# 545
  • sf
Миличкият Кардю! За съжаление сме безсилни 😐

# 546
Изпуснала съм ви. Ще платя данък със снимки на Кардю от снощи. Но неговата пътека скоро ще свърши, съвсем скоро. Зле е много.

Дано е лек пътят на Кардю 😔Много ми е мъчно в такива моменти, много.Преживяла съм го.Може ли да го нагушкате  от нас?🤗

# 547
Душичка мила....Дядо Кардю....Цялото ми сърце изтръпна.Толкова мъчно ми стана...Живот...Едни имат първата си разходка ,други последна...Дано дните,които има да не с болка....Незнам какво да напиша....Прегърнете го и от нас...Моля те,пиши утре...как е...

# 548
Поизправи се, хапна малко. Сега лежи в средата на хола. Топло е у дома, детето има гостенче, но заобикалят куча и никак не го притесняват.

# 549
  • тук-там
Ох, сви ми се сърцето! Милата душичка!
Все си мисля, че като остареят, е добре да има още една малка душичка, да прави компания на старата и да го мотивира за още малко живот.

# 550
  • Варна
Миличкият ми той 💕
А за теб една виртуална прегръдка 🫶❤️😘

# 551
  • Варна
Стискам палци да му се радвате възможно най-дълго. Душичка.

Някой може ли да ме насочи откъде мога да купя контейнер, който се затваря плътно и събира 15 кг гранули? Може да не е кучешки брандиран, но ми е важно да е от високите, но тесни, за да заема малко място, и ако може да не струва колкото самия чувал…

# 552
Стискам палци да му се радвате възможно най-дълго. Душичка.

Някой може ли да ме насочи откъде мога да купя контейнер, който се затваря плътно и събира 15 кг гранули? Може да не е кучешки брандиран, но ми е важно да е от високите, но тесни, за да заема малко място, и ако може да не струва колкото самия чувал…
От ик*а съм купувала подобно.Също и в джъмбо може би ще има.

# 553
  • София
Милият Кардю... Само да не се мъчи. Много мъчно ми стана... Не съм губила куче, но си представям каква мъка е.

# 554
В Джъмбо само обикновени кутии за съхранение съм виждала, ама по-скоро широки, отколкото високи. В самия чувал да си стои не е ли вариант? Аз така я съхранявам.

Общи условия

Активация на акаунт